379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Kandurex
  • Carlos
    Ehhh.... :)
  • Kandurex
  • McGrady
    :DDDD
    hát ez lol
  • Kandurex
  • Kandurex
  • I.C.ram
    Akkora fake ez, hogy ihajj.
  • Kandurex
  • Davidus
    10%
    Amit nem értettem arra azt mondtam hogy no:D
  • pelleri
    Ha tizedannyi energiát fektettnétek humoros anyagok belinkelésére mint erre a tiniknek való kúráson elmélkedésre,még jól is szórakoznék akár :(
  • Dynamic
    OFF
    Ha jól megnézed ezt (is) írtam:"egy férfi is teljesen máshogy viszonyul egy olyan nőhöz akit szeret, mint egy alkalmi kapcsolatban szerzett nőhöz."

De alapvetően félreérted.Egyáltalán nem arról volt szó, hogy a "barátnős" szex a jobb vagy az alkalmi.Zsuzsa korábban azt írta, hogy határozottan NEM élvezi a szexet egy olyan palival, akit nem szeret(#53909).Én pedig végig azt magyaráztam, hogy a férfi sokkal könnyebben belemegy egy ilyen alkalmi kapcsolatba (és sokkal nagyobb arányban élvezi azt), mint egy nő.Pl. a veszett jó nős topikból is minden hetero férfi(na jó akkor ezek után nem minden férfi, mert van aki az önkielégítést választja, legyen a 99%-uk:>) találna legalább 10 olyan nőt, akivel szívesen elmenne, annak ellenére, hogy érzelmileg nem kötődik egyikhez sem?Nehogy már ilyen triviális dolgot magyarázni kellejen, mert már tényleg én érzem hülyén magam:).Na mindegy nem akarok nagyon belemenni, mert 20 oldalon keresztül írhatnék, de kérdezzetek meg nyugodtan egy szexológust a témában.
  • robotnyk
    [hány]
  • pelleri
    Olcsón lehet vele randizni;mindig csak étterembe vinném
  • malter
    és nincs is az "ujdonságaink"közt már régi game:DDD
    az a szánalmas hogy szerintem sokan be is eszik
  • ollie
    A Stalkert is le lehet tölteni. :DDD
  • Sil3nt
    hihi...nfs most wante...fifa 06, quake 4, stalker stb...ostobak, legalabb esszel csinalnak az atverest
  • malter
    eddig az volt a best mikor a warez siteon valami ilyen szöveg volt"megcsináltuk nektek a ps2es gran turismo 4et pcre hogy tudjatok ti is játszani vele"
  • malter
    ebben az a humoros hogy még ki nem adott játékokat lehet letölteni :D
  • precision
    ?
  • grizzly21
    humoros:
    http://lostgames.atw.hu/
  • tigeroo
    sznob..
  • Broafka
    az elején voltak nagyon durvák, azok fájhattak, meg az utolsó, az a biciklis :)
  • Carlos
    Ehhhh...
  • geri15
    Nem is kép, nem is aranyos, de talán humoros

Andrew fedõnevû kedves olvasóm idõnként mindenféle autóversenyeken pályabíróskodik. Így sikerült találkoznia mai droidunkkal is...

Hétvége, városi pálya, autóverseny, célban dolgozok. Elzúg egy 300 lóerõs nagyvas ötösben, padlógázzal, épp, hogy meg tud állni a stopig, ami pedig nem volt közel. Kisebbségi nézõ odahajol hozzám:

- Dikk te! Mennyivel ment ez?
    - Volt vagy 200, ha nem több.
    - Ne má' testvér, nem volt ez annyi!
    - Figyelj, számolj: Egy átlagos autó 36 méter alatt áll meg 100-ról. Ez a versenyautó olyan 20-25 alatt. A stop a céltól 200-250 méterre van, odáig meg épp, hogy megállt. A mozgási energia a sebességgel négyzetesen arányos...
    - BAZMEG NEKEM ILYEN SZÖVEGET NE NYOMJÁ', ME' POFÁN VÁGLAK!!

Majd méltatlankodva elhúztak. Kollegával összenéztünk, és amint leléptek, szarrá röhögtük magunkat. (tomcat blogról)
  • Blasta
  • pelleri
    Ezek fájhattak némelyik elég ilyesztő
  • IlluminatoR
    LOL, temetőben azért nem kéne..:D
  • Elvie
    ezek dehülyék...
  • Sné Zsuzsa
    Ja és még annyi, hogy nagyon örülök, hogy senki sem szól bele, hogy éppen miről beszélgetünk (nem akarja offolni a témát), mert azt mindig is utáltam, ha egy topikban elkezdtünk vitatkozni valamiről és mindig leállítottunk, holott csak azért néztem éppen azt a topikot, mert jókat vitatkoztunk egy adott dologról....szal aki irányítja az oldalt:
  • Sné Zsuzsa
    Na...most megfogalmaztad azt, amit én akartam :D Hát...sokszor túl sokat akarok mondani, így rosszul sül el...mindig ccsak magyaráznék-magyaráznék, mint a gyermekeknek a suliban...lehet, hogy mégiscsak elmegyek tanárnak....
  • akos
    Namost... kezd kicsit sarkítottá válni a vita.
    Ha yol értelmeztem, Zsu nem azt írta, hogy csak és kizárólag olyannal feküdt le, akibe szerelmes volt - ellenben sokkal élvezetesebb a szex olyasvalakivel, akihez érzelmi többlet fűzi őt. Ezzel maximálisan egyetértek. Én is pontosan így érzem.
    Hogy a férfiak fűvel-fával... Lehet. Én csak egy férfit ismerek ezügyben, és az én vagyok. Rám pedig ez nem jellemző. Nem arról van szó, hogy sosem feküdtem még le senkivel, akibe nem voltam szerelmes... egyszerűen csak nem ért többet az a pár alkalom, mintha a saját kezemmel vertem volna ki. Hiába volt csinos, hiába volt kedves, hiába volt atraktív a szexben. Érzelmi háttér nélkül a szex alig több, mint az önkielégítés. Sőt... volt, hogy úgy jöttem haza lányzótól, hogy bár sose mentem volna vele. Mert lelkileg annyira sivár élmény volt, hogy messze nem tudta ellenpontozni az néhányszor fél perc "gyönyör".
    Az meg hogy mit hiszel el nekem, és mit nem, a legbelsőbb magánügyed. Azt hiszel, amit akarsz. Nem engem minősít. (Ugyanakkor nem hiszem, hogy bármi okod is lehetne, hogy kétségbe vond a szavam.)
  • pelleri
    -És a te apád?Mit dolgozik?
    -Hát,ő...ő egy...ő amolyan szinészféle...hú,de elszaladt az idő,most mennem kell
  • Sné Zsuzsa
    De én ezt írtam, hogy fordítva is igaz :)

Grave Digger> most a szrelemről beszéltünk, én azzal nem fekszek, aki szimpatikus....egyszer tettem meg 8 hónapos kapcsolat beleőle.....szal nem hagytam annyiban :D
    Kandurex> csak elkezdtünk beszélgetni egy ügyben....nem háború, nem térítek...mindenki szíve joga úgy élni, azzal szexelni akivel akar.
  • Zsoldos
    Ez a %-os eleg hulyeseg. 13 jott ki es azt mondja nagyon keves. De most mi az hogy idealis. Ha indian szerettem volna lenni meg vonzodnek a legjobb baratomhoz, fizetnek 100 dolcsinal tobbet egy felsore, akkor elernem a "normalis" 50%-t vagy hogy van ez?
  • pelleri
    :D
  • Dacid
    Megtalálható benne, oboázás technikája, hogyan nyaljunk.... stb .:D 6-7 db kis filmecske...
  • Dacid
    '60as évekbeli amcsi sexoktató videók :D
  • Lteebee
    30%

Aszongya, kevés.
  • artschi
    neköm is.
  • desigo

én nyertem:)