Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De a veszélyeztet nem az elsimít ellentéte .

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

robotnyk
–adjective
1.
extraordinary in some bad way; glaring; flagrant: an egregious mistake; an egregious liar.
2.
Archaic . distinguished or eminent.
I.C.ram
Nem tudom, hogy feltûnt-e nektek, de a képen szereplõ szó két ellentétes jelentéssel bír. Amiket meg ti írtatok, messze nem ellentétes jelentések.
Aquir
vagy: már volt vagy õsz szinte, amikor egy õszinte õsz inte, legyek õszinte, mert õ szinte õszinte😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Broafka
errõl nekem ez jutott eszembe:

Megörült az õrült hogy mellette egy õr ült.

Jó, persze itt nem teljesen ugyanaz a szó van

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Aquir
mondjuk több ilyen szó van, magyarban is 😊
és ez még csak nem is jelzõ: to compromise - elsimít, kiegyezik / veszélyeztet

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

^.-

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

qetuol
mert dumbledore és gandlaf

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Master91
Master91
Malfoy el kapta valamelyik komályát? 😄
Palinko
ááh egy jó kis kurjantás minden filmbe beleillik
Pluskast
Ez teljesen igaz! Ráadásúl idehaza a biciklisek egy része képtelen felfogni, hogy rájuk is vonatkozik a KRESZ. Erre a legjobb példa, hogy simán átbringáznak a zebrán, holott az a gyalogosoknak van fenntartva és nem a jármûveknek.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Dzsini
Bebújtak egy sarokba csókolózni <#law>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Harry Potterbõl a Tekergõk Térképe. Az a lénye, hogy kvázi mutatja ki hol van. Ez meg ott a sarokban, valahogy nem illik bele a filmbe 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini
Hint: mindenfajta embert azonos lábnyommal jelez, nem tesz különbséget magassarkú cipõ, papucs vagy surranó között.

(kicsit túlgondolkodtok egy poént nem?)

Broafka
láttad te a filmet? mindenkinek ugyanilyen lába van... a csajoknak is

dronkZero
Az, hogy miért két férfi?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Master91
És még amelyik terpeszt még meg is rándul 😄
Broafka
beszarás, és tényleg benne van! 😄

Krezga
Harry Potter?
Dzsini
Harry Potter filmek végérõl a cast, egy filmbeli varázstárgyra rajzolva, amelyik mutatta az ide-oda közlekedõk lábnyomait.

Daell Drow
Az hogy melyik filmbol van.
Állva b@szás de mi itt a kérdés?
0Fritz0
Túl komolyan veszed, pedig ez is csodás példája a mai szabadságnak.
Kedved van a városban 50-70 között haladó tonnás gépjármûvek között egy biciklivel cikk-cakkozni 30-al (sebességmérõt bringán még nem láttam), úgy, hogy nem is kell ismerned a kreszt?
Megteheted, szíved joga.
Csak utána nem értem a felháborodást. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ez mi?

LOL😄

😄DDD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini
Egy jogszabálynak nem kell szépnek lennie, a szöveg a lényeg 😊

Mindenesetre sisak viselése csak nyitott motorkerékpár-szerûségeken kötelezõ - azért nem lett az bicikliken, mert akkor a 78 éves Mari néni Salakszentmotoroson is sisakot kellene, hogy felvegyen ha elgurul a temetõig és vissza.

A továbbiakat a biciklis topicban.

CattiBrie
Azt hiszem, ezt megnyitottam én is, csak nem akar betölteni és fagyott a böngészõm tõle. 😄 Bár most betöltött. (de randa oldal) 😊
Köszi

[/spam]&#8482;

Dzsini
a KRESZ - 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet a közúti közlekedés szabályairól

UnknownAsshole
[/url]
CattiBrie
Azt gondoltam, hogy google, de azt nem gondolom, hogy az csak olyan oldalakat ad ki, amely oldalakon lévõ információ mind hiteles. 😊 Ezért szerettem volna konkrétat, leteszteltet. 😊)

😊

[/spam]&#8482;

Krinyo
Szép demagóg gondolat

CattiBrie
Nahát, milyen hosszú szöveg és csak 7 hiba van benne. 😛

[/szemét]

[/spam]&#8482;

edios
egyszer eresztenének rá a topikra valami feminista aktivistát, zárna be egész sg 😄D

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Bobber
Egyetértek, minden autosnak kötelezõvé tenném egy napra legalább a bicajt, hogy azzal menjen dolgozni stb. Én minden nap kerekezek mert azzal járok dolgozni és az autósok nagy ívben leszarnak, hogy ott vagyok sõt sokan csak azért is direkt ránk húzza a kormányt. ha meg ütöm a tetejét az autónak akkor meg meg van lepõdve. Direkt hajtanak ki keresztezõdésbe elém, direkt a pocsolyába hajtanak, hogy csapjon fel, mellémér dudál rámrántja a kormányt rosszul beállított ablakmosóval spriccel le stb stb. Én is autózom soxor én is szidom a bicajosokat mert valóban sok a gyökér köztünk is aki csak azért is éles helyzetekbe megy bele, de azt tudom hogyha engem szivat egy autós és hirtelen fékezésre vagy kormány odébrántásra kényszerít akkor az ne várja meg hogy utolérjem mert kicibálom a kocsiból. és általában utol szoktam érni.
Szóval elismerem hogy sok a gyökér sajnos a bicajosok között is de akkor is azt mondom hogy egy autósnak aki nem nagyon sérülhet nem kéne baleseti helyzetet elõidézni csak hogy megmutassa hogy milyen kemény a biztonságos acélkaszni mögött. És való igaz az is hogy a bicikli utakat se arra használják amire kell vagy gyalogosok ténferegnek rajta vagy telipakolják. Szóval kaki a helyzet és sose lesz jó. A mi közlekedési morálunk még nem tart ott hogy zökkenõmentesen és balesetmentesen tudjunk közlekedni😞 (igaz ez autó autó köszti esetekre is.)

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Gugliban például 😊 Sok oldalon leírják, itt van egy.

CattiBrie
Mi Cattik.. örülünk 😊)

[/spam]&#8482;

CattiBrie

[/spam]&#8482;

CattiBrie
ehh, lol

😄

[/spam]&#8482;

dronkZero
Ausztráliában meg volt egy biciklis kampány, mindenki elkezdett biciklizni. Autósok hozzászoktak, vigyáztak rájuk. Mégis voltak balesetek, persze.
Kötelezõvé tették a sisakot.
Egy csomó ember inkább nem ült biciklire.
Az autósok elszoktak újra attól, hogy figyeljenek a kétkerekûekre.
Így felszaporodtak a balesetek.

Tehát mondhatjuk, hogy a kötelezõ sisak növeli a biciklis balesetek kockázatát... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

CattiBrie
Errõl hol találok leírást? Mármint az érvényes jogszabályról és barátairól?

És, hogy on is legyen:

😊)

[/spam]&#8482;