Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
OFF
Ha jól megnézed ezt (is) írtam:"egy férfi is teljesen máshogy viszonyul egy olyan nőhöz akit szeret, mint egy alkalmi kapcsolatban szerzett nőhöz."
De alapvetően félreérted.Egyáltalán nem arról volt szó, hogy a "barátnős" szex a jobb vagy az alkalmi.Zsuzsa korábban azt írta, hogy határozottan NEM élvezi a szexet egy olyan palival, akit nem szeret(#53909).Én pedig végig azt magyaráztam, hogy a férfi sokkal könnyebben belemegy egy ilyen alkalmi kapcsolatba (és sokkal nagyobb arányban élvezi azt), mint egy nő.Pl. a veszett jó nős topikból is minden hetero férfi(na jó akkor ezek után nem minden férfi, mert van aki az önkielégítést választja, legyen a 99%-uk:>) találna legalább 10 olyan nőt, akivel szívesen elmenne, annak ellenére, hogy érzelmileg nem kötődik egyikhez sem?Nehogy már ilyen triviális dolgot magyarázni kellejen, mert már tényleg én érzem hülyén magam:).Na mindegy nem akarok nagyon belemenni, mert 20 oldalon keresztül írhatnék, de kérdezzetek meg nyugodtan egy szexológust a témában.