Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

bardocz

Az a 14sec elég is volt.
MerlinW

[merlinw.org]

Lteebee
Szvsz igaza van, ha árat emel.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Hopp, mellé ment ...63-ra válasz.
Nem létszükséglet, nem egy kötelezõ adónem -> Nem keciség.
Legkisebb gondom is nagyobb annál, minthogy a Norbi mit mennyiért ad.

Lerágott csont tovább kéne lépni...
Mégis mi a geciség benne?

79 egy pirospöttyös ,Norbié 95 ft volt és most már 115.... azért ez keciség nemde?

The Protector
Teljesen felesleges.Multkor pár idiótával itt batmeneztünk,nem is egyszer nyomtam be+ a batman flémet is többek közt miattam tették be oda és semmi nem lett belõle.Annál jobban gerjed az ilyenre az ember minél jobban tiltva van és ha odakerülne a Norbis szarság akkor csak nagyobb lenne a zûr.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lteebee
Mondjuk az is érdekes, hogy az senkit nem bosszant, ha valamit nem emelnek 2 évig, de ha 2 év után a gyártó követni meri a beszállítók, adók, anyagok, rezsi emelkedését, akkor már hõbörögni kell.

Vsz ez egy tudatos komment volt az update marketingese részérõl, hogy felkavarja az állóvizet, esetleg ha sok facebookos nekiáll hemzsegni, még az aktívba is meghívják Norbit, aki kárpótlásul ad egy köbméter Norbirudit szegény megbántottnak és megint Norbi a rendesgyerek.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

tutituti
Ezt én eddig miért nem ismertem??
hatalmas alkotás😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ilyen is rikán van!😄

Roger6
Norbival miért törõdtök? Alpári? Lenézi az emberek? Drágák a cuccai? Lehúzza a népet? És melyik embernek tartanak fegyvert a fejéhez, hogy ezeket elviselje? Érdekes, engem nem érdekel. Lehet egészségesen élni Norbi kaja nélkül is, mellõzzétek ezt az embert már.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mr_no_NaMe
kegyetlen 😄
Csirke4
Tisztelt képviselõtársaim, tisztelt Ház, elfogadom Susarc képviselõ válaszát.
Miért akkor nekem 1000 forintért kellene vennem? nem vagyok se skót se a másik😛 /tényleg Skótozni miért szabad?😮/
Nekem is ugyanúgy dolgoznom kell a pénzért mint neked,nem multicsilliomos vagyok! ÉS igenis bosszant ha valamit 20%-al emelnek egy hét alatt a semmire!

mert igénytelen vagy <#eplus2>
RatBaG
na már pont linkelni akartam.

Per Aspera Ad Inferi.

Csirke4
Valaki mongya akkor má meg nekem, hogy aki BMW-t vesz az mi a pöcsömért kezd el hõbörögni egy túrorudinak (???) az árán?
Hogy tehát a társadalom az a rétege aki BMW-t vesz, annak nem pont ötté kéne szarnia, hogy mennyibe kerül egy túrórudi?
Mondjátok meg mert nekem se BMW-re, se túrórudira nincs pénzem.<#szomoru1>
Mr_no_NaMe
Megtaláltam véletlenül 😄

kifli
Hülyeség oda bármit beírni. Nem jó módja a szabályzásnak.
Boconadi
Norbi mehetne a bannerba már lassan
Mr_no_NaMe
Régen volt egy zeneféleség amin kurva sokat röhögtem. Valami öreg faszi, parasztos, rekedt hangon szónokolja, hogy "Aggyá egy sört, vagy egy poszívó csõt!" meg "Zsán Misel Zsár! Hol a sörmozsár?"

Sehol nem találom, pedig nagyon jó. Nem tudja valaki esetleg ennek a címét?
LasDen
tudom mindenki Norbi lázban ég, de hátha van akit érdekel egy pici kis humor....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Krinyo
Miért ne írhatná le akárki a véleményét egy termékkel kapcsolatban? Erre való a facebook. Ott került a szar a palacsintába, hogy norbika az egész céget képviselve írt vállalhatatlan módon. Szinte ki is plakátolhatná: norbi Update: kapjátok be a faszomat rudimat!

AnarchoiD
volt 😉 joreg

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

amúgy meg végsõ gondolatként: ha igazán érdekelné,hogy egészségesen éljünk és jobbá tegye azok életét akik sajnos túlsúlyosak akkor KORREKT HASZON MELLETT kéne a termékeit minnél több emberhez eljuttatni! Nem horror áron adni és beszólni azoknak a szerencsétleneknek akik megvennék ha nem lenne ennyire drága!

Az egészel az a baj, hogy nem úgy történt a dolog, ahogyan Norbi ebben a szövegben elõadja, hogy orditanak vele, meg elküldik a ...-ba, és nem gyalázta senki. Kb. 20 comment ment le, abból 3 az volt, hogy mi húde szeretünk norbi, de sajnos ezt ennyiért nem engedhetjük meg magunknak, pedig nagyon szivesen megvennénk.

Erre jõtt igényes norbi, és elküldte ezeket az embereket kb a búsba, leigénytelenezte õket, mert nincs rá pénzük, meg hogy minek irogatnak itt ha nincs rá, huzzák meg magukat.

Aztán persze ezután jött kb 1000 comment, ahol valóban gyalázták, szidták, de csak azután, hogy szokás szerint tuskó volt.
Most pedig ezt szépen törli facerõl, hogy senki se lássa, és úgy adja elõ, mintha minden ok nélkül 1000 comment gyalázta volna õt és szidja mert szerintük ez drága, és õ ezelött az 1000 gyalázkodó comment elött, semmit nem írt volna amivel erre okot adhatna. De miért van az, hogy amúgy sose gyalázza facen senki, csak amikor jön egy tuskó cselekedet tõle?

És mint látjuk mûködik a dolog, mert erre a postra már jött 5000 like, és 1000 commentben nyalják a seggét és istenítik, és amugy meg mindenki most már irigy norbira, ezért támadják. Csakis ezért.
igen pontosan! és pontosan ezért veszitett el a két hugom és a túrórudis story óta engem is.....ez "csak" 3 ember "csak" az én családomból....folytassa csak.....ha neki ez igy jó.....

hát nemtudom,de tényleg ennyire vak vagy látni,hogy mekkora lehúzó business van mögötte? Én egészségesen élek nem eszem szarfos kaját meg cukorral telibaszott kajákat!
Elég sûrûn vettem/veszem is a termékeit,de az ilyen húzások,hogy suttyonban 20+% ot basznak egy termékre az fölöttébb bosszantó elhiheted!

Az autós példád nem az igazi,mert ha BMW-t veszek /az van😛/ akkor azt azért veszem,mert kell az extra kényelem,nyomaték,biztonság,lóerõ,design mint amit egy Cucuki adhat.... VISZONT az emliett nyirfacukrok között nincs különbség! itt csak a Norbi feliratot kéne megfizetnem,de nem tarunk még ott,hogy egy Norbi felirat ennyire többet nyomjon a lattba!

van még jópár ilyen cucc....például a puffasztott rizs ami másfélszer annyi mint amit a kisboltban megveszek...áruld már el mi a különbség egy natúr puffasztott rizsben,hogy annyival drágább?

legyen drágább nem bánom/szebb csomagolás másabb összetevõ/,de ne gusztutalan módon!

Kata
Ugyan már, itt messze nem az a lényeg mi mennyi, hanem hogy Norbi barátunk, a marketingzseni miként reagál a kritikákra, hogy bánik a vásárlóival. Gyakorlatilag szarrá oltja és lenézi õket, pedig belõlük él. Ez a lényege, olvasd el az elõzmény cikket is.

[/cserf][/fülünyúl]

tugyiti
Valamit nagyon félre értenek páran ,itt nem arról van szó ,hogy drága és nem kell megvenni ,hanem arról ,hogy a tulajdonos alpári módon minden empátia nélkül lenézi a szegény embert...
QuippeR
egyébként igazad lenne, csak a BMW facebook adatlapján nem hinném, hogy irritáló stílusban kioktatnának, ha azt írod, hogy túl drága a cucc.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Nem akarom, és nem is a tisztem védeni, de most konkrétan kit érdekel, hogy mit mennyiért árul?! Kötelezõ megvenni? Nem! Akkor meg?!

Ilyen alapon menjen a fenébe a BMW is, hogy merészelnek 19millió forintot kérni egy vacak 5-ös bömösért! Vagy kapja be a BOSS, hogy 300e alatt nincs normális öltönyük! Hát mégis, hogy gondolják ezek!?

Jelen esetben teljesen igaza van norbinak, mert egyrészt kurvára nem kötelezõ vásárolni a termékeit, nem kötelezõ õt szeretni, másrészt amit letett az asztalra, ellentétben nagyon sok más emberrel, azt tényleg magának, a kitartásának, és a munkájának köszönheti. Miért nem fikázzátok a sok ingyenélõ politikust, a szarházi drogdílereket, az ilyen-olyan maffiát (lakás, fém, stb.), akik kifejezetten más emberek megkárosításával tesznek szert milliókra/milliárdokra. Norbi kitalált valamit, kajálták az emberek (fõleg a csajok), és õ ezt vitte tovább.

Jöhet a fikaáradat, de attól, hogy valaki nem szimpatikus, ne legyen már mindig, minden esetben szemétláda.
95 ft-os túrórudi 115 ft lett a múlt hét óta! MENJEN A PICSÁBA! 95-ért is drága,de ilyen durva emelés.....

a nyirfacukrot /ezt használom/ Norbi bolt:25dkg 1100
NoName Bio bolt:1Kg 2000

gusztustalan lehúzós kis törpe

ScarY MAN
rendõr volt<#zavart1>

...

ez az ember miért ilyen hülye?

ScarY MAN
<#taps><#vigyor5><#idiota>

...

Kata
szabod
Tudom, hogy ez már a Gangnam Style-nál is régebben lejárt lemez, de akkor is marha jóra sikerült szerintem 😊

Mente et Malleo

Adaaam
volt #303100

everything's better with music

Master91
Hegi90
voltmár?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Boconadi
A:SD:SAFSADSA😄ASD
tutituti
ez azok az állatok akikre rádõlt a szekrény is😄DD

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza
fék, de vicces 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SötétBarom
<#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tomsolo
Ez a Leia még Buja féregre is jobban hasonlít.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo