Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kb. ugyanaz tortent az Ur hereivel,mint egy boxolo vagy mas egyeb kuzdosportot uzo ember csontjaival. Az utesek hatasara a csonton nagyon-nagyon sok mikrotores keletkezik. Amikor ezek elkezdenek regeneralodni,akkor a csont megvastagodik (kb. mint amikor gyursz,es az izmod is nagyobbodik,pontosan ettol). A here sem kulonb ilyen tekintetben,kepes az is megerosodni. Az mar megint mas dolog,hogy egyik urologus sem ajanlana az ilyen edzeseket. 😄
Szemely szerint egy hasonlo utestol jarok lassan 1 eve rendszeresen az urologiara,szeptemberre irtak ki a 2. mutetemet. Kicsit beleastam magam a ferfi anatomiaba 😊
#320453: Visszanyomni a hasuergbe a golyokat? Ezt a baromsagot ugye te sem gondoltad komolyan..😄 Amikor a herek leszallnak a zacsiba,akkor a "servkapu" automatikusan osszeszukul. Maximum valami nagy utes hatasara csuszhat vissza (bar elobb fog osszezuzodni a here mint visszacsuszni),de az egyreszt mutetet jelent,masreszt olyan fajdalommal jar amit senki nem akar kiprobalni es gyakorolni.
ahogy a tibeti papok sem dailymotion-on tanítanak 😄
u dont have to listen anybody else but me
a hely mindenkinek adott, ( mivel a fejlõdés során a hasüregbõl indulnak a golyszlik, aztán slisszanak le a zacskókba) gyakorlással és némi fizikai adottságokkal te is fel tudod "nyomni" kézzel a hasüregbe.
u dont have to listen anybody else but me
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
(mármint a maps gombok)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Emancipate yourself from mental slavement!