Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Hol van feltüntetve, hogy ilyet tilos ide kitenni???
Nem tudtam, hogy van olyan topik, és azt sem, hogy csak oda szabad posztolni az ilyen képeket.
Nem nehéz oda kitenni, de szerintem rohadtul nem ütközött semmiféle szabályba. Fõleg hogy elõttem 1-2 kommenttel dante3 tett ki egy "ilyesmi" képet, és semmi reakció nem volt rá, hogy "nem lenne ide való"
pff szánalom...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
mind orult vicces.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Per Aspera Ad Inferi.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
★★★★★

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

★★★★★
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Na takarodj baszki...........
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD