Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Én mondom, jogosítvány kéne az internethez is lassan...
fry day fry day sálálálláláá
Érdemes megnézni ilyenek után a rock 7 korszaka c. Spektrum sorozatot... tanulságos...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

www.smart-bus.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

http://gaborszantai.co.uk/
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
de megszûnni nem fog, a címe talán változik, talán nem, még nem tudom
nagy terveim nincsenek vele, megmarad x+1.-ik képfeltöltõs oldalnak
shit happens

Én nem láttam mert az ország másik végében lakom de azért vicces hogy még Maranellot se tudták 😄
http://f1ferrari.hu
milyen neted van?
esetleg azt nézd meg, hogy bejön-e nálad az oldal (iaro.3dmax.hu), és ha töltesz fel képet, az megjelenik-e.
shit happens

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."