Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Btw röhejes szabály... cyanide and happiness képregényekben sokszor egy szó kétértelmûségében van a poén. Na azt hogy fordítsa le az ember? Meg akkor már szerintem lehetne elemzéseket is rakni a képek mellé azok számára akik nem értenék a poént...
@
Azért meglepne, ha a Google Translate a Google-t 10^100-onnak fordítaná. 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
(pompásjátékok.magyar)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
izé..nem akarom megszegni ezt a pompás, elõremutató új szabályt, szóval az angolt nem ismerõk számára: ÓIMASZ
(Ó Istenem, Mi a szar)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Suttyók Borpálinka: duplán fejelt mûpénisz szamár szamárba közösülõ kép
10 perccel ezelõtt komment mint
Suttyók Borpálinka: ÓÉI elnézést kérek mindenkitõl! Azt hittem, hogy a 10^100 eszközbüfé hn... Valaki tudja hogyan kell törölni egy beosztás korszerûsítést??!?!
10 perccel ezelõtt töröl
Griffmadár Katalegelõ: menj az oldalnézetedbe és csettints a törlésen!
3 perccel ezelõtt töröl
Suttyók Borpálinka: ÉN NEM LÁTOM... ó az én jó minõségem annyira elnézést kérek mindenkitõl. Annyira szégyellem, amit az internet tett velem... ez talán egy ráébresztõ hívás lesz.
10 perccel ezelõtt töröl
Írj egy kommentárt...
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
de ha helyesen írta volna akkor is jót röhögnénk 😄
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A netet eddig is angolul használtuk..
100 SG-s "kocká"-ból 99,99 beszéli/ugatja az angolt valamennyire...
nem beszélve az összes meme-rõl.. azok se éppen magyarul íródtak...
Hogyan kellett volna helyes írni a mondatot ahhoz, hogy ne hozza magát vicces helyzetbe az illetõ?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ezt nem fogom betartani.
úgy látszik valakibõl elõtört az igénytelenség
dixitque deus fiat lux
"Idegennyelvû képekhez fordítást is írj, különben TÖRÖLVE LESZNEK!"😊))
De nem volt pontos a válasz, ezért linkeltem az oldalt.
Nehogy ebbõl is flémet csináljunk mert tökönszúrom magam...

De azért jár egy négyes fölé kötekedésbõl, egész ügyes volt, csak így tovább, lesz ez még jobb is!
Téma részemrõl lezárva.
dióhéjban: nem EGY valaki találta ki, hanem ketten egymástól függetlenül majdnem ugyanazt a képet (ugyanarról a hûtõrõl/eseményrõl de 2 külön fotó) töltötték fel, az egyiknek a tag-je a számsor.
San Pedro gluestick
Sakebalboa
ebbõl indult egy mozgalom, és - mint megannyi értelmetlen banális dologból - lett meme.
Ezt eddig nem ismertem ezért kérdeztem rá.
Kérdésed: mi az összefüggés a számsor és a képek között?
Válaszom: valaki egyszer kitalálta és postolta.
Akkor ezek szerint mégse ennyi az összefüggés a számsor és a képek között? Mesélj! Tisztára a Lost szigetén érzem magam! 😄
Így már némileg élvezhetõbb ez a baromság: