Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://gaborszantai.co.uk/
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Akkor egy klasszikus, remélem lesz, aki értékeli. 😊
A heavy cost. I pay it gladly.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Amúgy infósokról hallottam csak, többieknél lehet kemény.
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
u mad brah.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Én azért már most fosok..szerintem fél évem van ott 😄DD valamié úgy érzem me geci nehéznek tûnik még úgy h bele se kezdtem xd
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
-inni
-szopni
ezen kívül ha miskolci vagy és eljössz balekhétre...ott bebizonyíthatod az elõbbieket...de minimum az elsõt<#vigyor5>#vigyor5>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
miket ki nem találnak
www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.