Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
kb. mire lehet számítani? az elektromos hálózat offos lesz?
dzsini te mit tudsz errõl?
holnap hálisten pont utaznom kell majdnem egész nap és fel akarok készülni valahogy (megis nézek pár bear grylls videót<#idiota>#idiota>)
Hey apple!! Hey!! Apple!! Hey apple!!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
bár lehet alábecsültem a Káosz sorozat ismertségét.
"The trees move. Do you not see it?"

http://www.videotube.hu/120973_egyedi-brazil-gengszter.html
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"The trees move. Do you not see it?"
Petri Lindroos-t mondjuk kapásból tudta, bár ezen nem csodálkoztam 😊
Marsellus Wallace-nál meg nem kérdezett rá, hogy "Does he look like a bitch?", pedig szerintem óriási lenne ha beletennék 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ha nem, akkor nem
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[/url][/img]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mondjuk picit durván be van kamerázva a környék :o
Amúgy az imént néztem egy másik videót, ahol vagy 2 órával korábban volt.. szóval még egy kicsit variálhattam volna az idõzónákkal. :-)
[/spam]™