Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Ha csendben maradtál volna...
Az az "1 dolog" az sajnos a mérnök tudásának az összessége, minden "fölösleges" dologgal együtt.
Ha a "hozzáértõ" túlméretez valamit, akkor az nem hozzáértõ.
Gyakorlatilag nincs értelme annak, amit mondtál.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Broafka
lényegében igen, mert nem mindig az jelenti a boldogságot ha a legjobb munkád van, hanem ha eléred a vágyaidat

másrészrõl meg úgy is lehet értelmezni, hogy minden gyerek arra vágyik hogy ûrhajós legyen, õ arra vágyik hogy palacsintasütõ legyen, és mégis ûrhajós lett 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Túlbonyolítod, a fakulás azt jelzi, hogy ahogy tanul, egyre távolabb kerül a céljától, pontosan arról szól, mint amirõl mi beszélünk
pointer4
Mondjuk a mérnöknek csak 1 dolgot kell megtanulnia, csak egy valamire kell manapság.
Hogy azt amit egy hozzáértõ meg tud csinálni faszányosan, azt õ megcsinálja tized áron, túlméretezés nélkül. Sajnos.
Mikmak 😄

Amúgy (BME-n) szerintem sem tanítanak fölösleges dolgokat, ezeket a gazdasági szarokat is csak nagyon kis mértékben, szerencsére
asysoft
No offense, de szerintem most sem esett le😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyerekkori álma, hogy palacsintasütõ lesz. Idõvel -ahogy egyre többet tanul - megfakul ez az álom, s boldogtalanná válik, annak ellenére, hogy a "csúcsra jutott"...

/*WTF?!*/

Broafka

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

dronkZero
Na, sorold, mit találsz fölöslegesnek a mérnökképzésben?

SD456

PS3 ID: SDani456

Jaa, azt hittem reptéren van és nem értettem mit dobálnak D:

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Akkor te Meki-ben leszel sütögetõ 😊

http://i54.tinypic.com/jrr7v5.jpg

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

De mellette tanul hasznos dolgokat is, mig egy bolcsesz csak onigazolni tanul es melegedni jar iskolaba.

http://gaborszantai.co.uk/

Sippie
"Egyéb mérnöknek meg nem tanítanak túl sok fölösleges dolgot."
Nem a faszt nem...
HTS s3rg1nh00
közgazdász helyett meg el kell menni inkább mûszaki menedzsernek...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

agree

http://gaborszantai.co.uk/

Pff ezt felfogtam, de azt hittem van valami mélyebb poén is 😄

Közgazdászként küzdeni kell ahhoz, hogy jó keresetû menedzser legyél. De BME diplomával nagyon bénának kell lenni, hogy ne tudj elhelyezkedni átlag feletti fizetéssel.

A büfészakok a bölcsészeknél vannak, azok a haszontalanok, nem a mérnökök, sem a közgazdászok😊

dronkZero
HA kockának tanulsz. Nincs egyetem, ami az informatikát naprakészen követné. Hozzátéve, hogy ha valaki a programozást iskolából akarja megtanulni, akkor az már régen el van baszva.

Egyéb mérnöknek meg nem tanítanak túl sok fölösleges dolgot. A fizika/kémia nem változik azért olyan õrült ütemben(mondhatni: semennyire), hogy bármilyen tudásanyag a témában elavulttá válna.

Ha meg neked ilyenek a tapasztalataid, hogy egyetem után a tanultaknak csak a 10%-át tudod hasznosítani, akkor szar helyen dolgozol.

<#idiota><#eljen>
Elõszõr nekem se esett le,de :
Spoiler!!!!
(hogy kell itt spoilerezni?)
szóval elmegy az apjával gyorsétterembe ahol azt kézeli, hogy ha felnõ õ is ezt fogja csinálni..aztán tanul tanul és "csak" ûrhajós lesz 😄 ennyi...
Spoiler vége!!!
BenedekFeco
Nálam ez a beszt...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

NEm értem

FalseHeLL
Tudom vótmá, de ezen mindig szakadok. Legnagyobb prodigy remake. 😄

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

FalseHeLL

Mi olyannal, aki azt mondta, csak a BME-rõl vesznek fel embert, mert ott kapnak elegendõ képzést, sokféle enber van, bár ez se nem humoros se nem aranyos, talán egy picit egyéb.

http://www.webometrics.info/rank_by_country.asp?country=hu

Sippie
ha ez megnyugtat én találkoztam már olyan melóssal aki azt mondta hogy mehetek gyakorlatra, csak reméli nem a BME-n végzek, mert azok hót hülyék.
😊
A HVG Diploma 2011 címû kiadványát keresd. Torrenten is össze lehet vele futni... 😊
Törölt felhasználó
Képt vagy hazuccc!😄
Ha már ez a személyeskedõ beszólogatás is trollkodásnak minõsül, akkor erõsen leesett a trollkodás színvonala. 😊
Pedig a régi szép idõkben még "art"-ként is emlegették.
Béke poraidra, Trollface... 😞
Aquir
troll'd😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Még gyakorlatvezetõ is voltam a bme-n, de szerintem hagyjuk a témát, úgy néz ki trollface ide vagy oda, itt egyesek a szívükre vesznek bármiféle viccnek szánt dolgot és egybõl kezdenek személyeskedni, hülyézni, látszatfõiskolázni.... O_o
LasDen
mondod te, aki a nyomdokaiban haladsz....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Igen, van.
Törölt felhasználó
Miért az a legjobb? Mert Pesti? Vagy mert azt hisz valaki? Van valami statisztika, az ott végzettek, életben való kiemelkedõ teljesítményérõl, ami össze lenne hasonlítva más egyetemével?
artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

trollkodik, de azért:
>magyarország legjobb felsõoktatási intézményébõl mcdonalds-diploma
Gondolom megragadtál valami látszatfõiskolán, ami szart sem ért, és jelly vagy. Szólj, ha nem
HTS s3rg1nh00
én nem szólnék be a zenés-táncos szakestnek nevezett marhaságok után,amik az óbudai egyetem sajátjai.inkább ülj vissza-ahogy egy ismerõsöm teljesen komolyan hitte-,villamosokat tervezni<#ravasz1><#vigyor5>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Õ tényleg jobban járt volna egy ikszbokszal 😄

mint látod... 😄

bár most lecserélte a hiperszuper gépét egy elektromos robogóra... szóval nem semmi a fazon... igazi észkombájn... 😄DD
de elõzmény képpen vett egy evga alaplapot meg 2db gtx570-es vga-t... 😄 mindezt csak azért mert jött a crysis 2... 😄
clio1616v
ilyen emberek élnek bmeg 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

régi már sõt topikja is van a gyereknek... 😄