Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Tegnap rasszistának neveztek, pedig csak annyit mondtam: cigánykerék!
- Miért, mit kellett volna mondanod?
- Állítólag a helyes az lett volna: "Kolompár úr, legyen szíves megjavítani a jobb hátsó defektemet"!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amúgy legalább annyira szánalmasnak tartom ezeknek a dolgoknak a terjesztését facebookon vagy bárhol mint mikor Mark Zuckerbuzi a pénzét osztogatja meg hasonló baromságok.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Segítik a gyengébbeket.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Mit tudunk nyújtani? 7 milliárdnyi kísérleti alanyt.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Most õszintén.
Ki olyan, hülye, hogy velünk "együttmûködjön"? 😄
Meg minek... Mit tudunk mi nyújtani, a jelenlegi technológiánkal ami a kutyát is érdekli a naprendszeren kívûl. Meg ilyen baromságok, hogy két földönkívûli is az USA kormányának dolgozik.
Persze, idejön valaki fényévekrõl, hogy kávét fõzzön, meg fénymásoljon...
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lásd Demi Moore lányát. 😛
http://indavideo.hu/video/Az_uj_koreai_stokos
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Szûcs Judit milyen dögös volt fénykorában.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
http://gaborszantai.co.uk/
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ams = Hálás
a fitt és karcsú = szekszi
u dont have to listen anybody else but me