Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
ó azt hittem az lesz a vége, hogy megnyeri és szarik az egészbe 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

az az azt linkeltem 😄 :S

sáláláláláááá

passatgt

Metalmilitiakid
rosszul ágyaztál be, ezért anyád széttúrta, hogy újra megkelljen csinálnod 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ááááhhh mi történt a youtube beágyazásommal?😮

sáláláláláááá

Ki meri bevállalni?😊😊

sáláláláláááá

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Krinyo
A pacsi már nem megy

BenedekFeco
Eközben Romániában...

BenedekFeco

Imádom õket!!! gondolkozok rajta hogy Rock-am ringre ki kéne menni a koncertjükre,csak nincs napos jegy:/
AnarchoiD
18+ 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
az milyen volt mar amikor koncert elott talaltak 2 utcagyereket akik zeneltek, es bevittek koncertjukre es ott zeneltek veluk 😉 hatalmasok

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

theone91
Ha lenne idõm ráshoppolnék egy inkát.

norbre
istenkirályok 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

zsakosfrodo2
Te bajod.

passatgt
fogalmam nincs ki ez-mi ez

RatBaG
The D is back!!! <#worship>

Per Aspera Ad Inferi.

Lteebee
Az egyikük nem amerikai születésû amerikai elnök.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

ebbõl lehet képregényt alkotni 😄

RiCSi1234
Tú görl ván kápot.. 😄D

GTA V (*.*)

Random work
húúú ez komoly!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Járókerettel nem történt volna ez meg! <#idiota>
tenkenorman
ausztriában voltunk egy kis faluban a múlt nyáron, három utcából állt az egész falu, max 100-200 ház lehetett összesen az egész, hasonló stadionnal, súlyemelõ teremmel (ahol voltunk) futópálya, konditerem, uszoda😄 az emberek meg szana széjjel hagyták a bicókat, minden ajtó tárva nyitva...

http://www.tenke.hu

azért milyen fasza, hogy nálunk még nb1-ben sincsenek ilyen stadionok 😄
A német negyedosztályban játszó Magdeburg már öt meccse nem rúgott gólt, a szurkolók készségesen mutatják, mi a teendõ. Ide kell berúgni, balfaszok!
gabber_saviola
😄ddd

pedig nem is gólhelyzet, nem értem miért mutogat ennyire. 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Bercy
Bercy
Azt még maga batman se hagyhatja ki!!! 😄
gabber_saviola
Angol-Brazil megy a tévében? 😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

The Protector
nagyon helyes.Bejöttem.78 új üzenet.örültem.erre meg ez......

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

[NST]Cifu
A kutya vs. labda vs. kapus témát kérjük hanyagolni, csináljatok neki egy topicot a gumiba, és rágjátok ott a gumicsontot!

Az értetlenkedõknek egy hónapos kitiltást tudok felajánlani.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

nearo
El kell altatni szegény labdát 😞
Beszéljünk a labdák jogairól!

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Én vagyok, hogy felhoztam... <#idiota>
nearo
Szerintem a labda, mert odagurult a kapushoz, és ezzel szándékosan odacsalta a kutyát, hogy eltörje a kapus lábát.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Pokol Horse

Pyotr
akkor menjünk vissza a videóra,gifre. szerinted ki a hibás?

&#9608;&#9608;

Ja, meg egy oroszlán is istennek képzeli magát, amikor megöli a zsákmányát, vagy más ragadozóknak/dögevõknek halálos sebet okoz amikor megvédi a zsákmányát ugye?

Nem, egyszerûen a tápláléklánc csúcsa vagyunk, és megtehetjük, hogy azt öljük meg, amit akarunk. Minden állat így tesz, ha olyan helyzetbe kerül.

Homlokegyenest az ellentéte annak, amit te mondasz.

Kétségbe vonod a képességünket hogy megöljünk egy szaros kutyát?
Nem kell ahhoz istennek lenni.
Pyotr
Jól elmentetek a témától ,lassan az ürhajós kutya is megérdemelne ezt azt.
Emberek vagyunk na és istennek képzeljük magunkat állatok felett, akik csak futnak egy labda után...

&#9608;&#9608;

A magas ló ellenére nem tudtál értelmesen reagálni. Értelmezzem úgy, hogy álszent vagy, és büszke rá?

Krinyo

Mindenki az "on this planet"-re helyezi a hangsúlyt. Én inkább a "live"-re tenném. Nem fontos ÉLNED (ezen a bolygón)...

Random work
Ebbõl minek kellene kiderülnie: "mivel az elaltatnivaló dög eltörte a térdét..."

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ScarY MAN
pedig igaza van.

...