295
FIFA World Cup 2002
-
#109 ezt a goalt honnan lehetne leszedni?
-
olaj #108 Szerintem egy nagy kalap szar a játék ahoz képest,ahogy mindenhol be akarják futtatni.Szerintem tényleg csak grafikailag fejlődött a játék.A kisérőzene nagy kalap szar.Bejátszások ugyszintén nevetségesek.Az irányítást elbaszták.Ez lehet az én hibám de a cselekre nem tudok rájönni 1db-on kívül.Szélekről való beadást megcsinálhatnák már valami jobb módszerrel.Ha állítok az erősségen akkor az az érzésem hogy én játszok sokkal szarabbul.Az ellen meg minden kisérletet a csírájában elfojt.A másik meg a kottaszerűen megírt játékmenet:semmit nem csinálnak a 89 percig utána meg lőnek 2 vagy hihetetlenül nagy vagy hihetetlenül potyaízű gólt.A gép miért nem cserél játékosokat menet közben?Ez a játék tipikusan arra jó hogy a vb-őrület miatt leszedjenek (nyugaton)jó sok embert, egy lehet hogy csillogó-villógó de évek óta egy helyben tooporgó játéksorozat ujabb elemével. -
Zerg #106 Ha mar a focis jatekok tortenelmenel vagyunk, akkor nalam eddig a leghangulatosabb foci game a Microprose Soccer volt meg anno C64-en.
Az valami eszmeletlen jo volt....
Zerg -
#105 Ha valakit érdekel akkor a www.fifabenelux.com-on lehet találni egy fantasztikus Holland válogatott patchet, amivel a narancssárgák már elérhetők leszenk a WC2002-ben! -
#104 Description : This is a new realistic Ini.big file patch for World Cup 2002. It changes : Stadium size, More fast game speed, More enhanced computer's skill including pass and shoot, More difficult game level, more higher success of penalty goal(about 50%), and and lot's more features like FIFA2002. (Extrat to "data\cmn" folder)
Author : kunja
E-Mail : [email protected]
Downloads : 3115 Hits
Size : 9k
Rate : 7.42, Vote : 12, [Rate it] -
#103 az elsohoz az autoseek-et kell atallitani
a masikhoz.....
na mindegy engem nem erdekel, ha titeket nem, szidjatok es szenvedjetek vele
en meg jatszom az atalakitottal (Alig birom abbahagyni) :-) -
#102 nem hinném, hogy az init át lehet írni úgy, hogy:
-én döntsem el mikor fejeljen, ollózzon, vagy rúgja kapásból
-odarúgja, ahova én akarom, ne véletlenszerűen helyezze el...stb -
#101 Ja woll!
amúgy pc-re is van (mondjuk én csak a pc-sel játszottam), múltkor haverommal gaméztunk vagy 5 20 perceset :P
-
Roby #100 A jo kis Amigas Goal'-ra gondolsz???
Hat hallod, annal jobbat meg en sem lattam, ecceruen kiraly volt a jatszhatossga.
Volt, hogy hetvegenkent osszejottunk meg anno, s csinaltunk egy kis hazi bajnoksagot. Persze kis pia mellet...
Hej, azok a szep idok:) -
#99 azt a forumokban keresd
mi a tobbiekkel dolgozunk rajta :-)
o most az oldalaval van elfoglalva :-)) -
Ramza #98 Nagyon korrekt az oldalad, alig várom a "megújulást"!
WC2002-höz mikor várható valami süti kis extra? :) -
#97 Nincs új cím!
http://www.fifahungary.on.hu
Ez is marad csak az oldal alakul át!!! Még a héten! -
#95 hátha sültgalambra vártok ahelyett hogy megbuheráljátok az ini-t
amiben minden levan irva angolul, hogy mit jelent,
ne is csodalkozzatok hogy nem tetszik majd a foci :-)
pont az a jo ebben a jatekban, hogy a kinezet adott es gyonyoru az AI-t meg ugy formalhatod ahogy akarod...
Persze szerintem is jobb PS2-es foci, de ebbol is ki lehetne hozni a maximumot mielott szidni kezditek
Amugy a Hedgenel valaki mar felrakott egy uj ini-t -
#94 ebben lehetett mindent csinálni, és ebben én döntöttem el mikor mit csináljon a játékos! -
#93 nálam máig a Goal! a legjobb focigame... -
#92 hali
én már elég sok focis gamezt kiprószáltam....
PC-n még soha nem fociztam jót...talán a Sensible Sccer volt ami ehető volt...és az a Fifa ami még izometrikus volt....94 vagy 95...a 96 már félig meddig 3d volt...de totál játszhatatlan. És azóta az összes része....sajnos
Amilyen jó az NHL sorozat olyan szar a FIFA.
Na ami még jó volt...focis gamma, konzolon.
Megadrivon:Fifa 94, 95
Nintendo 64 International Superstar Soccer
Sega Saturn: Sega Worldwide Soccer 98'
PS2:Fifa 2002 és a TIF 2002 messze elmarad a PRO EVOLUTION SOCCER...játszhatóság, hangulat és zusammen minden téren...hiába a FIFA temérdek poligonja...a játékosok korcsolyáznak...és baromi hirtelen csinálnak mindent...és ocsmány a passz gombbal való szerelés...sose fújta le a bíró...egy fos
szóval aki teheti...PS2-Pro Evolution Soccer..nekem bejött..nem hittem volna ,hogy valaha fogok még jót focizni számítógépen...ill konzolon.
mellesleg billentyűzetről focit jétszani kicsit nehezkes...minimum kell egy joypad...
[csak egy pl a PES-nél...három gombbal is futhatsz...különbőző sebességgel(lassú apró léptek-kapusra rávezetés, ilyenkor nagyon jól tartja a labdát a pali____küzepes tempó_____és a harmadik, amikor hosszan maga elé pöcköli...és egyiknek sincs olyan hatása mintha a lábadhoz ragadt volna a laszti )...és nem kell nyomogatni...elég nyomva tartani...és a felső gombok azok..pont kézre esnek..és még egy rakás minden van amitől egyszerűen élethű a foci....]
mohuss
-
#91 szóval megint egy fos lett a FIFA....én már nem is csodálkozom.... -
#90 meg jó lenne ha nem 900 ujj kellene az irányításhoz
bezzeg régen volt két gomb
1 lövés meg 1 passz
mi a fasznak több
-
#88 Nagyon szep csak fejelni nem tudok, valaki rajott hogyan kell? -
#82 leírhatnád mit ír ki
amugy nemtudom mi a bajotok a passzolással szerintem tök jól műxik
engem csak az zavar, hogy az ellen mindig felivelgeti a labdat
de ezen majd egy kis ini buheralgatassal segitunk
kezdetnek atalitottam letamadora es lesleallitasra.
Amugy abszolut nincs sok kapufa, te biztos allandoan raszurod 30-40 meterekrol.. -
#80 a FIFA 2002-nek volt hangulata? :)) -
Lantee #79 Nekem első játszásra bejött! Bár a FIFA 2002-nek mintha jobb lett volna a hangulata! Na mindegy!
Kérdés:
MI a faszért kellett a billentyűkombinációkat megvariálni? Eddig a hosszan tartott "A"-val fejeltem, most meg csak elvágja a francba a lasztit! Aki már rájött az új kombinációkra legyen szíves, ossza meg velem is!
Köszönöm! -
#77 2002 Fifa World Cup-hoz keresnék No-CD Crack-ot. -
#76 nem leééett volna ez az erőcsuszka és mé vették ki a q-t magyarul az elé adomot?:((8 -
#75 Nekem csak ez a komolyzene a nem tetszo. Kicsit idegen a fifa-ban ,jobb a pergosebb, muanyag. Amugy a gem nekem jo. -
dev!l #74 Nekem csak egy nagyon nagy problemam van. AZ hogy KIFAGY VAGY KILEP EZ A SZAR ALLANDOAN.......
VKI tud segiteni? -
#73 mondom én, szar ez úgy ahogy van... -
Zerg #72 Lehet, hogy felreertettek, de en sem amatoron jatszom, ugy eleg gyernge a kihivas.
Profin, vagy meg feljebb sajnos kijon az iranyitas gubanc.
Termeszetesen amatorben szinte 1 mezonyjatekost hasznalva golt lehet rugni, de profi szinten a passzok, ill. a kapuraloves marhasaga elegge lohaszto :(.
Akkor picit pontositok, nekem a 99 iranyithatosaga sokkal jobbnak tunt (taln nem vagyok ezzel a velemenyemmel egyedul). Ott a passzok passzok voltak, az eros loves tenyleg eos volt, az iveles iveles volt, es nem utolso sorban volt olyan "ertelmes" a jatek, hogy a kapuraloveseim azok 10-bol 8-szor nem a kapufan csattantak. Realizmus rulez... :(
Zerg -
#70 nekem a passzaim az emberhez mennek
sot a hosszu kiugratasokbol lovom a legtobb golt
a csuszka gyorsasagat meg lehet allitani az ini-ben -
#68 nemtudom te milyen felbontasban jatszol 1280-ban en nem vettem eszre
mondjuk az ini-t kicsit meg kene tenyleg buheralni
de hogy az iranyithatosag gyenmgebb lenne mint a 99-ben volt??????? -
Zerg #67 Hali!
Na jatszogattam vele egy "keveset" :).
Elso benyomasom, hogy feltunoen nem talaljak el a jatekosok a kaput. Szerintem en a "kapufa vilagbajnoka" lettem.
A grafika remek, a hangulat szegenyebb, mint a WC98-ban volt. Az iranyithatosag is gyengebbnek tunik, mint a 99-ben volt anno...
Nalatok is gyengek a jatekosok a kapura lovesben, vagy csak en vagyok elvarazsolva?
Zerg -
#66 eppen ez a furcsa. nemtom hogy van de kozelrol amulatba ejto hogy felismerem a jatekosokat. de tavolrol olyan kocka minden. szogletesek de kozelrol nem. nemtom élehet szenilis vagyok, mert ennek forditva kene igy lennie,... -
#65 Vazz nem vittem haza az nfo filet, vagy legalább a serialt le kellett volna írnom, nem tudtam telepíteni, net meg nincs most otthon :)
Pedig biztos hasítana 64 mega rammal win2k alatt! -
#64 szerintem is sokkal szebb lett, nezd merg csak a mezeket meg a konfetti-esot pl.....
a cseleknek nagyon sokfele variacioja van
anno meg a 2002-hoz ezeket beirtam a HEdge forumaba anno.
Itt annyiban valtozott, hogy a csilaggal jelzett sztarjatekosoknak egyedi cselei vannak.
Emelni szerintem az A-val kell bar nem teljesen vilagos a hozzaszolasod :-) -
#63 Így van, én 1 "játékfikázó szakértő" vagyok, és most épp ezt a topicot néztem ki magamnak (jobb nem akadt), gondoltam jól lefikázom a gamét, nehogy megvegye már valaki! :)))
a kritikának az alapot az alább leírtak adták, és ezekre bizony nem 10 percnyi játék után jutottam... -
#62 Huh neked valami különlegesen szép FIFA 2002-d lehetett ha szted romlott a grafika! Bocs de meg kell kérdeznem...nem vagy te csökkentlátó? Mert én az vagyok és mégis meg tudom állapítani, hogy KURVA SZÉP!!!!
Na jó nem vagyok az, csak szemüveget hordok! LOL! -
#59 jó a hangulat, bár nem tul pörgös. az iranyitast sztem nagyon elbasztak, a grafika sztem romlott is.
amugy hogy lehet emelni hogy ne bbikábol rigja be a kapuba?és ne passzolűásemeljen. amugy nem áll rá autmatice a kapura. sztem elbasztak. na hoigy kell emelni? -
#58 azon a 3on kívül kíváncsi lennék, te melyikekre gondolsz -
#57 milyen fokozaton jatszol? -
Roby #56 Nekem teccik, ahogy a meccsek elejen animalva vannak a stadionok, qrva jo!
Az intro is nagyon allat...
Soroljam meg??
Majd ha tobbet jaccok vele:)