Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
A kis trollotok: fluorTomi = Lyukasbogrács

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Kovács legény
arról nem is beszélve, hogy hetente berakja a szarját reklámozni...

www.czekoart.hu

plu604
hát ez... valami ritka szar.<#levele>

N o N a m e
Aranyos csajok
zalgo, its coming

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Lyukasbogrács
h̭̦̱̦͈͙̝̦̐ͩͯͧ̒̍ͧ̆͜û̳̭̮̥͔̪̆ͭ̃̕ ̢͔̪̙͎̦̋͋ͦ̕͡d͈̰̮̖̝̯͔͍͙ͪͪ́̀̋̂ͨ͌͒́͢ȩ̸̵̮̥̹̌͒̆͐͛ͧ̓ͅ ̴̡͉̯͖̩̙͕̺̣ͯͬ̍ͥ̚m͑ͣͦ͌͒͊̾҉̸̺ͅḛ̵̬͔ͬ́̎ͨͪ́n̫͎̫̹̮̈́͐ͭ̿͊͋͂õ̡͚̍͒̎ ̘̹͔̳̳̘͆̅̾̌͘͘:̟̤̟̖̤͔̯͇̥̆́D̸̙͍̺̩̎ͫ̎ͦͣ͜͢

dronkZero
Betûtípus fasza, MINDEN más okádék minõségû, alapanyaggal együtt. 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Frosty01
Sͪ̆̊̂̏͞҉̝̙̼̼̠͈̘̳̪̲̣͉̼̳̖̝̜Ḩ͎̯̱̩͖̟͔͆ͩ́ͥ̾̇ͬ̄͘͢ͅE̢̧͙̱̜̰̮͔̯̟̭̩̥̠̟͎̾̾̈́̐̈́̄̃̿ͣ̽̔̐ͪ͆̃͒̓͜͞ ̷̷̻̗̯̺͍͔̪͎̭̞̰̙̳̣͈̺͕̌̇̒́C̸͔̫͙͎͕̱͚̮̞͂̄̋̔ͧ̾ͪͣͫ̀̄ͪͤͨ̂ͭ̐́̚͞O̿͊ͫͨ̃̅̀ͥͯͥ̒̓̈̂̏͜͠͏̶̤̤̠̘̝̪̣͔̱͖̳͈̦͖̟͚̟͡Ṃ̸̶̹͓͙̜̩̲͇̬͍̳͇̦̱͖̬̦̫͂͗̎̀̒ͧ͊̎͐̆ͣ̿̏̑̕͟ͅẺ̶͖̠̤̙̲̮͌ͬ̏͑ͬ̍̃̃̿̂̍̎̈́ͫ̐ͭ̀̕S͆͋̀̊́̔̓ͫ̓̂̍͗́͜҉̠̩̻̟̮͚͈̜̟̱͟

practitioner of the forbidden arts of death

hungary27
n͞e̢̨͜͝͝m̛͝s͝͝҉͏͡ó͜͡k͏́̕á̀͟͜r̴̕͘a̧̡̛͢͟ ̵̀͡͝p҉̵é̡̢͝͠n̢̧t҉̛́͝͠e̴͡ḱ̛̀̀
daeemoon
XD

Frosty01
n͞e̢̨͜͝͝m̛͝s͝͝҉͏͡ó͜͡k͏́̕á̀͟͜r̴̕͘a̧̡̛͢͟ ̵̀͡͝p҉̵é̡̢͝͠n̢̧t҉̛́͝͠e̴͡ḱ̛̀̀

practitioner of the forbidden arts of death

Paranoiac
ez kérlek, egy shi-thu (nem keverendõ a shit-zu-val 😄) nyírás elõtt 😊

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Firerock
egészen erõteljesen giccses😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

nem latod? cipomelegito😊

http://gaborszantai.co.uk/

RatBaG
ezek macskák, amik csupasz rémek.

Per Aspera Ad Inferi.

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

w77d
ez tény, ezek macskák nem pedig csupasz rémek 😄

CattiBrie
Szerintem ezek aranyosabbak és szebbek 😊

CSOCSO galériájából

[/spam]&#8482;

Kovács legény
😄 ja , csak a fülét kéne olyan macisra vágni😄

www.czekoart.hu

w77d
ez egy Ewok

Kovács legény
és ez milyen macska?

www.czekoart.hu

w77d
macska

Dynamic
Szerintem nagyon aranyos. Nem szeretem a macskákat, de szfinx szerintem jópofa, fõleg a kicsik😊
Paranoiac
kutyakölyök 😄

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

Victor1103
Ez egy kutya vagy macska vagymi?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

w77d
fujj bazdmeg ez ocsmány

Paranoiac
hát ez miez miaz? mondjuk nekem fura, mert otthon nekem szõrpamacs van 😄

Vááá úgy tök jó. 😄

Bobber
gyenge fénynél este szembejönne velem szívinfarktust kapnék, de akkor is kéne egy ilyen rondaság😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Az, a barátnõm meg imádja 😄

ThisZip
rusnya egy dög

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

norbre
gondolom mert HDR .. vagy HDR hun

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Növénykínzás <#nyes><#nyes>

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

daeemoon
Az egész olyan... 😊

kifli
csak nekem tûnnek a kövek mûnek? Mintha egy textura lenne rajtuk csak 😊
AnarchoiD

tromfolok 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

vafeN
Nem béna az ábrázolás, hanem régebben így írták a 4est.

[O_O] (.)(.)

Paranoiac
Én már középsuliban is szerettem a római számokat, csak már így a 4 jegyû számok összeadásánál elvesztettem a fonalat.

Na, Wiki külön értekezik a dologról és van még néhány érdekes magyarázat... 😊
Szerintem ez a kettõ nem zárja ki egymást.
Ha már római számlapot használnak, akkor nem találnak ki önkényesen más jelöléseket, de ha már itt van egy szabályos alternatíva, ami ráadásul gazdaságosabb is, akkor miért ne élnének vele?

Vagy csinálnak egy XXXXVVVVVIIIIIIIIIIIIIIIII öntõformát és elég óránként egyszer használni... Ráadásul alapanyagból kevesebb is kell... 😊