Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • akos
    Namost... kezd kicsit sarkítottá válni a vita.
    Ha yol értelmeztem, Zsu nem azt írta, hogy csak és kizárólag olyannal feküdt le, akibe szerelmes volt - ellenben sokkal élvezetesebb a szex olyasvalakivel, akihez érzelmi többlet fűzi őt. Ezzel maximálisan egyetértek. Én is pontosan így érzem.
    Hogy a férfiak fűvel-fával... Lehet. Én csak egy férfit ismerek ezügyben, és az én vagyok. Rám pedig ez nem jellemző. Nem arról van szó, hogy sosem feküdtem még le senkivel, akibe nem voltam szerelmes... egyszerűen csak nem ért többet az a pár alkalom, mintha a saját kezemmel vertem volna ki. Hiába volt csinos, hiába volt kedves, hiába volt atraktív a szexben. Érzelmi háttér nélkül a szex alig több, mint az önkielégítés. Sőt... volt, hogy úgy jöttem haza lányzótól, hogy bár sose mentem volna vele. Mert lelkileg annyira sivár élmény volt, hogy messze nem tudta ellenpontozni az néhányszor fél perc "gyönyör".
    Az meg hogy mit hiszel el nekem, és mit nem, a legbelsőbb magánügyed. Azt hiszel, amit akarsz. Nem engem minősít. (Ugyanakkor nem hiszem, hogy bármi okod is lehetne, hogy kétségbe vond a szavam.)