Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
when u see it....

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
<#fejvakaras>

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

HöfEE
😄

morcosqtya
"szar ez a világ, még csak el se vertek.."

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

FalseHeLL

Mert szar, amit csinálsz, nulla a humorérzéked.

Az, hogy rákattintanak a linkedre, még nem jelenti azt, hogy el is olvassák.

ha tõled elnézünk egy hszt akkor ha másik 200 ember idejön hogy ha neked elnéztük akkor neki miértne..

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Hayni
TommyC
nem értem <#rinya>

dixitque deus fiat lux

Freddycom
Valóban, ha tudsz osztani 0-val, nyert ügyed van.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Ez az SG humiari. Itt ne keress tiszteletet.

Kivéve, ha tudsz osztani nullával.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

A legnagyobb tisztelettel kérdem a topictársakat, hogy egy-egy vicces kép alá miért nem fér meg egy link, amin vicces dolgokat olvashatnak azok, akik amúgy is nevetni járnak ide. A statisztika alapján több százan nézték meg az írásaimat ebbõl a fórumból. Tõlük miért akarjátok elvenni a lehetõséget?
Nyilván van, akinek tetszik, másoknak nem, ez teljesen normális.

Szeretnélek megkérni benneteket, hogy tûrjétek meg azt a napi EGYETLENEGY hozzászólást, amivel hozzájárulhatok mások jó kedélyéhez. Köszönöm szépen az emberséget, és a megértést!

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

ebben tankmotor muzsikál 😄
Freddycom
Sztem a lehetõ legrosszabb közönséget céloztad meg azzal, h a humiariba (is) linkeled a blogod, fõleg a VV-s témákat. Adagold a valóvilág topikba, ott még talán tetszeni is fog nekik.

Sippie
és a kép mirõl szól? Én nem röhögtem rajta
Végülis olyan egyedi mondtad, hogy egész Magyarországon KIZÁRT hogy máshol IS van.

sry, csak megtetszett a bbcode <#idiota>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

theone91
Többet kéne ide járnod, bro...

LasDen
mindennap emellett mentem el suliba...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem ott van. Szegeden.

norbre
nyilván ez nem az én vitám, de ez az csrilliomodik "ki mit ne tegyen föl és miért" attak, holott nincs a "szabályzatban" semmi olyan hogy bárki ne reklámozhatna bármit.. már ha ez reklám.. viszont van olyan hogy "Ha nem tetszik, .."

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

hungary27
Nem hinném.
Fresh Duke
Mikor kapsz már bant reklámért? Ideje lenne már.

A heavy cost. I pay it gladly.

Tessék a képet nézni, arról szól a topic, ha jól tudom.

Nem kell mindennap belinkelned a zseniális forgatókönyvedet.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Azért nem kicsit unatkozhat, aki ilyen képeket készít. 😊

Tahó Világ 105. nap

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

VÓTMÁ44

Krinyo
a gördeszkás rész is sztem, a padkánál van a vágás

passatgt
1. meg az 1:30-as fake😊

NagyiBMX
Utolsó esély ...(Elsõ csávó ??? <#wow1>)

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

jetblack
Vigyázzatok jön a KAMA3 <#idiota>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

passatgt
arra gondoltam

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Freddycom
Na esse rossz. 😄

Dzsini
csak a legutolsó, a sárga még tényleg beleborult.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fresh Duke
Az utolsó az már az.

A heavy cost. I pay it gladly.

passatgt
fake

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.