Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ennyi!
-Aki moderációs témát itt beszél meg a Moderátor Figyelmébe topic helyett, az is ban!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
VAGY - és tudom hogy ez elborult ötlet, elõre is bocsánat érte - ha nem találsz viccesnek egy képet/videót... görgesd át. Nem olyan nehéz mint gondolnád. Én is évekig gyakoroltam de már egész jól megy.
Feltûnési viszketegséget pont itt az Sg-n fogom ki élni nyilván,ami teli van elsõ osztályú értelmiséggel.
Nehéz elfogadni hogy felhívtam a figyelmet hogy bajszos topik van, és oda kéne rakni a képeket, ejj-ejj.
-Gifeknek
-Videóknak
-Memeknek
..és kb úgy mindennek...
Még se okoskodik senki,hogy ezt ide,azt meg oda rakjad, mert ez egy gyûjtõ topicja az ilyeneknek. Innentõl kezdve meg, hogy neked mi tetszik és mi nem, a kutyát nem érdekli. Nem kell feltétlen mindig okoskodni, és feltûnési viszketegségbõl lehurrogni a másikat, hogy lássák te vagy itt a Dredd bíró.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hát, ha kapásból lehülyézek valakit akkor utána nem csodálkozom hogyha nem nyalja ki a seggemet... de nyugodtan tapsikoljatok... ennyit a primitívségrõl...

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Meg van azoknak a képeknek a helye, tessék oda rakni.
Ennyi.
Emancipate yourself from mental slavement!
szerencsére nem vagyunk egyformák, van akinek tetszik és van akinek nem a hungaromém
humoros képek topikja? igen
humoros a kép? igen (szerintem)
attól hogy neked nem tetszik még van akinek bejön és röhög rajta, pl. én is
(igen, elismerem hogy hülye vagyok) <#eljen>#eljen>
GOOBY, pls

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem gondoltam volna, hogy pusztán egy topik át irányítás ennyire szíven üt, bocsánat.
Aki rendszeresen látogatja ezt a topikot, tudja hogy ha több ilyen hülye bajszos képet ki raknak ( aminek 0 értelme és humora van ), egybõl írom hogy igen, ott a helye.
Nem nincs a szabályzatba (sajnos), hogy ide nem kerülhetnek bajszos képek, DE miért kerüljenek ide mikor van SAJÁT topikja.
Linkeljek ide World of Tanksos, F1-es képeket tömegestül? Akkor minek van a saját topikja?
Vicces képet és videót akarsz látni, akkor azt is linkelj, ne ezt a "szánalom" bajszos képeket....
ha nem töltöd ki a video beszúrást, ez a default video kerül be a postodba

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
én nem is ezt akartam belinkelni,életembe nem is hallottam errõl a számról.
hogy lehetséges ez egyáltalán??????