Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyotr
Én meg úgy gondolom a ragadozó úgy halad ahogy azt a természete és a körülmények megkivánják😊
Én meg ha lehet választani inkább a szûzpecsenyével kezdenék nem pedig a májjal és a kiválasztó szervekkel ,de inkább nem nézek natgeót mert még a végén tépni fogok én is😄

██

Dzsini
Beépül a szervezetébe - ezért nem (vagy nagyon ritkán) esznek a csúcsragadozók (pl. az ember) nagyragadozóhúst, mert ott már olyan koncentrációban van mindenféle szemét - kezdve a növényekbõl folyamatosan egyre több lesz, felgyûlik a testben.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Shep
De ezt anno biológiából is tanították általánosban, úgyhogy szerintem ennek nem kellene nagy újdonságnak lennie.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kata
én is kikeltem volna magamból azt hiszem, 60 centis hajat nem könnyû újra növeszteni 😊

[/cserf][/fülünyúl]

passatgt
simán lebontja a szervezeted

Dzsini
Ez nálam is ilyen "nationalgeographicos" ismeret, de ahogy láttam és olvastam róla, a ragadozók elõször feltépik elejtés után a hasfalat, és a belsõségeket lakmározzák ki - egyrészt mert nagyon tápláló, másrészt mert jóval kevesebb veszõdség, akár elfogyasztani (kevesebb rágást igényel, nem erõs izomzatról van szó), akár megemészteni (nincs rajta szõr, nem kell a csontról lefejteni, stb.) - minden szempontból jobbnak tûnik, mint a vázizomzat. A zsír már kérdéses, de azzal nem találkoznak olyan mennyiségben vadon.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hegi90
szegény csaj 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Shep
Egyik 'okos' ismerõsöm azt mondta, hogy azért nem eszik májat, mert az tiszta méreg. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

z99999

Pszt.

És mi van a sok méreganyaggal? Hova lesznek?

www.smart-bus.hu

Dzsini
A máj az egyik legtáplálóbb, étkezési szempontból egyik leghasznosabb része az állatoknak - rengeteg a vas, cink, az A és B12 vitamin - vérszegényeknek, véradás után, bõrproblémáknál kifejezetten ajánlott.

további lista

Pyotr
Én meg úgy tudom a ragadozó mindig kivülrõl haladt befelé nem pedig elõször a kiválasztó szervekkel kezd! bár a mai világban elég elavut dolog ragadozókkal hasonlitani magunkat😛

██

szvsz ezek közül a máj a legfontosabb, mert nagy a zsír tartalma (anyagcsere központ) => esszenciális zsírsavak + zsírban oldódó vitaminok (A,D,E,K), spec. funkciójú fehérjék miatt jó aminosav forrás forrás.

de én utálom a májat 😄

dixitque Deus fiat lux et facta est lux

Shep
Ha volt már akkor bocs!

Jim Morrison
😄D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
Azt vedd hozzá, hogy akkoriban azért ezek az állatok nagyrészt természetes táplálékon éltek (esetleg konyhai hulladékon), nem mesterséges tápszereken - jóval kevesebb dolog rakódott le a májukban. Olyan mennyiségû rostanyag van a zsigerekben, amit más módon nehéz gyorsan bejuttatni a szervezetbe.

A fertõzésekre visszatérve a férgességet viszont innen könnyen el lehetett kapni, sajnos általános is volt - az elégtelen feldolgozás miatt (míg a "normális" húst megfelelõen sütötték-fõzték, az nagyrészt kiölte a lárvákat belõle)

No így vacsoraidõre ennyi elég is a témáról, jó étvágyat mindenkinek 😊

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Nem értek hozzá... csak furán hangzik egy méregkiválasztó szerv hasznos táplálékként...

www.smart-bus.hu

nonicks
fertõzéses részen kívül szerintem oké..

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Ez elég furán hangzik... fõleg egy máj vagy vese esetében.

www.smart-bus.hu

Dzsini
...az élet apró fintora, hogy a belsõségek fogyasztásától (máj, szív, stb.) jóval több létfontosságú anyag került a szervezetükbe, mint a színhúst evõ gazdáiknak, ráadásul kevesebb fertõzést is lehet összeszedni belõlük 😊

(nem véletlen, hogy a ragadozók is elõször a belsõséget eszik ki az elejtett vadból, az a legtáplálóbb, leghasznosabb)

Ulvar
A disznó pedig azért van a kultúrájukban benne mert a rabszolgatartás idején a disznó legszarabb részeit (belsõségek és társait) adták oda nekik.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Lacee
sima sztereotípia, mint ahogy a franciák csigát és békát esznek.
az (amerikai) feketékkel a csirkét, a görögdinnyét meg az olcsó üdítõket szokták összekapcsolni, valószínûleg mert az USA déli részén, ahol hagyományosan nagyobb számban éltek négerek (a korábbi rabszolgatartás miatt), ezek voltak elterjedtebbek.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

z99999

Pszt.

Falkon
<#wow1><#ticking>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Azért a malacokat sem vetik meg...

www.smart-bus.hu

Niggerek a csaladodban lehetnek, sapadtarcu...

Amugy jobban szeretik a szarnyasokat, mint a tobbi rassz.

http://gaborszantai.co.uk/

Fresh Duke
Sajnos a mai világban nem az elsõbbség számít.

A heavy cost. I pay it gladly.

Lazarus
Azon élnek

<#banplz><#banplz><#idiota><#idiota>
Fec papa
Amugy a KFC meg a niggerek hogy jöttek össze? Mert mindenki linkelgeti de sose értettem õket.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

w77d
aztarohadtkurvaeget

NagyiBMX
neeeeeeeeeeee <#banplz><#eplus2>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Pyotr
Sírfelirat omg😊

&#9608;&#9608;

Carlos
ehhhh...<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Christian88
Végén a csávó látja, hogy gáz esz és hogy elhúz jobb oldalt 😄

http://www.twitch.tv/hegii

zotya10002

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BaLeeX
Lehet, hogy már elfoglalták! <#wow1><#csodalk>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

LasDen
nah...ennyire elharapództak a tüntetések, hogy az egész ország arrébb költözött??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voltan
Bazz 😄DDDD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

tigeroo
irónia<#wow3>
Dzsini
A Fox news az megmondja! Õk tudják 😊

😄DD megesik

Positive Mental Attitude

daeemoon
Ez a facebook... XXI. század... Én így szeretlek!

RatBaG
4:00-nál milyen hangja van már a kis evel knievelnek 😄DDD

Per Aspera Ad Inferi.

Positive Mental Attitude

Carlos
<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.