Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

7131nr
pajti

pajti

pajti

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

skinnyman

Regards,

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Holland Kemence
nekem valami más volt a fejemben, de lehet csak simán rossz a vizuális memóriám, köszönöm

robotnyk
Holland Kemence
valaki linkelje már azt a gif-et legyetek szívesek, amikor a csávó be akar szólni, de aztán meggondolja magát és elmegy

Unknow
"Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj." -> End of story...mehettek Dreddel panaszkodni.
Sippie
-1
Master91
+1
tutituti
A humiari már évek óta úgy megy hogy valaki egy új dolgot belinkel,lásd amit felsoroltak,és ha nagyon mgy akkor topikja lesz.Onnantól oda megy mindenki és nem ide szórja be.Így akit zavar az nem látja csak ha a neki kijelölt topikba megy.
ennyi!

-Aki moderációs témát itt beszél meg a Moderátor Figyelmébe topic helyett, az is ban!

plu604
Nem nehéz elfogadni, de akkor /delete thread, és szelektáljuk innentõl az ide berakott cuccokat, macskáspoénos, failvideó, rage comic meg hasonló topicokba, és mindenki favolja azokat amik neki tetszenek, amik meg nem azokat nem olvasgatja.
VAGY - és tudom hogy ez elborult ötlet, elõre is bocsánat érte - ha nem találsz viccesnek egy képet/videót... görgesd át. Nem olyan nehéz mint gondolnád. Én is évekig gyakoroltam de már egész jól megy.

Master91
Tehát akkor neked se kell okoskodni?
Feltûnési viszketegséget pont itt az Sg-n fogom ki élni nyilván,ami teli van elsõ osztályú értelmiséggel.
Nehéz elfogadni hogy felhívtam a figyelmet hogy bajszos topik van, és oda kéne rakni a képeket, ejj-ejj.
Unknow
Nézd át a fórumot, mert van topicja:
-Gifeknek
-Videóknak
-Memeknek
..és kb úgy mindennek...

Még se okoskodik senki,hogy ezt ide,azt meg oda rakjad, mert ez egy gyûjtõ topicja az ilyeneknek. Innentõl kezdve meg, hogy neked mi tetszik és mi nem, a kutyát nem érdekli. Nem kell feltétlen mindig okoskodni, és feltûnési viszketegségbõl lehurrogni a másikat, hogy lássák te vagy itt a Dredd bíró.

Ezek a kajájukat szokták mosogatni, nem? 😛

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ozimak
"úgy hogy hülyébb vagy mint Smith pali, a copy paste se megy neked"
Hát, ha kapásból lehülyézek valakit akkor utána nem csodálkozom hogyha nem nyalja ki a seggemet... de nyugodtan tapsikoljatok... ennyit a primitívségrõl...
tutituti
Azért sikerült az ország top3 primitívjei közé bekerülnöd!

Master91
Csupán a fórum rendjét szeretném betartatni... nem a vicces/nem viccesen van a hangsúly.

Meg van azoknak a képeknek a helye, tessék oda rakni.
Ennyi.

flashpointer
Hát ennél egy batmanes kép is viccesebb lett volna.

Emancipate yourself from mental slavement!

anyád azt mondta hogy így szeret,akkor most mi legyen?

Ez hülyeség. Azok közt is van vicces.
tutituti
sok a duma!

PhantomAss
szerintem meg humorról vitatkozni teljesen felesleges, kb. mint az ízlésrõl
szerencsére nem vagyunk egyformák, van akinek tetszik és van akinek nem a hungaromém
humoros képek topikja? igen
humoros a kép? igen (szerintem)
attól hogy neked nem tetszik még van akinek bejön és röhög rajta, pl. én is
(igen, elismerem hogy hülye vagyok) <#eljen>

GOOBY, pls

Palinko
nem akadok fel, használom az elõttem felsorolt varázs eszközöket 😄 csak gondoltam megemlítem.
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sippie
too mainstream...
😄
Aquir
öhm, asszem egy jó válasz van😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sippie
most komolyan ezen akadsz fel? Elég sok nem vicces dolog kerül a topikba, pl hetek óta megy ez a harlem shake-s cucc, elõtte meg a gangnam style került be naponta 5000 verzióban.
Master91
Nyugodtabb hangvételû választ írok, nehogy szánalmasnak tûnjön....

Nem gondoltam volna, hogy pusztán egy topik át irányítás ennyire szíven üt, bocsánat.

Aki rendszeresen látogatja ezt a topikot, tudja hogy ha több ilyen hülye bajszos képet ki raknak ( aminek 0 értelme és humora van ), egybõl írom hogy igen, ott a helye.

Nem nincs a szabályzatba (sajnos), hogy ide nem kerülhetnek bajszos képek, DE miért kerüljenek ide mikor van SAJÁT topikja.

Linkeljek ide World of Tanksos, F1-es képeket tömegestül? Akkor minek van a saját topikja?

Vicces képet és videót akarsz látni, akkor azt is linkelj, ne ezt a "szánalom" bajszos képeket....
Szolnokboy1
😄DDDDDDDDDDDDDDD

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

csak hogy normális választ is kapj:
ha nem töltöd ki a video beszúrást, ez a default video kerül be a postodba
Palinko
úgy hogy hülyébb vagy mint Smith pali, a copy paste se megy neked.
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ez mi??????????????????????????????????????
én nem is ezt akartam belinkelni,életembe nem is hallottam errõl a számról.

hogy lehetséges ez egyáltalán??????

Tower Guard
Még meg is tapsolják õket! 😄

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4