Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
2. kép "kill me" <#idiota>

dave9004
csakis az emberek okolhatók érte...
Metalmilitiakid
a 2. képen szereplõ állatnak soha nem fogom felfogni a létjogosultságát, hogy miért fejlõdött ilyenné és hogy maradt így életben

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

ja, a könyvtáros 😊

The Matrix has you...

morcosqtya

morcosqtya
Nocsak.. Netán 26 év felett elvesznek a perspektívák?
😊

nearo
"Görögország nemzeti himnusza 158 versszakból áll. Senki nincs az országban, aki kívülrõl tudná az összest."
Ezt nem hiszem el. Biztos van olyan, aki tudja az egészet.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

"Valószínûleg az amerikai szalonka rendelkezik a legnagyobb látótérrel, mely vizszintesen 360°, függõlegesen pedig 180° is lehet"
FalseHeLL
Igen itt is kb 3 éve volt.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Zeller01
...és tényleg! EZ FAKE! Nehogy bevegyétek!

. : Z E L L E R : .

szekrény

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

fake... mikor felüti nem repül a levegõbe. (Scorpion természetesen létezik)

<#eplus2>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

pajti

nan76
Tudtátok,hogy:
A földimogyoró a dinamit egyik alkotórésze.
A háború szava a szanszkrit nyelvben az jelenti: vágyakozás több tehénre.
A lézersugár feltalálása után egy ideig a sugár erejét Gillette-ben mérték, ami azt mutatta, hogy hány Gillette borotvapengét volt képes átlyukasztani.
A nulla az egyetlen szám, ami nem írható le római számokkal
A Pentagon híres ötszögletû épületében kétszer annyi mellékhelyiség van, mint amennyit a dolgozói létszám indokolna. Ennek oka az, hogy a 40-es években, amikor épült, még érvényben volt egy virginiai törvény, amely szerint külön WC-t kellett építeni a fekete és a fehér alkalmazottaknak.

A pókháló egy hihetetlenül erõs anyag: a vastagságához viszonyítva jóval erõsebb, mint az acél. Szakértõk szerint egy ceruzavastagságú pókháló kötél meg tudna állítani egy Boeing 747 óriásgépet repülés közben.
A számítástechnikai szlengben a hibák jelölésére használt “bug” (bogár) szó eredete 1945-re nyúlik vissza. A Harvard egyetemen található számítógép meghibásodott, és a hibakeresés során egy nõi dolgozó egy molylepkét talált az áramkörök között, amit aztán eltávolított. Azóta, ha vacakol egy számítógép, azt mondják, hogy bogár (bug) van benne.
A testen belül a fájdalom kb. 110 m/s sebességgel terjed.
A Titanic katasztrófáját két kutya is túlélte.
A Tyrranosaurus Rex legközelebbi ma is élõ rokona: a csirke.
A világtörténelem leghosszabb mûsormegszakítását a BBC követte el. Egy Miki egér rajzfilmet szakítottak félbe azzal a hírrel, hogy kitört a második világháború. 6 év múlva aztán akkurátusan folytatták a félbeszakadt rajzfilmet, pontosan attól a ponttól, ahol abbahagyták.
Az Apollo 11 landolásakor már csak 20 másodpercre elegendõ üzemanyaggal rendelkezett.
Az elsõ e-mailt 1972-ben továbbították az Interneten keresztül.
Az emberi hajszál 3 kg-ot bír el.
Az ostorcsattanás igazából egy miniatûr hangrobbanás: a bojt átlépi a hangsebességet.
Csak két állat van, amely a fejének elfordítása nélkül is látja a háta mögötti területet: a nyúl és a papagáj.
Egy ember hamarabb elpusztul a teljes alváshiánytól, mint az éhségtõl. 10 alvás nélküli nap már elég a halálhoz, míg éhezni több hétig is képes egy egészséges személy.
Egy tehenet be lehet rúgatni, ha almával eteted.
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
Görögország nemzeti himnusza 158 versszakból áll. Senki nincs az országban, aki kívülrõl tudná az összest.
Ha egy ember meghal, a hallását veszti el utoljára. Az elsõ érzékszerv, ami felmondja a szolgálatot, a látás, ezt követi az ízlelés, a szaglás és az érintés.
Pablo Picasso halva született, a bába ott is hagyta az asztalon. Picasso nagybátyja hozta vissza a kicsit az életbe, egy slukk szivarfüst segítségével.
Régen a távíró-berendezések tesztelésére a “quick brown fox jumps over the lazy dog” mondatot használták, mivel ez tartalmazza az angol ABC összes betûjét.
Tüsszentés közben az ember szíve egy millisecundum idõre megáll

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Szabi84
ezért is ez a neve

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Froopy
Jaja, ez csapott kicsit be, fészbúkon Velencei-tóval ráklámozzák. Mivel nyáron rengeteg idõt töltök ott, fel kellett volna tûnnie a partnak, mert az ott nem ilyen!<#idiota> Másik, hogy általában utána szoktam keresni hasonló képeknek, ezt most sajnos csak utólag tettem meg: nem tudom, hogy hol készült a kép, de 2010. talán novemberében már terjedt a külföldi BMW-s oldalakon BMW X6 Fail-ként.

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Panzeradler
Ide már magyarként tették fel.<#wilting>
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Azért ez sem egy alsó kategóriás autó... és az ára sem karcsú...

De... úgy látszik a pénz mellé eszet nem adnak... vagy minél több pénze van valakinek, az annál idiótább? (ofkorz tisztelet a kivételnek)
w77d
ez nem nálunk volt, így nem érdekes...

Froopy
Jöhetnek az X6-os képek!!!4<#idiota>

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

extra sensory

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

BenedekFeco

Frequency

BenedekFeco
Kicsit "túljátsza" :-)

BenedekFeco

Frequency

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

én beírtam a youtubeba, hogy roli... nem kellett volna
BenedekFeco

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kirol
Ezen mi a poén? Nem értem. 😞

Marci0115

BenedekFeco

pajti

pajti

pajti

vóteMár?

norbre
a cukros nem egészen így van, mert a gyümölcsökben fruktóz van, és a ét fajta cukornak kicsit más a hatása.. ha jól tudom..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

vérpocok

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

extra sensory

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick