Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyilván nem új vagy itt, hanem troll alreg 😊 azt furcsállom, hogy 2 büntivel megúsztad...
@
olvass, kussolj, és röhögj a képeken, ennyi.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
a Twilight trükknél a kanócot be kell nyomni valamivel (pl egy csavarhúzó) és ha meggyújtod akkor a kanóc döntöttsége miatt a láng elválik a gyújtótól. Ha nincs semmi levegõ mozgás, akkor tényleg csak szimplán le kell húzni a lángot, majd bármilyen mozzanatra visszajön a láng (szellõ, egy fújás, asztal mozgatása)
tudom, mert már nem egyszer megcsináltam, csak sajnos kocsmákban elég nehéz, mert valami légmozgás mindig van ott.
dixitque deus fiat lux
http://gaborszantai.co.uk/
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Ha esetleg ezt ugy ertelmezted, hogy "annyi" holttest hinyzik, akkor felreertetted.
Sokkal inkabb valoszinubb, hogy az el nem keszult szovettani vizsgalatokrol van szo (folyamatban vannak). Mivel a patologia nem csak a bonctant jelenti...
Ha viszont nem errol van szo, akkor fejtsd ki, miert raktad be ezt a kepet?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tudom, hogy ez nem teljesen idetartozik, de kíváncsi vagyok rá😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Amúgy meg mit trollkodott?
szerk.: megnéztem, hát rohadt nagy trollkodás volt <#nyes>#nyes>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Magáévá tett...ezt általában arra szokták volt mondani,h egy férfi egy nõt khm...na szóval szexelnek.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."