Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom másnak is máshogy néz ki a youtube ( ez is olyan mint a facebook már, minden egyes új kinézet módosítást a sírba fogok kívánni ), egyszerûen nem találom azokat a videókat, amiket én kedveltem. Elõzõnél a jobb felsõ sarokban a nevemre kattintottam, és ott elõjöttek szépen.
Most meg sehogy se találom. Wtf ?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"The trees move. Do you not see it?"
" ari "
18-25 között
Neme: fiú
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Azert Obama(-gepezet) eleg laza, hogy ilyenekbe belemegy😉 Tetszik, poenos😊
Kivancsi lennek, egy hazai, jol sikerult, divatos, 1-2000 nezoszammal (😄) buszkelkedheto mozifilmbe, belekerulhetne Orban vagy barmelyik hasonlo szanalom-mocsadek?😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!