FIFA World Cup 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy minthas a teljes jatekban a normal kicsit nehezebb lenne mint a demoban.
De lehet hogy csak az ellenfelek nehezebbek.
Hedge mivel is lehet kiszedni a tuzcsikot?
Azt hittem a teljesben az Options-ban talalok ra beallitast de nem.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Zerg
Lehet, hogy amatornek fogtok nezni, vagy nem ertetek majd egyet velem, de nem problema.
Szoval a kezdetektol kovetem a Fifa sorozatot es szvsz a Fifa 99-ig folyamatosan fejlodott, onnan szerintem, nemhogy stagnalt, de egyenesen esett a szinvonala. Nem a grafikara gonmdolok, vagy a latvany-effektekre, hanem - ami velemenyem szerint sokkal fontosabb - a jatszhatosagra. Persze ne tessek amator szintre gondolni, sokkal inkabb profi, vagy vilagklasszis szinten.
Eddig az osszes Fifa-t vegignyomtam, tobbszor is megnyertem veluk a kulonbozo bajnoksagokat.
A sorozat eddigi reszei kozul a Word Cup '98 -at hangulatban semmi nem mulhatta felul. Azok a regi meccsek, raadasul 1-1 fekete-feherben (neha meg barnitva is) nyam 😊). Jatszhatosag szempontjabol nalam a 99 volt az abszoludt csucs, toronymagasan verte mind azh elodoket, mind az utodokat. Remek passzok, porgos jatekmenet, es meg magyar klubb-csapattal is meg lehetet nyerni a "BL"-t, akar profi szinten is 😊))
Meg kell, hogy valjam a Word Cup 2002-t csak demoban probaltam ki eddig (nyuztam is rendesen). Tehat demo alapjan a hangulatra nem lehet mondani semmit, viszont az iranyithatosagrol kialakulhatott nemi fogalmam. Szoval, ha olyan a teljes jatekban az iranyitas, a jatekosok mozgatasa, a cselezes, a kapuraloves, a passzolas... mint a demoban volt, akkor a 99 tronjat biztosan fenyegeti. Ma viszont senki nem tarthat vissza a teljes jatektol 😊
Zerg
http://forum.supergamez.hu/forum.php3?ujsag=HedgehogArtsForum
És itt vitatkozhatunk egy jót! Komolyan mondom! Legalább valakinek van komoly véleménye... 😊
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
úgy láccik eltérő fogalmunk van a kiforrott szó jelentéséről, de ez most mind1
a lényeg: amíg nem javítják meg az AI-t vmi peccsel, addig ez így szar!
es jol jatszhato patchek nelkul is
ha elkepzelem hogy milyen lesz felspecizve
esetleg magyar kommentarral hmmmmm
A FIFA2002-vel a legújabb patch-el nyomultam, d még így sem volt az igazi. Lehet, hogy bennem van a hoba? Erre kiváncsi vagyok!
kezdve a már-már emberként gondolkodó AI-val 😊
Tudod nem te vagy az egyetlen aki focizik. Én is focizom úgyhogy nem kell megmondani mi az a lesszabály...Tudod semmi sem lehet tökéletes! De én csak azt mondtam, hogy a FIFÁKAT veri nem pedig a valós focit hozza vissza!
Sajnálom, hogy magyaráznom kell, de úgy látszik nem értettél. Én láttam min megy keresztül a sorozat...és most végre sikerűlt egy minden téren kiforrott munkát kiadni. Köszönet érte az EA-nak!
Ennyi!
Nekem ez sajnos kevés, mivel én focizok, és kurva jó lenne olyan dolgokat látni a játékban, amiket a pályán látok...hát ilyet ebben a gaméban nem sokat látok.
na azér még jáccok vele 1 kicsit most 😊
The Hedgehog - www.fifahungary.on.hu
Küldenék képet is de nem tudok beszúrni

Bár nem szeretem a focit, de ez egy ideig marad a gépemen!
Már csak a kapurarúgás fortélyára kellene rájönnöm...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Gólok: Owen(2), Heskey, Scholes, Beckham(3)
U.i.:Aki nem akar fizetős ftp-ről letölteni az letöltheti itt. free.x3.hu/qci/index2.html
1-2 max 3 nap és ingyenes warez oldalakról is le lehet majd szedni szerintem.

Képekre? Vagy "honnan tudnám letölteni" c. információra???
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?