Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
...
"Nulla tenaci invia est via"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
vagy ha a másik oldalról nézem, akkor hogy tudod egyszerre több embernek is megadni a szüzességed? najó ez annyira nem komplikált... <#idiota>#idiota>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
úgy száz évnyi fizetésemet költeném el.
rosszabb mint a Thinkgeek 😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
██
██
http://www.thisiswhyimbroke.com/
Per Aspera Ad Inferi.
Ha valaki nyitott és hajlandó ismerkedni az már ribanc?
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
nem mindegy,hogy idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit tudod?
██
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
██
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Itthon még nagyobb lenne a hepcia.
De kipróbálom.Bukni nem lehet semmit😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
akármilyen külföldi nõt kettõ és fél perc alatt szedek fel /legutóbbi barátnõm pl. Ukrán volt/ viszont a Magyar lányok nagy többsége egy beképzelt bunkó....SAJNOS ez van:S
szállodában melózok tudom mirõl beszélek EGYETLEN kedves mondat és olvad bármilyen náció ugyanez kis hazánk lányainál kb. szart se ér😄
http://www.origo.hu/egeszseg/20130218-ujra-jarnak-a-gerincserult-patkanyok.html
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Az utolsó csaj mekkorát esik már 😊
The Matrix has you...
Itt próbálkozz, mivel itt a kép helye....