Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ha te vagy Losits Robi ( facebook oldalad szerint) humorista, gyorsan más szakma után kéne nézned szerintem..
WTF? értelmetlen kezdeményezés, még ha jó lett volna.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Nagyon szép és aranyos a kérésed, szinte legszívesebben lájkolnám, de valahogy olyan érzésem van mégis... hogy le akarod nyomni a reklámot a torkomon. Beraksz egy képet, hozzá a blogodat. Ügyes trükk, hogy azután ráfogod: "De én raktam fel képet, miért bántotok?" Tudod jól, hogy ha csak a blogod raknád ki, bünti lenne. Nem átlátszó, tényleg. :-)
A kép ok, a blog reklámozása nem ok... szerintem. A hozzászólás aláírásánál van lehetõség erre, amit látom ki is használtál, ahogy látod más is... (én is). Akkor most minek raknád be egymás alatt kétszer a blogot? Aláírásban is, meg a hozzászólásban is? Hmm.. hmm...
De hogy egyszerûbb legyen: Humoros és aranyos képek, videók. NEM PEDIG humorosnak kikiáltott bloghírdetõ topic.
Olyan vagy, mint a a postaládában a "villanyszerelõ cetli". Mindig ott van, senki nem kérte, s olvasás nélkül összegyûrve kukában landol.
Így is elég reklámot kapunk a honlapokon, az újságokban, TV -ben, mindenhol. Akkor ember-ember között ne kelljen már lépten nyomon ebbe botlani.
Off vége.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

www.czekoart.hu

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Na ez az a helyzet amikor nem lennék a kapus helyében 😄 XDD ASAADFADF
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
The Matrix has you...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz