Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a többi "pitét" aki a többi közé számolja, azt le kéne fejezni 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
The Matrix has you...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
The Matrix has you...
\"fingjál bele a rencerbe\"
amúgy: só->tekila->citrom
só -> tequila -> citrom

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
The Matrix has you...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Elõször kell a citrom.

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

The Matrix has you...
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is


A fajtát az ember önkényesen megválasztott tulajdonságokra szelektálta / kontraszelektálta (mely tulajdonságok a kutyának nem feltétlenül "jók" vagy nem esnek egybe a faj(ta) fennmaradásához (a mindenkori környezet abiotikus v biotikus tényezõihez való alkalmazkodáshoz) szükséges fenotípusos jellegekkel.) Hosszútávon ez egy erõvel fenntartott mesterséges állapot.
De pénz beszél, kutya ugat ugye... 😊
Ha abbahagynák a mesterséges beavatkozást akkor genetikai heterózishatás folytán a természet szépen lassan korrigálná a hibákat, a genetikai sokszínûség visszaállna egy szintre, és ismét a mindenkori környezeti tényezõk kapnának teret a fajta-genom alakulásában.
A végsõ cél a genotípus a DNS "túlélése" minden körülmények között. Az intelligens egyed csak egy idõbeli "pontja" a genomnak, egy hírvivõje a genetikai információnak, elõnyös tulajdonságait a DNS nem az egyed túléléséért garantálja neki hanem az egyeden keresztül azok szaporodásáért, a niche megtartásáért és a kód fennmaradásáért, még akkor is ha ennek az állandó és folyamatos változás az oka.
Nos az ember ebbe szól bele amikor ölebet szeretne. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.