Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

N o N a m e
Ma van az AWESOMEság világnapja
Sippie
csak a videóban szereplõ csapatok focizni is tudnak 😊

más: mi volt a 214-es? linkbe?
jazzy
<#eljen><#hehe>

pointer4
Jaaa, oppá, elsiklottam felette 😄

Vasalósat nem találtam: 😄

Freddycom
fck this shit

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Ulvar
Hétvégén Haladás Kaposvár volt, ott 300-400 ember hangjából csak a kurva anyázás hallatszik, meg az hogy hülye fasz meg rohadj meg. Ez bizton állíthatom mert behallani, oly közel lakom a pályához. Ez viszont baszott jó 😊. (nem mintha ott nem kurva anyáznának az emberek, csak azért ez nem gyenge szurkolás, ilyet itthon nem látni, legalább is sûrûn biztosan nem 😊).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

robotnyk
feel the irony.
somdav95
Csak az a baj vele, hogy nem vicces (:
Ha te vagy Losits Robi ( facebook oldalad szerint) humorista, gyorsan más szakma után kéne nézned szerintem..

pointer4
Szerintem meg a Winamp-ból a 0.95b/3alpha verziót.
WTF? értelmetlen kezdeményezés, még ha jó lett volna.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

HunnernesKonge
"Lightweight (no support for silly PNG transparency, etc)" <#nevetes2>
Freddycom
'IE6 compared to other browsers' - Csak megfelelõen kell tálalni a dolgokat és máris faszának tûnik 😄

Freddycom

BBird
Off eleje:
Nagyon szép és aranyos a kérésed, szinte legszívesebben lájkolnám, de valahogy olyan érzésem van mégis... hogy le akarod nyomni a reklámot a torkomon. Beraksz egy képet, hozzá a blogodat. Ügyes trükk, hogy azután ráfogod: "De én raktam fel képet, miért bántotok?" Tudod jól, hogy ha csak a blogod raknád ki, bünti lenne. Nem átlátszó, tényleg. :-)

A kép ok, a blog reklámozása nem ok... szerintem. A hozzászólás aláírásánál van lehetõség erre, amit látom ki is használtál, ahogy látod más is... (én is). Akkor most minek raknád be egymás alatt kétszer a blogot? Aláírásban is, meg a hozzászólásban is? Hmm.. hmm...

De hogy egyszerûbb legyen: Humoros és aranyos képek, videók. NEM PEDIG humorosnak kikiáltott bloghírdetõ topic.
Olyan vagy, mint a a postaládában a "villanyszerelõ cetli". Mindig ott van, senki nem kérte, s olvasás nélkül összegyûrve kukában landol.
Így is elég reklámot kapunk a honlapokon, az újságokban, TV -ben, mindenhol. Akkor ember-ember között ne kelljen már lépten nyomon ebbe botlani.

Off vége.
tviktor91
Igen,ki kellett mert egy idegbeteg..es az elsö felidöben is volt egy arsenal piros meg egy barcelona 11-es szoval ne sirjal. Egyebkent meg 0(0).

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Vaxi
videóóót 😄DDD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

BenedekFeco

szép, mondhatom... és van Persie-t kellett kiállítani...
lee86

&#161;Hala Madrid!

BenedekFeco

np, guess I'll drink my own piss then 😄DD

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

HöfEE
Semmi extra, felül van egy soundclud klip beszúrva ami a rendõrségi rádióval egyszerre indul el, azt leállítjátok és akkor csak a tiszta rádióforgalmat lehet hallani. Mondjuk kétlem, hogy élõ lenne.

Kovács legény
a statisztikád szerint csak rákattintottak a szarodra de elolvasni max az elsõ mondatot olvasták el...

www.czekoart.hu

Sippie
ha lett volna esze a másik csapatnak, azonnal elkezdik a középkezdést amíg azok ünnepelnek, és meg is lett volna az egyenlítés 😊
Ez zseniális. Imádom.
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

cement
aze ez nem gyenge pockoles volt geca 😄

respect to the man in the ice cream van

Ulvar
FUUUUCKKK YEAAAH XDDDD...

Na ez az a helyzet amikor nem lennék a kapus helyében 😄 XDD ASAADFADF

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

olyasmi, csak mixelve 😊

The Matrix has you...

ROCKnROLLA
viszont ami az elején tök jó szélzúgás volt, az átalakult zenévé, és azt már én sem hiszem el, hogy pont úgy fúj a szél, hogy egy nyugis kis zenének hangozzon.. 😄

ROCKnROLLA
Y U NO BELIEVE IT?

biztos én vagyok csak aki bizonytalan, de most kajak a rendõrségi izé megy élõben ?

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

😄DDDDDDDD
NagyiBMX
halra rávan irva hogy Fuck, photoshop

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

az triple kill, és néda ilyen változatban is van.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
Trilpe kill!!!
ProGabe
nice!