Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. kép 25, 2. kép 29, 3. kép 45, 4. kép 56, 5. kép semmi, 6. kép 8, ha az 5-ön kívûl nem látod mindegyiket akkor színtévesztõ vagy

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Egyiken sincs -1 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

CattiBrie
Akkor a barnát a zölddel? 😊 Mármint téveszted. 😊

[/spam]™

daeemoon
Oké... -1... Meg még egy -1, mert sikerült kibogarásznom 😄 A 3. képen nem nagyon látok számot, csak ha megerõltetem a fantáziám. 😊

😄DD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

plu604

You have 1 unread cat <#gonosz1>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

artschi
😄D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

hungary27
Ha látod akkor színtévesztõ vagy.
FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Én simán látom az ötödiket is, 12 van benne, nem tudom, ti miért nem látjátok.

shumika
báázeg. aszondja buzi vagyok bááze

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Fresh Duke
I have bad news for you... <#szomoru1>

A heavy cost. I pay it gladly.

FalseHeLL
Akkor már csak egy kis angol kell és tudod, hogy mi a poén.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

shumika
ha látom mind a 6-t akko mivan? de az 5-be télelg esmmi

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

CattiBrie
Az a poén, hogy az 5. képen nincs semmi "látnivaló". .)

[/spam]&#8482;

daeemoon
Kösz! Kemény 3 képet látok, mert színtévesztõ vagyok XD És az sem biztos, hogy jó 😄

nokedli

http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!

Bocsi ha volt már
CattiBrie
Örülök, hogy nem akarsz megruházni! 😄

[/spam]&#8482;

ohh.. bajban vagyok

FalseHeLL

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

te most vagy egy hatalmas tudatlan paraszt vagy vagy csak szimplán balfasz módon flamelsz, de ezzel az indoklással az angolok jópár évszázaduk miatt szimplán kötelet érdemelnének

FalseHeLL

FalseHeLL

FalseHeLL

morcosqtya
Mondjad, én jegyzetelek.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
"Nem bírod, ha viccesen piszkálódik veled valaki? :o 😛"

Ez számomra teljesen indifferens, csupán a tényszerûség végett írtam le.
Véletlenül sem akarlak divatosan öltöztetni, kiváltképpen, hogy nem az én feladatom. 😊

A qtya felett van egy másik állat ami nem szimpatikus (már így az alsó része alapján), úgyhogy csapdát sejtek.. <#ravasz1>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Voltan
Na és a túlélõk? Egyik sem tudta pontosan, hogy alulról, vagy felülrõl lett-e megcsapva.
Ki kell derítenem. Kiállok a Hortobágyra majd nyáron a viharban, és magamhoz ölelek egy húsz méter magas öntöttvas póznát. Viszem oda magammal, és arannyal is bevonatom, platina csúccsal.
Aztán beszámolok 😄 (divatos gumicsizmában megyek, nem vagyok hülye 😄)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

RelakS
valami feldolgozási hiba miatt úgy értettem, hogy épp azt látod, hogy az égbõl jön <#idiota>

Kéne menni aludni 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

HTS s3rg1nh00
mert aki tudta,az mind meghalt eddig->te vagy a következõ<#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Voltan
Persze, de ezt csak most láttam így. Eddig is úgy tudtam, hogy így van, de rendszeresen hülyének néztek. 😄
Annó somogyi tiszta nyári éjszakákon volt valami kisebb elektromos vihar, semmi mennydörgést nem lehetett hallani, de cikáztak a villámok másodpercenként. Gyönyörû volt.
Most már látom, hogy én tudtam jól. 😄

Ha a baratja buzi, akkor leszbikus?<#zavart1><#fejvakaras>

http://gaborszantai.co.uk/

Szep lassan minden eler idaig Nyugatrol, latod, mar az internetet is megszoktad, meg egy kicsit suta vagy, de menni fog😄

http://gaborszantai.co.uk/

RelakS
pedig a videó is pont azt mutatja, hogy fentrõl elindul egy gyenge csatorna, majd amikor az földet ér, akkor a földrõl indul el az a nagy energia, ami megpörköli a tévédet

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Büdös Bohóc
de ez így van

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Voltan
Hát igen, most végre látom, hogy a "villámcsapás" az bizony nem az égbõl csap le, hanem a talajból, vagy bármilyen lenti vezetõbõl fel.

De nyilván nincs igazam, ezt majd megmagyarázzák, és engem is érdekel.

😮

Grr1234

Sir Quno Jedi
Nálunk bankba belibegett a titkárnõcica fekete gumicsizmibe (és hozzá kurva elegánsan öltözve), egy napig azon röhögtünk az étteremben, mikor megláttuk. Ez kész.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

McGrady
köszi! 😄D

Kuss!-magyarázta.

milk4
*D&G
Még mielõtt valaki emiatt kezdene el itt sírni

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

milk4
Nõvéremnek D&C csizmája van...mondtam is neki hogy mennyire gáz és amikor megmondta az árát...majdnem lekevertem egy pofont😄 Bár,a buzi barátja vette neki,szóval...😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Kovács legény
inkább úgy mondanám, hogy praktikus dolgot dizájnolnak meg, hogy ne legyen égõ hordani.

www.czekoart.hu

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

Én mikor lány osztálytársamon megláttam a kockás gumicsizmát reggel 6:30-kor a buszmegállóban full kómásan...megálltam egy pillanatig és állítása szerint az XD-tõl a WTF-ig MINDEN megjelent az arcomon.

Skypack
Hozzánk most jutott el ? Hát érdekes vidéken több 10-20 éve használják és nem divat céljából, de azért elég vicces hogy manapság már minden szarságból divatot csinálnak

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |