Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Mitõl is érdekes ez? Elmondanád azoknak, akik nem akarnak feliratkozni, vagy netán nem rendelkeznek facebookkal?

A heavy cost. I pay it gladly.

Niimo
http://www.facebook.com/pages/Multiple-World-Record-Attempt/430727976953668

Niimo
nem vicces, de talán érdekes lesz...
URL=http://www.facebook.com/pages/Multiple-World-Record-Attempt/430727976953668]Multiple World Record[/url]

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco
Soon...

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Marci0115

NessieGraf
Hát tudod inkább ingyen sör, mint koppintott doktori.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Ezt minden fél órában be kéne linkelni, valóban világszám, ha nem is világhír😊 (Amúgy én elsõre majdnem lemaradtam róla, mert az eleje elég unalmas, ugyanakkor beleugrani sincs értelme, mert szép fokozatosan bomlik ki a totális elmebaj.) Kommenteket is érdemes végignézni, legutóbb 33 komment, mind saját magától, de próbál úgy csinálni, mintha mások írták volna lol. Meg persze a többi mind törölve😊
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Metalmilitiakid
i dont get it

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Adaaam

everything's better with music

Nivea

Steve Downie
<#eljen>

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Szia, kérlek ne haragudj meg, de nem tudnád inkább valami igényesebb, és nem minden hulladék oldalon megtalálható, elcsépelt régi szar, unalmas képekkel, videókkal tölteni ezt a topikot? Tehát olyanokra gondolok mint amiket például BenedekFecó, RatBag, cat 02, Passatgt tesz ki, ettõl más ez az oldal mint mondjuk az ilyen ratyi napiszar és társaik oldalak...
köszi
LasDen
az ilyen 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Broafka
ez inkább olyan mangás egy-kettõ, mint disneys :S

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Teppik Amon
Június 4én nálunk miért nincs ilyen?

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Palinko
ez már idiotizmus mikor funkcióját veszti szinte az adott testrész
most akarom,piszok jó rajzok 😊
Fresh Duke
Rozsomáknak lehet bejönne.

A heavy cost. I pay it gladly.

morcosqtya
Fekvõtámasz se lehet egy élmény neki...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

nan76
ha Potter Disney lenne

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

robotnyk
ütném még a mentõben is...
Dzsini
Zombie Boyt (Rick Genest) például fellépésekre hívják, divatmodellkedik, filmekbe hívják szerepelni - 2011-ben pl. itt volt Magyarországon a 47 Ronin forgatásán is.

Persze õ inkább kivétel, mint szabály ilyen téren - az egyik leghíresebb figura.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tutituti
Freddy Krueger pulcsikötõ és horgolósuliban például elég kapósak😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

passatgt
jobb kezén szebb lett

norbre
öröm lehet pulcsit felvenni 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Sippie
az ilyenek egyébként mit kezdenek az életben? Szóval, mivel keresnek pénzt? Hol foglalkoztatják õket? nem értem 😄
FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

desigo
cute <#eljen>
FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

RatBaG
like a BAWS! <#hawaii>

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
„csókolom, a Cirmi kijöhet játszani?”

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pajti

pajti

eightmiles

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

tudom vótmá, de ezt nem lehet megunni 😄DD