Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
3.55-nél durva rész! 18+
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Persze, hogy butaság, az alapvetése viszont (az érzékszervi adaptáció) egy nagyon is létezõ jelenség.
MEg az is hogy vajon hány percig húzták volna a középkorban. 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Honnan jött ki. Ruszki technika.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Mondjuk attól még hangilag a Kaszás Attila - Rúzsa Magdi duett egészen jó lett, legalább emiatt érdemes volt megcsinálniuk.
Vivimos por ti, vence por nosotros.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
vagy dark..
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Németországban élek és a magyaron kívül ezt beszélem a legjobban.
Az angolt is értem valamennyire de egy ilyen szöveget nem tudnék lefordítani és ugye ki se tudom másolni a google translaterbe 😞
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"