Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sir Quno Jedi
hínnye, most aztán megfogtál... (NOT)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Felesleges álszenteskedni. Te is válogatsz, hogy milyen állatoknak engeded meg az életben maradást, úgyhogy semmi jogod pattogni, ha más is ezt teszi, és épp a kedvenc fajod egyedeit pusztítja.

Sir Quno Jedi
felesleges trollkodni

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jabar
Nekem a szomszéd kutya letépte a bal kezem, miközben menekültem beakadt a jobb lábam egy résbe és tõbõl kiszakadt, persze a gonosz eb egybõl rám vetette magát és felfalta a bal lábamat is mire a fájdalomtól elvakultan kúszva jobb kezem a sínekre csúszott amin épp jött a vonat... végül kiegyeztünk döntetlenbe.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

És akkor mi van? Útban van, megdöglik. Ez ilyen.

Khabbas

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Sir Quno Jedi
Nnna, mert ezen mi a flém??? Igazam van (sajnos, mint rendesen), ergó nincs helye további flémnek. 😄

Fresh Duke
Flame szagra gyûl az éji vad...

A heavy cost. I pay it gladly.

Igazad van, tévedtem és még bunkó is vagyok... <#worship>
engem is egyszer elvitt lendületbõl az egyik rokonom kutyája, olyan hátast dobtam, hogy bevertem a fejem és elájultam pár másodpercre, de attól nem akartuk elaltatni
Engem egyszer elütött a kutyám, szerencsére hátulról sodorta el a jobb lábam, dombon lefelé futott utánam. Akkorát estem a gerincemre, hogy egy hónapig feküdtem, de (a hirtelen felindulástól eltekintve) nem tudtam volna haragudni rá. :-)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Sir Quno Jedi
PEDIG konkrétan errõl beszélsz. Mellédumálhatsz és mismásolhatsz, de amit állítasz az ezt jelenti. SZIMPLÁN MEG AKAROD ÖLETNI AZT A KUTYÁT! Vannak emberek, szervezetek, akik idõt és pénzt és fáradtságot nem sajnálnak arra, hogy egyetlen állatot se kelljen elaltatni (lásd. Noésok), de SZERINTED a kutyát (bocsánat "elaltatnivaló dög" by Siralyjoci) el kell altatni, mert balesetet okozott?!?!? Ha ezt máshogy is ki tudnád magyarázni, te lennél Einstein 19. reinkarnációja... de úgy tûnik nem vagy az...

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

morcosqtya
Leginkább megelözni kell az ilyesmit, a kutya elaltatása utólag már nem hozza vissza a sportoló térdét.
Úszóbajnokságot sem cápák közt rendeznek, okkal.
Közös felelösségünk a biztonságos állattartás.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Nem... De ha ennyit sikerült kivenni a beszélgetésbõl, akkor maradjunk is ennyiben! 😊
... és üdv a dzsedi-tanácsnak, köszönjük, hogy a legbölcsebbet küldték mind közül... <#worship>
Sir Quno Jedi
Szóval, ha neked van egy kutyád és labdázás közben nekiszalad véletlenül a fiad lábának és az eltörik, akkor elsõ gondolatod, hogy már rohansz is a puskádért és a család hû ebét ott helyben AGYONLÖVÖD?!?! Ezt gondolonád a helyes cselekvési sorrendnek ebben az esetben????? Ettõl minden rendbejön majd?

Látod ebben igazad van, nagyon sok másfajta megoldás van... Tény! De egy problémás ösztönlény (nem ember) az gazdi ide- vagy oda, még problémás marad! Ebben az esetben a vadászösztön nem harapással és csonkításban mutatkozott és lett következménye... Kényes téma ez!
Random work
Az a baj, hogy nagyon élesen fogalmaztál. Nem sok jót árul el rólad, hogy szerinted a "dögöt" el kell altatni. Nem ez a megoldás.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sir Quno Jedi
Szívesen kisfiam.

Köszi, hogy csatlakoztál a beszélgetéshez! <#wow3>
Sir Quno Jedi
Aki el akar altattatni egy kutyát, csak mert utánafutott egy labdának és ezzel "balesetet" okozott, azt szerintem ugyanúgy el kéne altatni, de gyorsan, hogy ne szívja elõlünk a levegõt ezen a bolygón.

Random work
és a bíró is hibás, ha nem fújta le a meccset idõben...

Nincs vita, csak kicsit kötekedõsnek tûnt a kérdés. Egyértelmû, hogy azért van eset mikor nem lehet mit tenni. Jelen esetben azonban nagyon sok helyen lehet találni felelõst.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Pyotr
De ember abba a stadionba kutyát,macskát,rókát ember vitt be balhé csinálás miatt és nem a saját környezetében harapta meg vagy tette tönkre a meccset. Itt a gazdája nem lesz meg sose mert a rendbontás miatt vitte oda be és engedte el.

&#9608;&#9608;

Bercy
Én értem amit mondasz és nem is veled akarok kötekedni.
Inkább csak az zavar, hogy egybõl mindenki elkezdi a gazdát hibáztatni (ami valamilyen szinten jogos is) de kifelejtik, hogy például, hogy engedhették be a gazdát kutyástúl (mert akkor már a rendezõket is lehetne hibáztatni, nem)?
Random work
Ok, lõjük a rókát! Probléma megoldva? Õ újra nem fog beszaladni az tény, de másik bármikor...

Nem hiszem, hogy minden esetre igaz, hogy a gazdi a hibás...
Képzeljétek el, ha pl. egy infõs kezét leharapja egy dög (kutyus, ha jobban tetszik...) és elveszti a munkáját, stb... (Talán így jobban átjön sokunknak!) Érzelmi, vagy elvi kérdést kell csinálni belõle? Mert sokan érzelmi szempontból vizsgáljátok ezeket az eseteket!
Random work
Arra szeretnék rávilágítani, hogy nem a kutya egyértelmûen a bûnös. Persze õ is hibás, de itt azért a labdára nyomult. Hallotta agárról aki úgy kergette a mûnyulat, hogy nem tudott kikerülni egy fát és ott pusztult. Ha a kutya megharap valakit a kutya is hibás, de a gazdája is. Kóbor kutyánál nincs gazda, de akkor se az a megoldás, hogy fel kell akasztani!

Ha fegyverrel lelõnek valakit, akkor a fegyver a hibás? Beolvasztják és nincs több baj? Az a hibás aki a fegyvert elsütötte, azt kell megbüntetni, mindamellett, hogy el kell venni tõle a fegyvert.

Gondolom érthetõ a logikám... az ellen a hozzáállás ellen ágálok, hogy a kutya az egyedüli hibás és ha megöljük, akkor minden okés.

Ez egy elvi kérdés!

4:37
Bercy
Igazából csak annyi, hogy ha teszem azt egy kóbor kutya ha megharap valakit akkor ki a hibás?

Vagy ebben a focis esetben a bejáratnál, hogy engedték be a gazdát a kutyával? Mondjuk elég régi meccsrõl volt szó, de szerintem ezt már akkor se volt megengedett.
Random work
Hogy kiderüljön az én érvem a hibás, mert a kóbor ebnek nincs gazdája, ergó globálisan nincs igazam és a kutyát kell elakasztani, ha megharap valakit és nem a gazdát felelõsségre vonni felelõtlen állattartásért...

SzirmosSzisza
A kutya csak játszani akart a labdával, nem úgy ment be oda, hogy tönkreteszem egy focista karrierjét 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Random work
Gondolom vágod, hogy létezik gyepmester, közterületfelügyelõ és egyéb szervek, akiknek a kóbor ebek befogása a dolguk. Feltételezem valami iszonyat nagy kötözködésbe akarsz belerángatni csak.

SzirmosSzisza
😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Random work
És mi is a kérdésed? Próbáld összetett mondatban megfogalmazni.

Mivel én a konkrét gif-re válaszoltam, ezért feltételeztem, hogy a tõmondatban félkézzel bedobott kérdéses is ahhoz kapcsolódó.

Pyotr
itt a videó és elég durva ,hogy egy jó ideje már a pályán van és a biró nem állitja le a meccset addig amig ott van.

&#9608;&#9608;

Bercy
Nagyon frappáns hozzászólás, de ha értelmeznéd amit írok akkor rájönnél, hogy általánosságban kérdeztem, nem az adott gif kapcsán (ezért is tettem többes számba, hátha akkor nem keverik össze mivel a képen 1 kutya van).
Random work
Most komoly a kérdésed vagy csak kötözködsz? Ha egy stadionban rendezendõ focimeccsen a pályára beszaladhat egy kóborkutya, az erõsen felveti az üzemeltetõ felelõsségé. Gondolom ez számodra is egyértelmû.

Pyotr
És tényleg, ott született a lelátó alatt aztán mikor eljött a nagy nap kifutott kicsit játszadozni😛

&#9608;&#9608;

Bercy
És a kóbor kutyákkal mi a helyzet?
Random work
Ezt nem értem, szerintem nekem kellene felháborodni ezen a hozzászólásodon.

Nem téged hülyéztelek le, és tartom a véleményem. Hülye az az ember, aki meccsre visz egy kutyát és nem vigyáz rá!

Random work
De kell! Egyfelõl a gazda nem fogja meg a kutyát! Másfelõl a gazdának kell megnevelnie, hogy ne csináljon faszságot! Ilyen egyszerû ez!

Ha egy gyerek betör egy ablakot, vagy ellop valamit, akkor se a gyerek a hibás, hanem a szülõ aki nem nevelte meg.

Pyotr
j

&#9608;&#9608;

Pyotr
a kutya teszi a dolgát, a gazdálya meg minek visz kutyát meccsre ha nem balhéért?

&#9608;&#9608;

UI: Trágár szöveg nem kell, nem anyáddal beszélsz... <#worship>
Nézd meg gif-t és meséljétek el, hogy épp a gazdi-e az az ostoba, aki megnyomorít egy embert és tönkretesz 1 karriert? A felelõsség megint más kérdés... Igazatok van, ha így jobb! Csak szerintem nem kell túlgondolkodni mindig! (A gazdit nem lehet elaltatni...)
Random work
A gazdi a hülye elsõsorban és nem a kutya! Ezt ne árt észben tartani!

Büdös Bohóc
egyébként meg linkbeN

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
Az az elaltatni való, aki ilyet pofázik, ez nem egy ember, hogy felfogja olyan mélységében a következményeket, mint mi.

Büdös Bohóc
tyütyürü