Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mumpic
sándortomi meg majd jól letépi a tököd <#idiota>

Csirke4
bazzeeeeggg 😄DDDDDDDd
Hátezt kikell próbálni programozás laboron majd XD
bardocz
Határértéknél sem nullával osztasz, hanem egy nullához nagyon közeli számmal.
Nem =, hanem tart végtelenhez
semmi sem = végtelen

dixitque Deus fiat lux et facta est lux

ge.i hangszórón vok úgy megijedtem majdnem beszartam 😄
Ez történik ha nullával osztunk😄

Valami/nulla = végtelen, nem?

legalábbis határértékszámításból így volt
namostakkó, tegyül fõl ugye, hogy van 5 almánk, namostan azt nem lehet úgy szétosztani, hogy ...... <#idiota>

Adaaam

everything's better with music

Pepsi Twist
sztem meg roppantsuk össze az univerzumot 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Sippie
ez mibõl van? <#idiota>
RatBaG
inkább állatokat kínzok, csak ne kelljen nullával osztani...

Per Aspera Ad Inferi.

ScarY MAN
ne. most napokig "hogyanosztunknullával" flame lesz.

...

Lyukasbogrács

Lazarus

dixitque Deus fiat lux et facta est lux

Pedig nullával lehet osztani <#idiota>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

0Fritz0
Ettõl meg a pénztárcádhoz nyúlni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Rég volt matek flém!

tigeroo
akkor ettõl be fogsz hugyozni<#idiota>
Magiszter
Most lõttem. Dr. Csont 4. évad 13. részében volt ez a név. Mikor megláttam felnyerítettem 😄

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Remek 😊
Törölt felhasználó
most lõttem.. ez a fail kategória
Voltan
Igen, szokatlan dolog 😄DDDD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

bardocz
Nem, csak egy csomó vicces képet meg videót raktak be.
607 új üzenet..

FLÉM VÓT-E? <#nevetes1>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Voltan
Ma is megesik, kevésbé higiénikus környezetben (most nem Ugandáról beszélek), simán metörténhet. Amúgy nem olyan nagy ügy, ki lehet "hajtani" normál esetben.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

I.C.ram
Egyáltalán nem olyan sztereotípia ez. Én sem hittem a szememnek, mikor kint voltam, és a KFC tele volt fekákkal. Meg amikor voltam kaszinóban, és fix összegért all you can eat van, de ilyen kajákkal, hogy rák, kaviár, kagyló, lazac, steak, stb. Szóval csomó olyan kaja, ami iszonyatosan drága lenne egy étteremben, és nem sok alkalma van az embernek ilyesmit ennie. Na a négerek ezeken a helyeken csak csirkecombot, kukoricát zabáltak 😄
Kata
nekem is 6-7 év volt mire megnõtt ekkorára

[/cserf][/fülünyúl]

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Pyotr

&#9608;&#9608;

daeemoon
Épp most tömöm a búrám, de izgi a dolog :d Csak videó meg kép ne legyen róla XD

daeemoon
Hát nem... Én kb 6 éve növesztem 😄

morcosqtya
Mondjad még, már nem eszek ma.
😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini
Még ma is elõfordul, hogy kisbabáknál kialakul cérnagiliszta fertõzés - pl. gilisztás állat simogatásával, stb. át lehet juttatni a petéket a gyerekre. Egy kertben tartott nem tökéletesen egészséges állat és egy kis figyelmetlenség elég hozzá, de komoly bajt általában nem okoz, hamar feltûnik és ki lehet pucolni.

Azt hiszem mostanra mindenki végzett a vacsorával 😊 vagy jóllakottan, vagy nem... elnézést kérünk.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya
Egy idõben még direkt is ették a nõk a bélféreg-petét.. 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

kifli
nem ez a csávó vert rá a csaj seggéra, majd nyomta az arcába a tortát? 😄

Amúgy elég sokat szivatják egymást, kíváncsi vagyok, hogy mi van utána este 😄 (durva dolgok történhetnek 😄)
Mystic Pookie
a hus flémre még anynit, hogy nagymamám mesélte pár éve, vele volt kiskorában( falun éltek egyértelmüen tele háziálatokkal ) és neki is volt bélférge (nemtudom pontosan hogyismondják, vagy mi a neve) és kb 1.5 2 méteres volt, ha jolemlékszem olyan 1940~ et mondott ö se emlékezett pontosan. nemtudom hogy az alföldön mennyire voltak az ilyen féle betegségek elterjedve ebbe a korba

Dzsini
nálunk idióta(ák) volt(ak) a biosztanár(ok), és leragadtunk az almák szuszogásánál, aztán meg egysejtûek jöttek, és szerintem a kétszikûeknél sokkal tovább nem jutottunk 😛

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ok, köszi.

www.smart-bus.hu