Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mielõtt valaki emiatt kezdene el itt sírni
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
www.czekoart.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Kuss!-magyarázta.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bármennyire is szeretnéd, nem veszel rá, hogy
De nekem mondhatod, mi a divat, nem követem, nem érdekel. 😄 A kényelmes stílus híve vagyok. 😊
[/spam]™
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ennyit a hazai piac világdivat-követésérõl.
Engem az lep meg, hogy Téged meglep, pedig nem a Chanel-nél dolgozom. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Érdemes utánanézned, esetleg személyesen, hogy nem vidéki kispolgárok járnak 25ezer forintos "menõ" gumicsizmákban.
Egyébként Magyarországra a divat kissé késve érkezik, nyugat-Európában nem új keletû ez a divat, csak nálunk meglepõ (még).
Most elõrejelezném neked, hogy idén a nõi kollekciókban a férfi(as) ruhák divatja van soron.. kérdés, hogy mikor kezdenek el majd Pesten is menõ divat-férfizakókban járni a gazdagabb cicák. Majd ezek után jönnek a nagyobb városok..
Csak figyelj és okulj.. 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
Az ismeretségi körömbõl 21 - 35 éves nõk halmazán vizsgálva nem ritka jelenség a Hello Kitty-pátosz.
(a szomszéd 30 feletti nõ, nem 10 éves)
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
(mellé mindene Hello Kitty-s, még az autóban az üléshuzat is)
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!