Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Viszont ott nincs ilyan, hogy random forgalmi ellenõrzés, baszogatás, mint itthon. Ott csak akkor állíttatnak félre, ha valami kreténséget csinálsz. Engem is állított meg kint rendõr. Átmentem a piroson véletlenül, de meglátta a magyar nemzetközi jogsimat, ami úgy nézett ki, mint egy pártigazolvány az 50-es évekbõl, és inkább elengedett egy figyelmeztetéssel 😊
nah akkor tudod,hogy zsernyákokkal vicceskedni az USA-ban nem okos dolog....

nem akartam ezt a választ használni, de tudom jól, h így van, mármint kemények, voltam kint pár hónapot. Csak próbáltam viccesre venni ezt a komoly dolgot! 😉
Õ se szól be legközelebb

szucsy89
😮OOO

ehhez képest Magyarországon lófasz szigor van 😄
nah lehet jópofáskodni meg gizdulni ám....

nem tudja,de látom Mississippi kolléga se tudja....kinnt nem úgy zajlik egy jogsi/forgalmi ellenõrzés mint itt,hogy lebratyizol a rendõrrel....már a kocsihoz is úgy lépnek,hogy kezük a kibiztositott stukkeren és ha rosszul mozdulsz/beszólsz/vagy nem pontról-pontra azt csinálod amit a zsaru mond nagyon hamar megkapod a hidegzuhanyt !

Lazarus
Elarulom neked, hogy az USA-ban egy kemenyebb rendori intezkedesnel (ertsd: rendor keze mar a markolaton van) jobb, ha nem mozdulsz, kezedet a szelvedon vagy az auto tetejen, kormanyon tartod es mindent ugy es nagyon lassan csinalsz, amit kernek.
Nem hulyek, az osszes jarorautoban van kamera es nagyon-nagyon ritkan marasztaljak el a rendoroket.
Olyan meg nem igazan tortenik, hogy az igazoltatott jojjon ki jol egy jaror elleni tuzharcbol.

http://gaborszantai.co.uk/

én is egyszer úgy jártam kint, h véletlenül belerepült egy cserebogár a szemembe aztán pont egy járõrre kacsintottam miatta, gondolhatod mi lett belõle.... húzták elõ az ágyut, alig tudtam elszaladni! 😄 (huu ezért mit kapok majd)
oneal1
ha tudnád h mi a helyzet arra felé akkor nem mondanál hülyeségeket😄

Kinnt tisztelik a rendõröket amibe beletartozik az is, hogy félnek tõlük mint a tûztõl. Nem szaroznak, joguk van fegyvert használni, nem úgy mint itthon, hogy ha lelõ egy rendõr valami szemetet, akkor még annak a családja eljárást indít a rendõr ellen, nevetséges...

!Forza Ferrari!

SzirmosSzisza
Parancsolj. Mondjuk ez Kanada. (négykézláb mászik a rendõrök a felé és fejbe lövik, elõtte pedig 9 lövést adtak le rá). Valamennyire okkal, bár a videó alapján tényleg felesleges volt lelõni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

próbáld ki és tedd fel a videót mi drukkolunk,hogy ne essen bajod....mondjuk Texasban vagy ÚjMexikóban ,Nevadában teszteld meg a rendõröket te szájhõs

Csirke4
Igen, rengeteg embert szoktak a rendõrök agyonlõni az USA-ban, mert leköpték a rendõrautót. <#idiota>
Kozel-Keleten es Afrikaban agyonvernek.
USA, Mexiko, Venezuela, Columbia... ahol agyonlonek.

hungary27
de azért eszébe jutott a gyereknek is, mert megállt. 😄
Alexease
Azt azert ne hiddel hogy ilyenert lelonek, kicsit eros lenne, az nem a Kozel-Kelet😊
leköpte a zsernyákautót és be is szólt vmit.....ezért még itt MO-n is jól megszivná....az USA-ban elég vakmerõ,hogy ilyesmit megenged magának...ott simán le is lõhetik ilyesmiért.....

legjobb kép még mindig 😄

★★★★★

Broafka
jah nem, köpött egyet, jól van, az így kimaradt, akkor nem szóltam

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
ez nevetséges... azért tartóztatja le, mert ránézett a rendõrre?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ezt a gyereket egyszer valaki kegyetlenül pofon fogja baxni.....

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

<#hehe>

The Protector
én is.többnyire azért mert érdekességek is vannak benne nameg ami a legfontosabb,sosem ollóz bele régieket.A kedvencem az mikor új fail összeállításban több éves videók is benne vannak.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lazarus
Én nem vagyok oda az ilyen videó összeállításokért, de a le zapot mindig megnézem ha belebotlok
Pedig mi szar az. Felén még röhögni se lehet.
xxdani
Szegények lecsúsztak a topról. a Le zap..akármi az új fav

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Lassan itt lenne az ideje letiltani a paraszt mémeket és visszahozni Batmant...

LasDen
nem mintha új lett volna....lehet volt benne 1-2, de tele volt régiekkel...ezt nevezem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nabazz, már semmi se szent?!?

"NEW Fail Compilation..." This video is no longer available due to a copyright claim by Fullscreen 2.
kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Calver
pont ideális mennyiségû vízjel.

"The trees move. Do you not see it?"

<#idiota>

tutituti
csak meglett az is:

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti

õk kurvajók! (de az elõtte lévõ mûanyag csõvel ütõs osztályt sajna nem találtam meg)

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

tutituti

xxdani
+1

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Master91
Nem egy,sok,innen - onnan, mikor van nekik külön helyük,ès 10bõl 1 ami vicces.
Jojobaba
elbaszta a napodat egy bajusz?

Pina kedveli a következõ oldalakat:

https://www.facebook.com/pina.smith

😄