295
FIFA World Cup 2002
  • Goodwill
    miaza PES?
  • mohus
    ez meg aztán a legszarabb aFIFÁ-ban....
    sablongólok....oszt jöhet a köv év sablongóljai...

a PES ben menet!! közben tudod állítani hogy az épp irányított!!! játékosod, mennyire támadjon vagy védekezzen....nem is kell a menube kiugranod átállítani...
    ja a gép cserél a játékosok fáradnak...ki sem lehet kapcsolni
    nincs automata célzás...akkorákat lehet durrogtatni fölé..mint Baggio 94es 11-es rugása....
    2 fajta futás és rávezetés...
    3 fajta kényszerítő

analóg karral irányítod....már a mozgás kész cselezés...és plusz cselek

és nincsenek sablongólok...mert az ellenfél állandóan taktikázik, keresi a gyenge pontodat...cseréli a játékosait...

öt fokozat van..én a kettesen játszom és már itt hihetetlen élvezetesen el tud verni a gép:)))de egyszerűen nem húz fel...NEM CSAL...hanem kihasználja a gyenge pontomat, amit később be is látok, mert pl tudom ,hogy kitámadtam...és a gép counter attackba kezd:)

úgyhogy régóta várt játék volt ez...és hihetetlen élethűek a mozgások...becsúszások...fejelés rámozdulások...

ja félidőben kellemes összefoglaló a félidőről...

na mindegy...nem csigázlak titeket:)

és nem kell ini....nem kell patch...nincs installálás CSAK JÁTÉK....

mohuss
  • mohus
    kapcsold be a lest:)
  • mohus
    ezt meg én ismerem el....de hamár van egy izmos PC-d amin gördülékenyem megy a FIFA...akkor miért ne lehetne az élvezhető vagy miért nem adnék ki rá más fociprogramot....
    mert a konzol nem is erősebb egy jó PCnél...
  • Breki33
    Én a Fifakoreásat használom
  • G. Joe
    Hmmm, nekem az qrvára nem tetszik, hogy a nehézségi szint növelésével nem csak az ellenfél leg sokkal jobb, nanem ezze legyütt a saját csapatod lesz sik amatör!
    tintha először láttak volna labdát. Kiábrándito hogy pl Ronaldo egy nyamvadt cselt nem tud megcsinálni már prof szinten sem, egy csoffadt kinai hátvéddal szemben. Ehhh. Valahogy nem az igazi. A töketlen kapusrol ne is beszéljünk! :( Még jo hogy nem került olyan sokba a játék, igy nem nagyon panaszkodom :))
  • Mr.Macho
    hát ez a játék nem nagy cucc. ugyan az mint a fifa 2002 csak jobbak a fejes animációk, nameg az arcok, de egyébként...
  • Nasheem
    Na ezekből szeretnék minnél többet megtudni!
    Nem akarsz felhomályosítani egy amatőrt?
  • JLH Fans
    Sokkal kisebb.
    Amugy nem nagy vasz isz dasz,mar 99 ota ota jatszok vele,es mindig ez van.
    Eleinte a gep alaz szarra aztan par het mulva hugy fing csapattal is szarra verem World Classon is.
    Csak ki kell hasznalni a bugokat.
  • Nasheem
    JLH minden elismerésem. A Prof és a World Class között mekkora az ugrás? Remélem kisebb mint az előző lépcsőfok.

Breki nem akarod belinkelni a módosított ini-det?
    Légyszi, légyszi, légyszi!
  • JLH Fans
    Szija par meccset mar nyertem World Classon igen...
    Sot eljutottam 8ad dontoig is Vb n de ott aztan cirka 4 est hintettek nekem a gazok.
  • Breki33
    hexaeditort a netrol lehet szedni es csak azzal lehet buheralni

a Hedge foruman az buheralos topicban van egy link egyre..

MAD van ini-m de minel kell hogy jobb legyen?
  • GAMECUBE
    Valakit erdekel eme game ps2re? GCre?:)
  • Nasheem
    Asszem ugyanott tartunk SirAir. Próbálkozom a Prof szinten, gagyi csapatokat már elvétve meg is verek, de ahogy valami komolyabb akad a horgomra rommá aláznak. A védekezés már megy, de kapuralövésig szinte el sem jutok.

Kérdés1: Prof szinten, hogy lehet gólt lőni mondjuk top10-es csapatoknak?
    Kérdés2: Szerintetek is más mércével méri a gép a szereléseknél, fejeléseknél?
    Kérdés3: Mikor fejel és mikor veszi le a zsugát a játékosom (utálom amikor belecsúsztatni akarok, erre leveszi és saját térfélről lő egyet)
    Kérdés4: A kényszerítő ami amatörön szinte mindig bejön, miért nem műxik profon? Tutira leszednek az ellenségek:-(
    Kérdés5: Mivel tudom buherálni az ini? Honnan szedjek HEXAeditort?
    Kérdés6: Nyert már vki world classon meccset, esetleg vb-t az eredeti ini-vel? Ha igen rögtön megyek sorbaállni autogrammért:-)

Előre is köszi.
    Jelige: Azért sem adom fel!
  • JLH Fans
    Jaja lehet en az NBA 2001 rol beszelek.
    Vagy veletlenul 2002 ot irtam?
    De NHL bol tutko van 2002 ugyanis az fonn van a gepemen.
  • M.A.D.
    Breki. Van új (és jobb) INI-d?

• Breki33
    ja a Nike oldalarol letoltheto a reklamban lathato bortonfoci

egesz jo hasonlo mint a fifa csak kicsiben :-)
  • Breki33
    tudtommal az NBA-t iden PC-re ki se adtak

a konzolos focik tenyleg jobbak elismerem, de nem mindenkinek van penze kulon jatekgepet venni
  • mohus
    most jött ki pár hónapja...PS2...mindenképp próbáld ki valahol...576 shop vagy ahol lehet konzolokat próbálgatni....sajna PC-n nem valószínű, hogy lesz....
    de kéne konkurencia a FIFA-nak PC-n....
    PS2-n 3 játék is van sőt most jön az International Superstar Soccer 2...ami szintén konami játék...XBOXra is jön..szóval van kínálat...de a FIFA labdába sem rúghat...és ezt a többség PS2 tulaj be is látja...amit még gyűrnek az a TIF2002 evvel volt bajnokság is Magyarországon

na uffa
    mohuss

amíg nincs más addig fifázz, lényeg hogy semmiképp se maradj foci nélkül:)))én is fifáznék ,ha nem lenne PES:)
    ....csak felvázoltam ezt azt...

(ez kb olyan mint a GranTurismo3 esete....
    hihetetlenül szép és játszható, nálam ez lett a mérce és a PC-s autósjátékok nem ütik már meg azt a szintet..amit egy 70 rongyos doboz tud...nevetséges)
  • JLH Fans
    Ugy szar ahogy van:(
    a 99 ota egyre javul a grafika es egyre szarabb lesz a jatek.
    Nem ertem hogy kepesek ennyire elkurni,pedig az NHL meg az NBA sorozat rulez szerintem,tok jokat nyomulunk neha veluk.
  • Nasheem
    Szent igaz Mohus sosem próbáltam.
    Mikor játék? Megszerezhető még valahonnan?
    Egyébként még boltban sem láttam
  • mohus
    hát akkor lehet hogy csak nálam magas a mérce, vagy lehet hogy azért, mert mondjuk sosem próbáltad pl a Pro Evolution Soccer-t.....

ja gamepadon van D...remélem arra gondoltál, de mán nem tom mi az igaz és mi nem:))))

mohuss
  • liquid
    Kérdés: hogyan tudom kikapcsolni a "tüzeslabda" effektet? Ha már lett volna róla szó, sorry...
  • Breki33
    oké, de ez nem pecs :-))))))
  • Nasheem

Barom vagyok! Csak egy "a" betű maradt le, de mivel ő a "fasz" szógyök után jött volna, meglehetősen eltért a mondandóm jelentése a kívánttól.

Szóval megisemlétlem: A játék faszA, ...

Amúgy köszi megvala a pecs
  • Breki33
    http://www.fifakorea.net/
  • Breki33
    forum......

amugy en nem szidtam, csak azt mondtam nem tokeletes
    de mar kezd az lenni :-)

es az nem fifakorean patch henem a fifakorea-s oldalon van fent
  • Nasheem
    Körülnéztem Hedgenél, de nem találtam belinkelt ini-t, vagy a Breki által említett fifakorean patchet sem.
    Nagyon vak vagyok vagy nincs is fent?
  • Nasheem
    Á dehogy! Csak szereltem a gamepad-emre egy D billentyűt
  • mohus
    D-vel való szerelés???most komolyan billentyűzettel játszátok?
  • Nasheem
    Csákó! Egyetértek Brekivel, hogy a játék fasz csak rá kell érezni. Bár az is igaz, hogy azért nem várhetó el mindenkitől az ini átszabdalása, hogy játszható legyen amatőrnél feljebb is. Az ívelgetés tényleg állat idegesítő, de a D-vel való szerelés nehezítése nem gond szerintem, mert az eddig túl könnyű volt. Tényleg a multinál mit csináltok ha mindenki más ini-vel nyomja? Lehet egyáltalán úgy játszani?

Tudom, hogy ez egy vb-ről szóló játék, de azért a nemzeti bajnokságok nekem nagyon hiányoznak belőle
  • Breki33
    World Cup Music Changer 2002 [01.05.02—04.04.02]
    The name speaks for itself — this utility changes the music in FIFA World Cup 2002. Changing means deleting existing tracks and adding new ones. With help of Music Changer you'll be able to import music of the following file formats:
    • WAV
    • MP3
    • CDA (Audio CD)
    So, if you tired of orchestra, you must download. ;-)
    Also, Music Changer adds into each str-file (FIFA music format) special tags with the information about the song (the information you tape). This allows to sign every str, like mp3 files. By the way, when you import mp3s, the information from them is automatically transferred into str. That's good, isn't it? For those, who is too lazy to add some comments about a song, there is a function of prelistening. You can listen wav, mp3 and cda files. And delete your Winamp now ;-).
    Note: Music Changer supports multilanguage feature. You can change language in about dialog. All words are contained in lng files. Lng files are situated in «languages» directory, and you can add your own file. It will appear in language select combo box. If you make a translation to your language, please send it to us. Following languages are available in this install package: english, espanol, france, korean, russian.
    http://www.fifa2002.ru/eng/ft2002/

akiknek nem tetszene az eredeti zene.....
  • Breki33
    nem ertem azokat akik ot perc utan mondanak velemenyt jatekrol es varjak a patch-et hogy kijavitsa a hibakat
    mikor tok egyszeruen ki lehet javitani

pl a fifakoreas patchel megszunnek az eloreivelgetesek, tok jol lehet D-vel szerelni
    stb.

Amugy meg a jo jatekok sorabol hihagytatok az Actua Soccer-t

Mégegy a Fifakorean uj Roster es Mezcsomag van!!!!!4
  • mohus
    Szegasztok!

a microprose és goal-t kihagytam valóban...hey de rég volt:)de ha ma adnák ki lehet, hogy nem emlékeznénk rá 15 év múlva...

a motion capure...és 3D sokat dobott a focis játékokon...de egyes esetekben a játszhatóságot a béka segge alá vitték...és erre az agyon istenített FIFA a legjobb példa..miért nem lehet olyan mint az NHL sorozat színvonal és játszhatósága?

nálam már az felüdítő volt ,hogy a játékos alól elvitték a "színes tányért meg háromszöget"...és végre láttam a labdát...de erre kellett jó pár szériát várni:)...
    ja hihetetlen minden név stb stimmel...élethű, de a gép nem cserél:)minek is azt....
    nekem a fakó színek sem jönnek be..a fű..még csak véletlenül sem olyan ,hogy azt higyjem hogy játékos valóban rajta van...és ehhez jön a játékos mozgása....futása...ami egyenlő a korcsolyázással..
    már nem tudom, de kb úgy megutáltam , hogy már az aktuális új részt csak 5 percig nézem minden évben és kikapcsolom , mert megint fos lett...kár érte..főleg, hogy PC-n nincs MÁS!!!!...és az EA ezt használja ki

mohuss
  • OPM
    bár sokan ezt nem így gondolják, de szerintem a játék legeslegnagyobb hibája hogy túl könnyű!, ha az ember ismeri a lővőcselt (miközbe m1 fel a lövés ereje + kell 1szerre nyomni a 2 csavarást).
    Nem rúgja így el a labdát, de a csel után olyan gyorsan fut a labdával, hogy világklasszis szinten is minden védő mellett simán elmegyek...
  • Mr.Macho
    köszi
  • SGonzalez
    0901-3482564-1716312-0441
  • Mr.Macho
    nem tudtok adni egy cd-keyt plz, köszi előre is
  • SGonzalez
    Másnál is előfordul, vagy csak nálam, hogy amikor az első meccset akarom játszani a vb-n, egyszerűen kilpé. Már majdnem betölti az egészet, akkor elkezd szakadozni a hang, és kilép a desktopra. Mit lehet ez ellen tenni?
  • Aquli
    mia szarer kapcsol ki a monitor, es villoga led amikor elinditom? frissitesfreki problema lehet, de hogy oldjam meg??? alitgattam, de nem lett jo.