Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

morcosqtya
Az én fülemet aztán ne hágassa senki...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Khabbas

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

LeWyTy
<#finom>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Robez84
aztarohattélet...

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Shep
Ez mekkora, csúnyán kifigurázza az amcsi gyere katonánk itt minden van amit el bírsz képzelni toborzó filmeket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tutituti
Természetesen,ha errõl találsz,vagy nyitsz fórumot szívesen fejtem ki ott a véleményemet!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

dunga
Ezzel ragasztotta le a karkötõjét.
Ez most komoly kérdés volt?
<#gonosz3><#eljen>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

RatBaG

Person: "Anyone ever tell you you sound like that guy from Queen?"
Me: "No. Never have I ever heard that in my life. Ever."

Per Aspera Ad Inferi.

Földünkrõl egy videó a Nemzetközi Ûrállomásról, elképesztõen jól néz ki. Villámlások és viharok mindent visznek

http://shtrend.hu/index.php/Minden-kep/ennyire-szep-meg-nem-volt-a-foeld-video.html

clio1616v
babonára alkalmas csuklópánt és szerencsét hoz a viselõjének

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Kandurex
izzadságot letörölni

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TLD Robi
ez mire jó és mi lehet? elõre is THX!

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

Broafka
nem értem mi bajod van velem, hozzád sem szóltam, de ha jól esik mást piszkálni akkor tegyed

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

BenedekFeco

Roger6
Gyááá, imádom, ha azt hiszik az emberek hogy igazuk van, amikor nincs. <#taps> Ego-lego, te. <#nyes>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Broafka
nekem 8, de látom nem jött át amit mondtam, pont errõl beszéltem <#papakacsint>

Kína valutatartalékáról nincs ilyen?
komoly
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Roger6
Idézet #276452-bõl: több marad nekünk. <#nezze> Azt ugye tudod, hogy te kelted a feszkót? <#ravasz1> Jazzy-vel teljesen normálisan beszélgettünk, te meg pattogásról dumálsz. Hm... Direk flémkeltés? Bünti pont gyanús vagy öreg. <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lazarus
Most mirõl megy a flame? Nincs kedvem elolvasni
Vaxi
Niggerek vagytok mind!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Broafka
ezt imádom, valaki megosztja a véleményét, a többiek már el is kezdenek pattogni, hogy mit fikáz. Nem fikázott õ senkit... amúgy meg szerintem igaza van. Egy nõ maradjon nõies, és ezekkel az ocsmány tetoválásokkal elrontják a szép testüket 😞

tigeroo
tobb marad nekunk 😉
Krinyo

Roger6
"de egy koponya nem"

Sokaknak meg igen. Ez meg az én véleményem. <#hehe>

jazzy
Nem nem, félreértettél, nekem nem a tetoválással van bajom, egy (vagy több) igényes tetoválás igenis szép, egy nõn is, de egy koponya nem.
MeoH
Izlesek es pofonok. Neked es masnak nem jon, de tetovaltlany, nekem es masoknak pedig igen. Persze egy szepen felvart tetko, nem ilyen nonfiszarok mindenfele "muvesztol", mert sajna van par rettentet...
AMugy ez a koponya tema, foleg amerikaban es angliaban nagyon elterjedt, ott szeretik nagyon. Keleten meg sarkany, hal van sok 😊

fuck mmo's..i.,

jazzy
Egyikõtöket sem fikáztam, a koponya igénytelen, ez az én véleményem.
Roger6
Jazzy. Azért már más az ízlésed, még nem kell lefikázni a másikat. Én pl. nem szeretem a diszkózenét, ezért nem megyek dizsibe. Ettõl azt kéne mondanom, hogy szar a dizsi zene? Hát felõlem aztán azok hallgatják akik akarják. Érdekel is engem.

jazzy
Igazatok is van, varrassunk koponyát minden nõre mert SZÉP.
Roger6
Nem mindenki szereti a spenótot sem, azt is nyakon kéne vágni?

a nonfiguratív ribanc rendszám tényleg sokkal jobb lenne 😊

http://thenamelessphoto.com/