Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mellesleg ebben a filmben van mikor meglepõdik stallone hogy arni kormányzó lett 😄 (1993!)
(és rambo egy buzi)
Emancipate yourself from mental slavement!
Faszom, nehogy politizáljunk!!!!!
És válasz a következõ kérdésre: Melyik volt elõbb, a tyúk, vagy a tojás...
Annyira azért nem régen. A nyitás után szerintem kb egy évig rendben volt minden de elkezdett lecserélõdni a kiszolgáló gárda és ez elég sok negatívumot hozott szerintem magával😞 Nem túl szimpatikus dolog szerintem amikor az eladó készíti a hambidat és éppen azt beszéli meg két a ruhaújba történõ orr megtörlés közben a koleganõjéval, hogy lehet hogy tüdõgyulladása vagy megfázás vagy kitudja mi van😞 Engem ezek a tapasztalatok is eltántorítottak onnan. Pedig régen mindenkinek ajánlottam sajna ma már nem tudom ezt megtenni.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Emancipate yourself from mental slavement!
így fejlõdik a világ
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
hasznavehetetlen vagyok
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
800 x 513 csak.. ugye ez még jó?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
semmi értelme az életemnek ezek után
esetleg MOST hol a legjobb a burger
De beszéljünk arról, hogy most hol a legjobb a Gyros.
A keletiben az araboknál nagyon finom a gyros.
De még debrecenben is isten király a gyros palotában vagy hol..
...
és a hús is nagyjából jó, tele zölséggel (káposztával is(!), és nem lapkasajt van benne hanm normális reszelt sajt.
és szezámag is TILOS
utálom az ilyen tescós hambikat aminek tetején szezámag van, és lapkasajto tesznek bele, mert igy mekis lesz, és za a menõ :S
mióta egyszer nem szedték leróla azt a nejlont, kidobom a kukába a hambt ha ilyen sajt van benne és nem sajnálom az árát 😄 de inkább megkérdezem hogy milyen sajto tesznek bele 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tök aranyosak, pedig azt hinné az ember, hogy a vadonban inkább félnének tõlünk.
Dum spiro, spero.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Szabadkán a piacon szintén van két nagyon jó hamburgeres.