Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
kellemes tavaszi este volt, másfél óra volt még a vonatig, kisétáltunk az állomás elé, kurvamessze volt a mcdonalds, nem volt kedvünk odáig elgyalogolni, úgyhogy átmentünk szembe, a panelház aljában lévõ büfébe, asszem 600 ft körül volt a sajburger, de dugig volt mindennel, nagymarékkal rakta bele a sajtot a srác, és a húst is ott sütötte elõttünk, nem tudom, hogy megvan-e még, de a nyáron szerintem elmegyek szolnokra kajálni 😄
Ûber durva ..
itt
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
na így már egyszerûbb 😄
http://mitettemma.hu/magic-burger-monster-burger/

hol van amaz a 1,5 kg fél órás? ott 10 percenként csak fél kg kell.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Itt egy "pártatlan" blog bejegyzés pl.
Régi motoros, és remélem, még sokáig meg is lesz az üzlet.
Még egy "pártatlan tesztelõ".
De amúgy a gúgli kihoz több infót is "Marika néni hamburger" címszó alatt.<#circling>#circling>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Régen a Miskolcon a Búza téren egymás hegyén hátán volt a lángosos, a sült kolbis büfé...most meg cigit cigit cigarettát árusok vannak csak...
egy hamburger anno 200ft-volt és jól meg volt tömve...most 4-500ft-ért alig van benne vmi...
a Megaburgerben 700ft-ért 1 hambival mondjuk elvagy..egy Piedone vagy magyaros a csípõspaprika miatt kicsit nehézkes a kajálás de talán megeszi az ember 😊
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD