FIFA World Cup 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csákó! Egyetértek Brekivel, hogy a játék fasz csak rá kell érezni. Bár az is igaz, hogy azért nem várhetó el mindenkitől az ini átszabdalása, hogy játszható legyen amatőrnél feljebb is. Az ívelgetés tényleg állat idegesítő, de a D-vel való szerelés nehezítése nem gond szerintem, mert az eddig túl könnyű volt. Tényleg a multinál mit csináltok ha mindenki más ini-vel nyomja? Lehet egyáltalán úgy játszani?

Tudom, hogy ez egy vb-ről szóló játék, de azért a nemzeti bajnokságok nekem nagyon hiányoznak belőle
Breki33
World Cup Music Changer 2002 <01.05.02—04.04.02>
The name speaks for itself — this utility changes the music in FIFA World Cup 2002. Changing means deleting existing tracks and adding new ones. With help of Music Changer you'll be able to import music of the following file formats:
• WAV
• MP3
• CDA (Audio CD)
So, if you tired of orchestra, you must download. ;-)
Also, Music Changer adds into each str-file (FIFA music format) special tags with the information about the song (the information you tape). This allows to sign every str, like mp3 files. By the way, when you import mp3s, the information from them is automatically transferred into str. That's good, isn't it? For those, who is too lazy to add some comments about a song, there is a function of prelistening. You can listen wav, mp3 and cda files. And delete your Winamp now ;-).
Note: Music Changer supports multilanguage feature. You can change language in about dialog. All words are contained in lng files. Lng files are situated in «languages» directory, and you can add your own file. It will appear in language select combo box. If you make a translation to your language, please send it to us. Following languages are available in this install package: english, espanol, france, korean, russian.
http://www.fifa2002.ru/eng/ft2002/

akiknek nem tetszene az eredeti zene.....
Breki33
nem ertem azokat akik ot perc utan mondanak velemenyt jatekrol es varjak a patch-et hogy kijavitsa a hibakat
mikor tok egyszeruen ki lehet javitani

pl a fifakoreas patchel megszunnek az eloreivelgetesek, tok jol lehet D-vel szerelni
stb.

Amugy meg a jo jatekok sorabol hihagytatok az Actua Soccer-t

Mégegy a Fifakorean uj Roster es Mezcsomag van!!!!!4
mohus
Szegasztok!

a microprose és goal-t kihagytam valóban...hey de rég volt:)de ha ma adnák ki lehet, hogy nem emlékeznénk rá 15 év múlva...

a motion capure...és 3D sokat dobott a focis játékokon...de egyes esetekben a játszhatóságot a béka segge alá vitték...és erre az agyon istenített FIFA a legjobb példa..miért nem lehet olyan mint az NHL sorozat színvonal és játszhatósága?

nálam már az felüdítő volt ,hogy a játékos alól elvitték a "színes tányért meg háromszöget"...és végre láttam a labdát...de erre kellett jó pár szériát várni:)...
ja hihetetlen minden név stb stimmel...élethű, de a gép nem cserél:)minek is azt....
nekem a fakó színek sem jönnek be..a fű..még csak véletlenül sem olyan ,hogy azt higyjem hogy játékos valóban rajta van...és ehhez jön a játékos mozgása....futása...ami egyenlő a korcsolyázással..
már nem tudom, de kb úgy megutáltam , hogy már az aktuális új részt csak 5 percig nézem minden évben és kikapcsolom , mert megint fos lett...kár érte..főleg, hogy PC-n nincs MÁS!!!!...és az EA ezt használja ki

mohuss

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

bár sokan ezt nem így gondolják, de szerintem a játék legeslegnagyobb hibája hogy túl könnyű!, ha az ember ismeri a lővőcselt (miközbe m1 fel a lövés ereje + kell 1szerre nyomni a 2 csavarást).
Nem rúgja így el a labdát, de a csel után olyan gyorsan fut a labdával, hogy világklasszis szinten is minden védő mellett simán elmegyek...

Mr.Macho
köszi
0901-3482564-1716312-0441
Mr.Macho
nem tudtok adni egy cd-keyt plz, köszi előre is
Másnál is előfordul, vagy csak nálam, hogy amikor az első meccset akarom játszani a vb-n, egyszerűen kilpé. Már majdnem betölti az egészet, akkor elkezd szakadozni a hang, és kilép a desktopra. Mit lehet ez ellen tenni?
Aquli
mia szarer kapcsol ki a monitor, es villoga led amikor elinditom? frissitesfreki problema lehet, de hogy oldjam meg??? alitgattam, de nem lett jo.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

mikike
ezt a goalt honnan lehetne leszedni?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Szerintem egy nagy kalap szar a játék ahoz képest,ahogy mindenhol be akarják futtatni.Szerintem tényleg csak grafikailag fejlődött a játék.A kisérőzene nagy kalap szar.Bejátszások ugyszintén nevetségesek.Az irányítást elbaszták.Ez lehet az én hibám de a cselekre nem tudok rájönni 1db-on kívül.Szélekről való beadást megcsinálhatnák már valami jobb módszerrel.Ha állítok az erősségen akkor az az érzésem hogy én játszok sokkal szarabbul.Az ellen meg minden kisérletet a csírájában elfojt.A másik meg a kottaszerűen megírt játékmenet:semmit nem csinálnak a 89 percig utána meg lőnek 2 vagy hihetetlenül nagy vagy hihetetlenül potyaízű gólt.A gép miért nem cserél játékosokat menet közben?Ez a játék tipikusan arra jó hogy a vb-őrület miatt leszedjenek (nyugaton)jó sok embert, egy lehet hogy csillogó-villógó de évek óta egy helyben tooporgó játéksorozat ujabb elemével.
Ha mar a focis jatekok tortenelmenel vagyunk, akkor nalam eddig a leghangulatosabb foci game a Microprose Soccer volt meg anno C64-en.
Az valami eszmeletlen jo volt....

Zerg
The Hedgehog
Ha valakit érdekel akkor a www.fifabenelux.com-on lehet találni egy fantasztikus Holland válogatott patchet, amivel a narancssárgák már elérhetők leszenk a WC2002-ben!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
Description : This is a new realistic Ini.big file patch for World Cup 2002. It changes : Stadium size, More fast game speed, More enhanced computer's skill including pass and shoot, More difficult game level, more higher success of penalty goal(about 50%), and and lot's more features like FIFA2002. (Extrat to "data\cmn" folder)

Author : kunja

E-Mail : [email protected]

Downloads : 3115 Hits

Size : 9k

Rate : 7.42, Vote : 12,
Breki33
az elsohoz az autoseek-et kell atallitani
a masikhoz.....

na mindegy engem nem erdekel, ha titeket nem, szidjatok es szenvedjetek vele
en meg jatszom az atalakitottal (Alig birom abbahagyni) :-)
Goodwill
nem hinném, hogy az init át lehet írni úgy, hogy:
-én döntsem el mikor fejeljen, ollózzon, vagy rúgja kapásból
-odarúgja, ahova én akarom, ne véletlenszerűen helyezze el...stb

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Goodwill
Ja woll!
amúgy pc-re is van (mondjuk én csak a pc-sel játszottam), múltkor haverommal gaméztunk vagy 5 20 perceset :P

A jo kis Amigas Goal'-ra gondolsz???
Hat hallod, annal jobbat meg en sem lattam, ecceruen kiraly volt a jatszhatossga.
Volt, hogy hetvegenkent osszejottunk meg anno, s csinaltunk egy kis hazi bajnoksagot. Persze kis pia mellet...
Hej, azok a szep idok:)

Breki33
azt a forumokban keresd

mi a tobbiekkel dolgozunk rajta :-)
o most az oldalaval van elfoglalva :-))
Nagyon korrekt az oldalad, alig várom a "megújulást"!
WC2002-höz mikor várható valami süti kis extra? :)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

The Hedgehog
Nincs új cím!

http://www.fifahungary.on.hu

Ez is marad csak az oldal alakul át!!! Még a héten!

Breki33
hátha sültgalambra vártok ahelyett hogy megbuheráljátok az ini-t
amiben minden levan irva angolul, hogy mit jelent,
ne is csodalkozzatok hogy nem tetszik majd a foci :-)

pont az a jo ebben a jatekban, hogy a kinezet adott es gyonyoru az AI-t meg ugy formalhatod ahogy akarod...

Persze szerintem is jobb PS2-es foci, de ebbol is ki lehetne hozni a maximumot mielott szidni kezditek

Amugy a Hedgenel valaki mar felrakott egy uj ini-t
Goodwill
ebben lehetett mindent csinálni, és ebben én döntöttem el mikor mit csináljon a játékos!

Goodwill
nálam máig a Goal! a legjobb focigame...

mohus
hali
én már elég sok focis gamezt kiprószáltam....

PC-n még soha nem fociztam jót...talán a Sensible Sccer volt ami ehető volt...és az a Fifa ami még izometrikus volt....94 vagy 95...a 96 már félig meddig 3d volt...de totál játszhatatlan. És azóta az összes része....sajnos
Amilyen jó az NHL sorozat olyan szar a FIFA.

Na ami még jó volt...focis gamma, konzolon.
Megadrivon:Fifa 94, 95
Nintendo 64 International Superstar Soccer
Sega Saturn: Sega Worldwide Soccer 98'
PS2:Fifa 2002 és a TIF 2002 messze elmarad a PRO EVOLUTION SOCCER...játszhatóság, hangulat és zusammen minden téren...hiába a FIFA temérdek poligonja...a játékosok korcsolyáznak...és baromi hirtelen csinálnak mindent...és ocsmány a passz gombbal való szerelés...sose fújta le a bíró...egy fos

szóval aki teheti...PS2-Pro Evolution Soccer..nekem bejött..nem hittem volna ,hogy valaha fogok még jót focizni számítógépen...ill konzolon.

mellesleg billentyűzetről focit jétszani kicsit nehezkes...minimum kell egy joypad...

mohuss

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
szóval megint egy fos lett a FIFA....én már nem is csodálkozom....

mikike
meg jó lenne ha nem 900 ujj kellene az irányításhoz
bezzeg régen volt két gomb
1 lövés meg 1 passz
mi a fasznak több

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

vaskalap
Nagyon szep csak fejelni nem tudok, valaki rajott hogyan kell?
Breki33
leírhatnád mit ír ki

amugy nemtudom mi a bajotok a passzolással szerintem tök jól műxik

engem csak az zavar, hogy az ellen mindig felivelgeti a labdat
de ezen majd egy kis ini buheralgatassal segitunk
kezdetnek atalitottam letamadora es lesleallitasra.

Amugy abszolut nincs sok kapufa, te biztos allandoan raszurod 30-40 meterekrol..
Goodwill
a FIFA 2002-nek volt hangulata? :))

Nekem első játszásra bejött! Bár a FIFA 2002-nek mintha jobb lett volna a hangulata! Na mindegy!

Kérdés:

MI a faszért kellett a billentyűkombinációkat megvariálni? Eddig a hosszan tartott "A"-val fejeltem, most meg csak elvágja a francba a lasztit! Aki már rájött az új kombinációkra legyen szíves, ossza meg velem is!

Köszönöm!
ergo
2002 Fifa World Cup-hoz keresnék No-CD Crack-ot.
magus
nem leééett volna ez az erőcsuszka és mé vették ki a q-t magyarul az elé adomot?:((8

KRi2
Nekem csak ez a komolyzene a nem tetszo. Kicsit idegen a fifa-ban ,jobb a pergosebb, muanyag. Amugy a gem nekem jo.

lll l ll lllll l lll ll

Nekem csak egy nagyon nagy problemam van. AZ hogy KIFAGY VAGY KILEP EZ A SZAR ALLANDOAN.......
VKI tud segiteni?
Goodwill
mondom én, szar ez úgy ahogy van...

Lehet, hogy felreertettek, de en sem amatoron jatszom, ugy eleg gyernge a kihivas.
Profin, vagy meg feljebb sajnos kijon az iranyitas gubanc.
Termeszetesen amatorben szinte 1 mezonyjatekost hasznalva golt lehet rugni, de profi szinten a passzok, ill. a kapuraloves marhasaga elegge lohaszto :(.
Akkor picit pontositok, nekem a 99 iranyithatosaga sokkal jobbnak tunt (taln nem vagyok ezzel a velemenyemmel egyedul). Ott a passzok passzok voltak, az eros loves tenyleg eos volt, az iveles iveles volt, es nem utolso sorban volt olyan "ertelmes" a jatek, hogy a kapuraloveseim azok 10-bol 8-szor nem a kapufan csattantak. Realizmus rulez... :(

Zerg
Breki33
nekem a passzaim az emberhez mennek
sot a hosszu kiugratasokbol lovom a legtobb golt

a csuszka gyorsasagat meg lehet allitani az ini-ben
Breki33
nemtudom te milyen felbontasban jatszol 1280-ban en nem vettem eszre

mondjuk az ini-t kicsit meg kene tenyleg buheralni
de hogy az iranyithatosag gyenmgebb lenne mint a 99-ben volt???????
Hali!

Na jatszogattam vele egy "keveset" :).
Elso benyomasom, hogy feltunoen nem talaljak el a jatekosok a kaput. Szerintem en a "kapufa vilagbajnoka" lettem.
A grafika remek, a hangulat szegenyebb, mint a WC98-ban volt. Az iranyithatosag is gyengebbnek tunik, mint a 99-ben volt anno...
Nalatok is gyengek a jatekosok a kapura lovesben, vagy csak en vagyok elvarazsolva?

Zerg
magus
eppen ez a furcsa. nemtom hogy van de kozelrol amulatba ejto hogy felismerem a jatekosokat. de tavolrol olyan kocka minden. szogletesek de kozelrol nem. nemtom élehet szenilis vagyok, mert ennek forditva kene igy lennie,...

Dikkma
Vazz nem vittem haza az nfo filet, vagy legalább a serialt le kellett volna írnom, nem tudtam telepíteni, net meg nincs most otthon :)
Pedig biztos hasítana 64 mega rammal win2k alatt!
Breki33
szerintem is sokkal szebb lett, nezd merg csak a mezeket meg a konfetti-esot pl.....

a cseleknek nagyon sokfele variacioja van
anno meg a 2002-hoz ezeket beirtam a HEdge forumaba anno.
Itt annyiban valtozott, hogy a csilaggal jelzett sztarjatekosoknak egyedi cselei vannak.

Emelni szerintem az A-val kell bar nem teljesen vilagos a hozzaszolasod :-)
Goodwill
Így van, én 1 "játékfikázó szakértő" vagyok, és most épp ezt a topicot néztem ki magamnak (jobb nem akadt), gondoltam jól lefikázom a gamét, nehogy megvegye már valaki! :)))
a kritikának az alapot az alább leírtak adták, és ezekre bizony nem 10 percnyi játék után jutottam...

The Hedgehog
Huh neked valami különlegesen szép FIFA 2002-d lehetett ha szted romlott a grafika! Bocs de meg kell kérdeznem...nem vagy te csökkentlátó? Mert én az vagyok és mégis meg tudom állapítani, hogy KURVA SZÉP!!!!

Na jó nem vagyok az, csak szemüveget hordok! LOL!

magus
jó a hangulat, bár nem tul pörgös. az iranyitast sztem nagyon elbasztak, a grafika sztem romlott is.

amugy hogy lehet emelni hogy ne bbikábol rigja be a kapuba?és ne passzolűásemeljen. amugy nem áll rá autmatice a kapura. sztem elbasztak. na hoigy kell emelni?

Goodwill
azon a 3on kívül kíváncsi lennék, te melyikekre gondolsz

Breki33
milyen fokozaton jatszol?
Nekem teccik, ahogy a meccsek elejen animalva vannak a stadionok, qrva jo!
Az intro is nagyon allat...
Soroljam meg??
Majd ha tobbet jaccok vele:)