Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
így annyit értek belõle hogy valami banánevéssel kapcsolatos
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://gaborszantai.co.uk/
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ezek után a feka folyamatosan fel akarja nyomni a lábát a tata seggébe verbálisan majd végül tetlegességig fajul a dolog, a feka megböki az öreget, aki végig azt hangoztatva, hogy "megütött!" pépesre veri annak arcát.
A beszélgetésüknek érdemi tartalma nem igazán van, oltogatják egymást és kész. Na jó, azért a tata egy priceless beszólást elsüt:
"It's better to be pissed off than pissed on!"
És a végén ott a feka "bring ambulance" beszólása, aminek a félrehallása (bring Amber Lamps) aztán új mémet szült:

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Akkora b+, mint egy yeti... :-)
Amúgy én a nékert szállítottam volna le, összeévrezi a buszt, és aki beleül éces lesz =)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Annyira erõltetett , hogy nekem kellemetlen ...
Trolling is a art.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Suttyók borpálinka rulez<#idiota>#idiota>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mostantól csak és kizárólag a régi Ludas Matyiból bescannelt képeket lehet tenni, és kizárólag Sas-illete IhosJózsefes videókat. Akkor nem lesz konfliktus, és mindenki kecijól mulat. <#wow3>#wow3>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"