Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Amúgy meg tök vicces, ahogy beesik a teherautóba. 😄
Egy napig minden gyalogosnak/munkásnak/rendõrnek/autósnak kötelezõen biciklivel kéne közlekednie, hogy tapasztalja meg, hogy milyen a biciklisnek. 😊
[/spam]™
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amúgy elõjelentkezéssel ugyanaz a baj, mint a rendessel, csak elõbb van szerverösszeomlás >.>
// emlékeim szerint 😄
[/spam]™
Amúgy szerintem ez lassan hozzátartozik az egyetemi élethez, hogy neptunt/etrt utálni kell.
Akkor vezették be az új Neputn-t. Nemhogy kintrõl, de az egyetem területérõl sem lehetett bejelentkezni.
A régi felület egy õsrégi valami volt, de érdekes módon simán megbírkózott a terheléssel. Az új felület egy csicsás, böngészõ alapú valami lett - nem kellett külön kliens telepíteni - de akkor augusztus utolsó hetében majdnem kitört az elsõ "diáklázadás". Magának a rektornak kellett azonnal közbeavatkoznia és kihirdetni azt, hogy a tárgyfelvétel idejét bizonytalan idõre meghosszabíják. Én kb. 3-4 nap késéssel tudtam tárgyakat felvenni...
Soha nem értettem, hogy miért 1 hétig lehet tárgyat felvenni és miért nem lehet egész nyáron...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ugyanez van a többi egyetem hasonló rendszerében is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Miután az elmúlt hónapok során nagyszámú és beható terhelési teszttel optimalizáltuk a hallgatótól a Neptun webszerverekig (alkalmazásig) terjedõ bonyolult lánc minden elemét, a tárgyfelvételi roham 18 órai indulásakor a lánc legutolsó eleme, az adatbázisszerver rogyott meg a minden eddiginél nagyobb igénybevétel (kb. 6000 egyidejû felhasználó) alatt. Ennek a szituációnak a tesztelésére nem volt módunk, mert a Neptunban ma este 6-ig nem volt tárgy- és kurzusfelvétel idõszak. Amint megindult a tényleges tárgyfelvétel (vagyis sorok tömeges beszúrása az adattáblákba), az adatbázisszerver memóriája percek alatt betelt. A probléma kiküszöböléséhez le kellett állítani a webszervereket, újra kellett indítani és át kellett paraméterezni az adatbázisszervert, majd visszaindítani a webszervereket. Mindez (a rendszer komplexitása miatt) eltartott úgy 19:15-ig. Az így átkonfigurált infrastruktúra már tökéletesen mûködött: szûk 10 perc alatt közel 6000 hallgató tudott gyorsan belépni a Neptunba és csaknem 25000 tárgyat felvenni. Szerettük volna, ha mindez egy órával korábban történik, de ahogy az már lenni szokott: ezt a leckét is a felhasználókkal együtt kellett megtanuljuk…
Hátha legközelebb jó lesz...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?