Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Bazzeg, az hittem hogy windows kék halálom van.
ilyen!

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

morcosqtya
Gondolod kapnál olyan magyarázatot amit átgondolva rájönnél, milyen jó is a dolog? 😊
Kétlem...

A végtagjaikat öncsonkítókat sem lehet kivülállóként elfogadni vagy megérteni, arról számolnak be, egyszerûen "boldogtalanok" amíg ott van az a kisujj, kézfej vagy egész láb. Miután eltávolította, akkor érzi magát végre TELJES embernek.
Ezt Te vagy én valószínûleg el sem tudjuk képzelni ergo ésszerûnek tartani sem.
Született vaknak se nagyon lehet elmagyarázni a kék színt...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Az emberek hány százaléka fekalomán? Egyszer szívesen beszélnék egy igazi fekalománnal, kíváncsi lennék neki mi tetszik ebben, mi a motivációjuk, stb. Amúgy nem kell aggódni, ezek mind fake képek, de rém undorítóak még így is.
BoneDragon

woy
Mérnem HD? Köcsög!

Lazarus
morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Petka
Jól sikerült fotó anyádról 😄

The Protector
na te kinek az alrege lehetsz?friss,ropogós regisztráció.
Amúgy a képen pofánszarnak egy csajt szal aki nem bírja ne nézze meg és hívjatok modit h kiszedje innen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ulvar
Twisted a legjobb facen követni lehet szépen töltögeti amikor van ideje a havikat. És mindig kurva jó.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bazz azmiaz😄

eightmiles

sferrari
úgy néz ki mint aki le akar jönni? 😄 Szimplán hülyeségnek tartom inkább, lusta a gazdája sétálni vinni. Gondolom nem napokat van rajta 😄

http://f1ferrari.hu

davidka003
Ez nem állatkínzás? Kikötni oda a kutyát és le sem bír jönni róla?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Sippie
<#eljen> le bizony 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

vannak bizonyos utcák, útszakaszok ahol az út szélessége miatt nem megengedett a parkolás (járda, patka mellett). Vagyis, mindenkinek be kell állni a saját háza elé. Remélem így már talán érthetõbb.
Sanszos, hogy meg kellett halnia egy pár rendõrnek ehhez, hogy ideáig eljussanak...
Nálunk is csak addig lesz ez a tesze-tosza bánásmód - fõleg a norvégokkal szemben - amíg meg nem ölnek 3-4-t. Utána már itthon sem fog szórakozni a rendõr.
sferrari
Humorosan aranyos 😄

http://f1ferrari.hu

Én szoktam nézni a discovery investigation-n amerikai rendõrökrõl dokumentumfilmet, újabban egy-két "angol zsaru"-ba is belenéztem. Azért látszik a különbség az intézkedések között. Európában sokkal többet megengednek maguknak a rendõrökkel szemben az emberek, viszont sokkal kevesebb a rendõrök ellni támadás is.

Nem a bevándorlókkal, pláne nem az iszlám vallásúakkal van a gond. Egyszerûen az USA-ban legálisan is szinte mindenkinek lehet fegyvere, illegálisan meg nyilvánvalóan és van is nekik, tudják használni. Ha egy részeghez oda mennek Európában, akkor max. arra számítanak, hogy hõzöng egy kicsit. De USA-ban könnyen lehet, hogy elõránt valamit, így meg se közelítik anélkül, hogy a fegyveren lenne a kezük. És ez a mentalitás minden intézkedésnél jelen van.
SzirmosSzisza
close enough

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Versace26
Betudnátok linkelni nekem azt a videot,amikor egy szöke nõ beszélget webcamon,és a csávója mögötte trollkodik??ez,csak teljesbe 😊

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Csirke4
Látszik, hogy nagyon képben vagy a dolgokkal. 😄

Meg azért ti is ügyesen értelmeztek szöveget, leírom, hogy ha leköpöd a rendõrautót azért még nem lõnek agyon de ti már egybõl tûzharcot vizualizáltok meg hogy majd arcoskodok. Semmi köze a kettõnek egymáshoz.

Én azt írtam, hogy ha valaki nem értette volna meg, hogy kint sem fog a rendõr lelõni téged csak azért mert csúnyán nézel rá, más kérdés ha pl. átmész a kollégáján akkor ugyanúgy rád fognak lõni mint itthon. Csak kint nagyobb hatalmuk van mint itthon ezért valszeg be mernek menni olyan helyekre is ahol itthon már nem feltétlenül intézkednének. (Nyócker meg ilyen helyek.)
HTS s3rg1nh00
"ott nem szabad kocsival a patka mellett parkolni"
ezt fejtsd már ki kérlek,fel kell állni a bejáróra,vagy pontosan hogy is van ez?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

The Protector
Mi van bazdmeg,ennyire megvisel mindenkit a front,hogy 2 napon belül a 2. flame indul?Ezen már csak batman segíthet😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sippie
Hát a rendõrök szemét talán nem bántsa a nap? 😄
SzirmosSzisza
Ha jól tudom a csaj valami celeb és neki volt a "pasija".

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bigiboi

a nap szépe <#idiota>

tényleg így van. mi NY kertváros részén laktunk, ott nem szabad kocsival a patka mellett parkolni mert arra ugranak a rendõrök... szomszéd hol állt meg? persze, h a patka mellett, ki is hívták a szerveket aki meglepõ módon egy kislány volt (mellesleg nem kicsit kemény fellépéssel) ráadásul egyedül ami ritka mint a fehér holló, de valszínûleg csak ehhez az "esethez" ugrott ki. Épp a ház elött voltam mikor jött, kiszállt kérdezte hol lakik a tulajdonos, mutatom neki itt... bekopog, elmondta neki mik a szabályok és neki eszerint kell viselkednie, már ment is a manyus félreállni. Egyébként kis fiatal "gyuknám" kategóriás kislány volt, soha nem felejetem el Õt!! 😄
I.C.ram
Meg a TSA nagyon lenézett közeg. Nem is számítanak hivatalos rendõröknek, kb minden gyökeret (fõleg feketéket) felvesznek (érdemes megnézni a South Park TSA-ról szóló részét). Rengeteg balhé van körülöttük mindenféle visszaélés miatt (csomaglopások, hatalommal való visszaélés, stb). Szóval a közbiztonság fekélye kb.
I.C.ram
Azok még a jobbak szerintem. Engem a baseball sapkások borítanak ki, mint valami foghíj telek parkolóõrei.
I.C.ram
TSA a tök más. Semmi köze a rendõrséghez. Kvázi reptéri szeku. TSA csak a reptereken van.
Ami szerintem elkepeszto otthon, hogy a magyar rendorok ugy neznek ki, mint vmi exJugoszlav milicistak.
Nem hiszem el, hogy nehany kulfoldinek nem szalad fel kerdon a szemoldoke, mikor meglatja a bakancsba turt nadragokat, es 'csakokat'...

http://gaborszantai.co.uk/

Alexease
Es miert kellett bevezetni? Valszeg nem azert mert unatkoznak es az atlag embereket akarjak b*sz*gatni, hanem mert mindenki fegyverrrel rohagal, brutalis helyekrol erkeznek „bevandorlok” (Mexiko, Kolombia, Panama, Bolivia extra stb.), es meg az Iszlam/Arab vilag is szereti oket😉
már van....

"TSA", aminek az a dolga, hogy random "átvilágít", megmotoz embereket

http://www.tsa.gov/about-tsa

Alexease
USA rendori intezkedesekkel foglalkozni semmi ertelme. Foleg nem hasonlitgatni.
300M lakos, extra vegyesen, 50 evvel vannak elottunk es meg sorolhatnam. Hany 10millio intezkedesbol van 1-1 ilyen?! Teljesen mas vilag.
egyébként általában jellemzõ a kinti rendõrökre, h hacsak nem csinálsz valami ordenáré nagy baromságot nem piszkálnak. Amit linkeltél videón se véletlenül állították meg a paraszt keciket... gondolom szépen vezetett + lejárt biztosítás, és még neki áll feljebb, na ezeket kellett volna lelõni amiért ilyen marha nagy királynak érezték magukat!
azthitte valami KGB ügynök vagy és felmutattad az igazolványod😄

I.C.ram
Teljesen korrekt eljárás. Hülye arab bevándorló azt hiszi, hogy azért mert pénze van õ a jani, mint a hazájában.