FIFA World Cup 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, hogy ez egy vb-ről szóló játék, de azért a nemzeti bajnokságok nekem nagyon hiányoznak belőle
The name speaks for itself — this utility changes the music in FIFA World Cup 2002. Changing means deleting existing tracks and adding new ones. With help of Music Changer you'll be able to import music of the following file formats:
• WAV
• MP3
• CDA (Audio CD)
So, if you tired of orchestra, you must download. ;-)
Also, Music Changer adds into each str-file (FIFA music format) special tags with the information about the song (the information you tape). This allows to sign every str, like mp3 files. By the way, when you import mp3s, the information from them is automatically transferred into str. That's good, isn't it? For those, who is too lazy to add some comments about a song, there is a function of prelistening. You can listen wav, mp3 and cda files. And delete your Winamp now ;-).
Note: Music Changer supports multilanguage feature. You can change language in about dialog. All words are contained in lng files. Lng files are situated in «languages» directory, and you can add your own file. It will appear in language select combo box. If you make a translation to your language, please send it to us. Following languages are available in this install package: english, espanol, france, korean, russian.
http://www.fifa2002.ru/eng/ft2002/
akiknek nem tetszene az eredeti zene.....
mikor tok egyszeruen ki lehet javitani
pl a fifakoreas patchel megszunnek az eloreivelgetesek, tok jol lehet D-vel szerelni
stb.
Amugy meg a jo jatekok sorabol hihagytatok az Actua Soccer-t
Mégegy a Fifakorean uj Roster es Mezcsomag van!!!!!4
a microprose és goal-t kihagytam valóban...hey de rég volt:)de ha ma adnák ki lehet, hogy nem emlékeznénk rá 15 év múlva...
a motion capure...és 3D sokat dobott a focis játékokon...de egyes esetekben a játszhatóságot a béka segge alá vitték...és erre az agyon istenített FIFA a legjobb példa..miért nem lehet olyan mint az NHL sorozat színvonal és játszhatósága?
nálam már az felüdítő volt ,hogy a játékos alól elvitték a "színes tányért meg háromszöget"...és végre láttam a labdát...de erre kellett jó pár szériát várni:)...
ja hihetetlen minden név stb stimmel...élethű, de a gép nem cserél:)minek is azt....
nekem a fakó színek sem jönnek be..a fű..még csak véletlenül sem olyan ,hogy azt higyjem hogy játékos valóban rajta van...és ehhez jön a játékos mozgása....futása...ami egyenlő a korcsolyázással..
már nem tudom, de kb úgy megutáltam , hogy már az aktuális új részt csak 5 percig nézem minden évben és kikapcsolom , mert megint fos lett...kár érte..főleg, hogy PC-n nincs MÁS!!!!...és az EA ezt használja ki
mohuss
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nem rúgja így el a labdát, de a csel után olyan gyorsan fut a labdával, hogy világklasszis szinten is minden védő mellett simán elmegyek...
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Az valami eszmeletlen jo volt....
Zerg
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Author : kunja
E-Mail : [email protected]
Downloads : 3115 Hits
Size : 9k
Rate : 7.42, Vote : 12,
a masikhoz.....
na mindegy engem nem erdekel, ha titeket nem, szidjatok es szenvedjetek vele
en meg jatszom az atalakitottal (Alig birom abbahagyni) :-)
-én döntsem el mikor fejeljen, ollózzon, vagy rúgja kapásból
-odarúgja, ahova én akarom, ne véletlenszerűen helyezze el...stb
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
amúgy pc-re is van (mondjuk én csak a pc-sel játszottam), múltkor haverommal gaméztunk vagy 5 20 perceset :P
Hat hallod, annal jobbat meg en sem lattam, ecceruen kiraly volt a jatszhatossga.
Volt, hogy hetvegenkent osszejottunk meg anno, s csinaltunk egy kis hazi bajnoksagot. Persze kis pia mellet...
Hej, azok a szep idok:)
mi a tobbiekkel dolgozunk rajta :-)
o most az oldalaval van elfoglalva :-))
WC2002-höz mikor várható valami süti kis extra? :)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
amiben minden levan irva angolul, hogy mit jelent,
ne is csodalkozzatok hogy nem tetszik majd a foci :-)
pont az a jo ebben a jatekban, hogy a kinezet adott es gyonyoru az AI-t meg ugy formalhatod ahogy akarod...
Persze szerintem is jobb PS2-es foci, de ebbol is ki lehetne hozni a maximumot mielott szidni kezditek
Amugy a Hedgenel valaki mar felrakott egy uj ini-t
én már elég sok focis gamezt kiprószáltam....
PC-n még soha nem fociztam jót...talán a Sensible Sccer volt ami ehető volt...és az a Fifa ami még izometrikus volt....94 vagy 95...a 96 már félig meddig 3d volt...de totál játszhatatlan. És azóta az összes része....sajnos
Amilyen jó az NHL sorozat olyan szar a FIFA.
Na ami még jó volt...focis gamma, konzolon.
Megadrivon:Fifa 94, 95
Nintendo 64 International Superstar Soccer
Sega Saturn: Sega Worldwide Soccer 98'
PS2:Fifa 2002 és a TIF 2002 messze elmarad a PRO EVOLUTION SOCCER...játszhatóság, hangulat és zusammen minden téren...hiába a FIFA temérdek poligonja...a játékosok korcsolyáznak...és baromi hirtelen csinálnak mindent...és ocsmány a passz gombbal való szerelés...sose fújta le a bíró...egy fos
szóval aki teheti...PS2-Pro Evolution Soccer..nekem bejött..nem hittem volna ,hogy valaha fogok még jót focizni számítógépen...ill konzolon.
mellesleg billentyűzetről focit jétszani kicsit nehezkes...minimum kell egy joypad...
mohuss
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
bezzeg régen volt két gomb
1 lövés meg 1 passz
mi a fasznak több
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
amugy nemtudom mi a bajotok a passzolással szerintem tök jól műxik
engem csak az zavar, hogy az ellen mindig felivelgeti a labdat
de ezen majd egy kis ini buheralgatassal segitunk
kezdetnek atalitottam letamadora es lesleallitasra.
Amugy abszolut nincs sok kapufa, te biztos allandoan raszurod 30-40 meterekrol..
Kérdés:
MI a faszért kellett a billentyűkombinációkat megvariálni? Eddig a hosszan tartott "A"-val fejeltem, most meg csak elvágja a francba a lasztit! Aki már rájött az új kombinációkra legyen szíves, ossza meg velem is!
Köszönöm!
lll l ll lllll l lll ll
VKI tud segiteni?
Profin, vagy meg feljebb sajnos kijon az iranyitas gubanc.
Termeszetesen amatorben szinte 1 mezonyjatekost hasznalva golt lehet rugni, de profi szinten a passzok, ill. a kapuraloves marhasaga elegge lohaszto :(.
Akkor picit pontositok, nekem a 99 iranyithatosaga sokkal jobbnak tunt (taln nem vagyok ezzel a velemenyemmel egyedul). Ott a passzok passzok voltak, az eros loves tenyleg eos volt, az iveles iveles volt, es nem utolso sorban volt olyan "ertelmes" a jatek, hogy a kapuraloveseim azok 10-bol 8-szor nem a kapufan csattantak. Realizmus rulez... :(
Zerg
sot a hosszu kiugratasokbol lovom a legtobb golt
a csuszka gyorsasagat meg lehet allitani az ini-ben
mondjuk az ini-t kicsit meg kene tenyleg buheralni
de hogy az iranyithatosag gyenmgebb lenne mint a 99-ben volt???????
Na jatszogattam vele egy "keveset" :).
Elso benyomasom, hogy feltunoen nem talaljak el a jatekosok a kaput. Szerintem en a "kapufa vilagbajnoka" lettem.
A grafika remek, a hangulat szegenyebb, mint a WC98-ban volt. Az iranyithatosag is gyengebbnek tunik, mint a 99-ben volt anno...
Nalatok is gyengek a jatekosok a kapura lovesben, vagy csak en vagyok elvarazsolva?
Zerg
Pedig biztos hasítana 64 mega rammal win2k alatt!
a cseleknek nagyon sokfele variacioja van
anno meg a 2002-hoz ezeket beirtam a HEdge forumaba anno.
Itt annyiban valtozott, hogy a csilaggal jelzett sztarjatekosoknak egyedi cselei vannak.
Emelni szerintem az A-val kell bar nem teljesen vilagos a hozzaszolasod :-)
a kritikának az alapot az alább leírtak adták, és ezekre bizony nem 10 percnyi játék után jutottam...
Na jó nem vagyok az, csak szemüveget hordok! LOL!
amugy hogy lehet emelni hogy ne bbikábol rigja be a kapuba?és ne passzolűásemeljen. amugy nem áll rá autmatice a kapura. sztem elbasztak. na hoigy kell emelni?
Az intro is nagyon allat...
Soroljam meg??
Majd ha tobbet jaccok vele:)