Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

picket

ಥ_ಥ

Szabi
ha már aktuális 😄

"Nulla tenaci invia est via"

norbre

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

reménytelen
Sikerült racionalizálni a plakátot!

TurboX
ennyi baromságot egy helyen még nem láttam 😄

bár van egy pár használható cucc😊
gravity gun! 😄

ScarY MAN
ez jobb <#eplus2><#idiota>

...

Szabi
van batmobile is beépített ipadel <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

plu604
bazmeg, jetpacket is árulnak. <#wow1>

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

benőmenő
"Chocolate planets
Ever wonder what Uranus tastes like?"
<#idiota>
nearo
hogy tudod elveszíteni a telefonszámod?
vagy ha a másik oldalról nézem, akkor hogy tudod egyszerre több embernek is megadni a szüzességed? najó ez annyira nem komplikált... <#idiota>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

tutituti
szinte minden kell!
úgy száz évnyi fizetésemet költeném el.
rosszabb mint a Thinkgeek 😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Honnan tudod?

Petka
Telefonszám = szüzesség 😄

Nem bántottál meg, csak nem értelek. Vannak nyitottabb és zárkozottabb emberek. Szerintem nyitottnak lenni egy pozitív dolog és a telefonszám megadása ennek a nyitottságnak egy megnyilvánulása. Nem értem, hogy ez nálad hogy vezet oda, hogy ribanc. Ebben a témában nem lesz több kommentem, mert a topic nem errõl szól.
Pyotr
Ne haragudj hogy megbántottalak ,de mi felénk a lányok nem adják meg napszemüveges jópofi srácoknak csak ÚGY a telefonszámukat, hogy utánna jót dumcsizhassanak persze kivétel ha nem szüzen akarnak meghali. 😊

&#9608;&#9608;

Mit csinál szerinted egy nem ribanc szingli nõ, ha egy férfi ismerkedni akar vele? Ismerkedésbõl simán lehet párkapcsolat. Ha egy nõ párkapcsolatot szeretne (aminek része a szex), az ribanc? Tehát a nõnek arra kell törekednie, hogy szûzen haljon meg, hogy nehogy rámondja valaki hogy ribanc. Világos.
Pyotr
Ez a videó olyan mint ha a Love.hu-n kiirnád, hogy én csak ismerkedni akarok szóval lehet próbálkozni 😊

&#9608;&#9608;

RatBaG
mennyi kacat, és milyen kecsegtetõek <#idiota>
http://www.thisiswhyimbroke.com/

Per Aspera Ad Inferi.

Telefonszám megadása és a megdugatás sem ugyanaz.
Ha valaki nyitott és hajlandó ismerkedni az már ribanc?
gazgoblin
Nem tökmindegy? Két ember kell hozzá! Ha szingli vagy és egy helyes srác/lány elhív randizni akkor nem mész? Hogy fogod megismerni? Vagy kötelezõ egy telefonszám megadása után egybõl le is feküdni valakivel?

Pyotr
Szóval a két perc oké ,de most te a két perc alatt magadat akarod feleszedetni vagy két perc alatt szedek fel 1 ribancot nem egy és ugyan az.
nem mindegy,hogy idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit tudod?

&#9608;&#9608;

gazgoblin
Furcsa, hogy ez neked gond mert engem pl. egy helyes csaj két perc alatt rá tudna venni

Pyotr
Te most tényleg azért sírsz mert a magyar csajok nem 2 perc alatt dugatják meg magukat?

&#9608;&#9608;

egy jó pasinak megadják a csajuk a számukat? omg milyen világ ez!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

tutituti
A vicc az hogy rájuk se néz.

Itthon még nagyobb lenne a hepcia.
De kipróbálom.Bukni nem lehet semmit😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Bokafix2
Hjú Dzsekmen-nek jóhogy megadják. <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

The Protector
true story bro.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sippie
Köszönhetõ ez a sok baleknak, aki reggeltõl estig azt hangoztatja, hogy jaj azok a magyar nõk a világ legszebb lányai, mert senki nem ér fel hozzájuk, olyan gyönyörûségesen csodálatosak... persze hogy öntelt lesz még a legdagadtabb undormány is.
Sippie
"de vannak rosszabbak mint a magyarok"
rosszabbak? 😮
Nuke them from orbit...
😄
Forolto
Ezt én is tanusítom,de ettõl még nem kell az égig magasztalni õket.Én hûvös csehekkel dolgozom és elég nagy a szoródás,vannak lazák de vannak rosszabbak mint a magyarok.😊

ofc vágva van,de fényévekkel nagyobb arányban áll szóba veled a legjobb csaj is pusztán egy kedves bókra mint nálunk.....

Forolto
Nem véletlen az,hogy hol is tartanak.A másik,ez a video mennyi ideig készült.Namost lehet ott is 500 nõbõl megadta 3,mert elsõ látásra bejött a csávó.Nem kell mindent elhinni amit látsz. 😊

ezt USA-ban simán megcsinálod ,de nálunk nem igazán😄
akármilyen külföldi nõt kettõ és fél perc alatt szedek fel /legutóbbi barátnõm pl. Ukrán volt/ viszont a Magyar lányok nagy többsége egy beképzelt bunkó....SAJNOS ez van:S

szállodában melózok tudom mirõl beszélek EGYETLEN kedves mondat és olvad bármilyen náció ugyanez kis hazánk lányainál kb. szart se ér😄

gazgoblin
évekig felesleges köröket futottam

"Már ugrálnak a gerincsérült patkányok, amelyek akaraterejükkel növesztettek új idegeket." <#hehe>

http://www.origo.hu/egeszseg/20130218-ujra-jarnak-a-gerincserult-patkanyok.html

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

MeoH

fuck mmo's..i.,

Ez volt már?

Az utolsó csaj mekkorát esik már 😊

The Matrix has you...

😄DDD

ocskoszilard

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Holland Kemence
pfe

Master91
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1358975321
Itt próbálkozz, mivel itt a kép helye....
Bokafix2
Az elsõ-második részt honnan lehetne letölteni?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"