FIFA World Cup 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

futást nyomod, specialt nyomod, akkor felkapja, azt nyomogatod ezeket...rendszert még nem nagyon fedeztem fel benne 😄
Bradley
Srácok, van egy kurva nagy problémám! Már vagy kétszer-háromszor sikerült véletlenül megcsinálnom, hogy álló játékossal felpattintottam a labdát és elkezdtem dekáni...
Nem tudjátok véletlenül, hogy ezt, hogy kell megcsinálni pontosan?
Kurva jól mutat amikor meccs közben, főleg haverok ellen elkezdesz dekázgatni...
Iszonyat cool...

pls. Help me

yolika
ez jó ötlet, most már megy. köszi szépen(ahhoz képest, hogy te kértél segítséget, nem rossz😊 )
Kicsit jobban utánanéztem..
A "throttle"-t kell középre állitani persze ha van a joysticken.Úgy tudom ez a tolóerő gomb...
yolika
akkor úgy láccik nem a logi. hibája, mert nekem, meg pár haveromnak is az van és ugyanaz a baj. akkor viszont várni kell vmi patch-re. sztem
Nem.Genius Flight 2000 F 23 USB
yolika
a joy véletlenül nem logitech?
Help !!!
Szóval a játék elindul ,majd a csapatom folyamatosan passzolgat egymásnak mintha demo match lenne(de nem az).Már minden beállitást próbáltam de nem változik.Csak joysticknél van ez a probléma...
Köszi a segitséget..
yolika
jaja, ráadásul nem tudom, hogy lejjeb írtam e már, de még random csoportot se lehet választani, mindíg ugyanabból kell indulni, ezzel is megrövidítve a játékidQt.
yolika
most nézem csak, természetesen nem project, hanem pro.
yolika
ez baromi jól hangzik, nem is értem, hogy akkor én még mért szenvedek ezzel a szarral. fifa megy, PES jön
Goodwill
"ezzel azt akarom érzékeltetni, hogy abszolúte nincs a lábadhoz "erősítve" a labda😊"
ilyen volt a Goal! is anno...

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

mohus
igen..egy nagy kibaszás a pc-sekkel...ninc s konkurrencia....

az arcade(játékterem)-hoz nem hasonlítanám😊mert ott pl nagyon ott van a virtua soccer3

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
a PES-ben ha az ellenfél belédvezeti a labdát....elveszed tőle...ergo nem futhat csak úgy át rajtad lasztistul...

az egész irányítás alatt az a legjobb ahogy a faszid vezetgeti a lasztit...
az ellenfélbe nem vezetheted bele ,mert tuti elveszted....szóval cselezel vagy ...fedezve a lasztit próbálod tartani és lefordulni....elég egy kis hiba...rosszul fordulsz...lesodornak a labdáról

ezzel azt akarom érzékeltetni, hogy abszolúte nincs a lábadhoz "erősítve" a labda😊a többfajta futással pedig gyorsabban haladva egyre jobban maga elétolja a labdát a tag...így persze nehezebben kezeli a labdát...könnyebben elveszik tőle...
ezt látni kell és nyomatni😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
igen már egy ideje kinn van....

PES = Pro Evolution Soccer....PS2-re
konami játék

Erexkiss ugye te is arra gondoltál,hogy Goodwill finoman fogalmazott?Ez a játék egy nagy ÁTBASZÁS!!!!!!!!
yolika
márpedig szerintem is arcade szemét. Alig vannak olyan mozdulatok, amiket igazából is észre lehetne venni a pályán. még ha am/beginner-en nem is, de felette már igencsak nagy elvakultság kell ahhoz, hogy a hasonló momentumok miatt a játékot ne "arcade szemétként" kezeld.

P.S: hogy legyen egy plusz pont is, a kapáslövések nagyon tetszenek, de az már szintén nem, hogy a legszarabb csatár kb.30 fokos szögbQl is 10-bQl 9-szer berúgja(tök mindegy, hogy ki kivel játszik)
P.S:2 a kapussal meg nem tudom mit csináltak, de ez sem fejlQdött, inkább csak hülyült(egy csomó olyan gól kaptam, hogy vmiért, kiment az oldalvonalhoz, tök üresen hagyva a kaput. az ellenfélnél persze visszaér és kitornázza akárhonnan[realizmus rulez), de én még át se tudok váltani rá.)tök ugyanazok a mozdulatok vannak, amik a fifa2002-benés azt azért csöppet se nevezném életszerqnek.
arcade szemét? gondolkozzál már hogy mit írsz!!

“Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)

Goodwill
"csak reménykedni lehet, hogy az utolsó percben, Costa Ricai középpályás 34 m-es távolságban, háttal a kapunak, vádlival ne lõjjön sistergõs felsõ sarkos bombát Seamennek."
😊))
nekem ilyen kb. minden 2. meccsen előfordul, lassan már nem is jut eszembe olyan momentum a játékból, ami a valós életben (fociban) 1általán előfordulhat....
remélem vmelyik játékfejlesztő rájön, hogy sokaknak nem jön be, amit az EA csinál már vagy 3éve, és kiad vki végre 1 normális foci szimulációt! , nem pedig 1 ilyen csillogó-villogó, de hihetetlenül bugos, arcade szemetet....

yolika
Nekem ps2-re van meg a game(most már így utólag verem is a fejem a falba, a kidobott 17 rugóért, de a wc98 nálam még most is etalon és bíztam az ea-ben, hogy 4 év alatt csak nem cseszik el...hát rosszul tettem 😞 )az elsQ dolog amit nem értek, hogy mért kell egy felújított verzióbol (mert ugye sportjátéknál max errQl lehet szó)kiszedegetni, a régebbi, sokaknak tetszQ, egy picit eredeti dolgokat. pl. hasonlítsuk össze ezt a részt a wc98-al: (végülis ahhoz áll a legközelebb.) sztem baromi jó ötlet volt a kupa megnyeréséért kapott régebbi döntõk(Puskásékkal megfordítani a Német/Olasz meccset), vagy akár a régebbi vb-statisztikák is. ezekhez a jó kis módokhoz az easports nem csak, hogy nem tett hozzá semmit, de nem is tette bele õket az újjba. így marad a barátságos meccs és a kupa, ráadásul a bónusz cuccok egy all-star csapatban ki is merülnek. ezeket még elviselném(bár jobban meggondolva nem), ha egy gyönyörû grafikával, kiforrott, élvezetes játékmenettel és fantasztikus hangulattal rendelkezõ játékkal állnék szembe. de ezek közül max. a grafikát lehet méltatni, bár ezt sem mondanám szépnek, inkább csak szebbnek, és az egészrõl lerí, hogy mindíg csak egy minimálisat fejlesztenek, hogy el tudják adni a következõt, ami érthetõ, de sajnálom, hogy a dolog idáig fajult, ennek máshogy kéne lennie. az ú.n. feeling-et nem mondanám vmi hû de jó -nak (ez a fehéres színvilág, ami a mostani dizájn, szerintem elég lehangoló) ez a zene abszolút nem illik egy focis játékhoz,ráadásul rövid, mindenhol ezt játszák, és én legalábbis annyira meguntam, hogy inkább nem rúgtam gólt, csak ne kelljen meccs közben is ezt hallani. az irányítás pocsék lett: elrontották a gyorsítást, rengeteg elõre megírt jelenet van,amibe nincs beleszólás, ez a az új air-play rendszer egy baromság, a gép dönti el, hogy mit csinál, én csak reménykedhetek benne, hogy azt amit én elgondoltam, bár ennek általában minimális esélye van, és végül az egész túl lassú a profi/wc szint csalás-garmadájához, és ezzel el is érkeztem a játék sztem legnagyobb hibájához, az eszméletlen hülye A.i.-hoz, és a nehézségi szinthez. igazi játékot max. beginner/amateur szinten lehet ûzni, fölötte csak reménykedni lehet, hogy az utolsó percben, Costa Ricai középpályás 34 m-es távolságban, háttal a kapunak, vádlival ne lõjjön sistergõs felsõ sarkos bombát Seamennek. egészen elképesztõ csalások tapasztalhatóak a nehézségi szint növelésével, amik ellen nem tehet az ember semmit és legszívesebben csak röhögne rajtuk, bár aligha van ehhez kedve, amikor negyeddöntõben bejön néhány érdekes momentum, és az addigi 100%-os csapata tehetetlenül pottyan ki, több órányi játék után. ilyenkor régebben legalább ott volt utolsó mentsvárként a rematch opció, amit most nhl mintájára kiszedtek belõle, sztem sokunk bánatára.
másik kérdés a bíró. profi szinten, ahol nekünk muszály becsúszva szerelni(, mert d-vel csak elvétve sikerül) kb. 70%-át lefújja, míg az ellenfélnél csak néha néha találkozhatunk szabaddal, lessel meg szinte egyátalán nem(lapokat nem is említve). szóval izgalmas játékról nem igazán lehet beszélni, teljesen irreális, képtelen, idegesítõ gólokat kapunk, amitõl inkább csak fel megy a pumpa, nem hogy jobban akarnánk játszani, megváltoztatni stratégiánkat, mert nem a mi hibánkból szenvedtünk vereséget. gyakran mondják, hogy milyen könnyû a játék, mert ha ezt meg azt csinálod mindíg bejön, itt, meg ott van egy bug, amit ki lehet használni és így wc-n is lazán le leht verni mindenkit(még pcguruban, gamestarban is qrva könnyûnek találták a wc módot... hát gratula nekik) szvsz ez egy nagyon nagy baromság. így teljesen fölösleges játszani vele. mi abban a jó, hogy egész meccsen monoton, ugyanazt a hibát kihasználva jáccik az ember? én ezt nem tudom megérteni. igazából is inkább a pengés, változatos, gyönyörû játékot részesítem elõnyben, amit itt nem lehet csinálni, csak úgy, hogy meccsenként 10 gólt vágsz az ellenfélnek, abban meg szintén nincs semmi élvezet, legalábbis nekem. az egészbõl látszik, hogy lusták voltak megírni egy intelligensebb ellenfelet, ehelyett hülye csalásokkal nehezítették a játékot, amitõl az embernek végkép elmegy a kedve. az a baj, hogy ez a helyzet még jó darabig így fog menni, mert az ea teljesen ellehetetleníti az ellenfeleit, többek között a licensz-vásárlási mániájával, és hiába jobb a konkurencia, a köztudatban mégis a 600 eredeti csapatos fifa200x fogja jelenteni a focis játékot.

ez a "minnél kevessebb munka, annál több pénz" elv egészen odáig fajult, hogy a nagyobb stadionokban szinte élvezhetetlenül szaggat a játék, és nem igazán hiszem, hogy ez a Ps2 gyengeségére utal, sokkal inkább a lusta, kevés programozóra, akik csak a szükséges változtatásokra mentek rá, bár nem hiszem, hogy ez olyan nagyon elhanyagolható tényezõ.

P.S.: elég hosszúra nyúlt, de ez most úgy kikvánkozott belõlem. mielõtt bármelyik fifa-fan rám ugrana: ez csakis kizárólag az én véleményem, másnak nem kell ugyanezen lennie, és bocs a hibákért, a zagyva szövegért de enyhítõ körülménynek számíthat, hogy hajnali 3 van, ja és a q betû=hosszú ö

Mohus: ez a project evolution soccer már megjelent PAL-ban? mert az eddig leírtak alapján nem lehet rossz, sõt
Goodwill
miaza PES?

mohus
ez meg aztán a legszarabb aFIFÁ-ban....
sablongólok....oszt jöhet a köv év sablongóljai...

a PES ben menet!! közben tudod állítani hogy az épp irányított!!! játékosod, mennyire támadjon vagy védekezzen....nem is kell a menube kiugranod átállítani...
ja a gép cserél a játékosok fáradnak...ki sem lehet kapcsolni
nincs automata célzás...akkorákat lehet durrogtatni fölé..mint Baggio 94es 11-es rugása....
2 fajta futás és rávezetés...
3 fajta kényszerítő

analóg karral irányítod....már a mozgás kész cselezés...és plusz cselek

és nincsenek sablongólok...mert az ellenfél állandóan taktikázik, keresi a gyenge pontodat...cseréli a játékosait...

öt fokozat van..én a kettesen játszom és már itt hihetetlen élvezetesen el tud verni a gép😊))de egyszerűen nem húz fel...NEM CSAL...hanem kihasználja a gyenge pontomat, amit később be is látok, mert pl tudom ,hogy kitámadtam...és a gép counter attackba kezd😊

úgyhogy régóta várt játék volt ez...és hihetetlen élethűek a mozgások...becsúszások...fejelés rámozdulások...

ja félidőben kellemes összefoglaló a félidőről...

na mindegy...nem csigázlak titeket😊

és nem kell ini....nem kell patch...nincs installálás CSAK JÁTÉK....

mohuss

mohus
kapcsold be a lest😊

mohus
ezt meg én ismerem el....de hamár van egy izmos PC-d amin gördülékenyem megy a FIFA...akkor miért ne lehetne az élvezhető vagy miért nem adnék ki rá más fociprogramot....
mert a konzol nem is erősebb egy jó PCnél...

Breki33
Én a Fifakoreásat használom
G. Joe
Hmmm, nekem az qrvára nem tetszik, hogy a nehézségi szint növelésével nem csak az ellenfél leg sokkal jobb, nanem ezze legyütt a saját csapatod lesz sik amatör!
tintha először láttak volna labdát. Kiábrándito hogy pl Ronaldo egy nyamvadt cselt nem tud megcsinálni már prof szinten sem, egy csoffadt kinai hátvéddal szemben. Ehhh. Valahogy nem az igazi. A töketlen kapusrol ne is beszéljünk! 😞 Még jo hogy nem került olyan sokba a játék, igy nem nagyon panaszkodom 😊)

http://deathfellows.hu/

Mr.Macho
hát ez a játék nem nagy cucc. ugyan az mint a fifa 2002 csak jobbak a fejes animációk, nameg az arcok, de egyébként...
Na ezekből szeretnék minnél többet megtudni!
Nem akarsz felhomályosítani egy amatőrt?
Sokkal kisebb.
Amugy nem nagy vasz isz dasz,mar 99 ota ota jatszok vele,es mindig ez van.
Eleinte a gep alaz szarra aztan par het mulva hugy fing csapattal is szarra verem World Classon is.
Csak ki kell hasznalni a bugokat.
JLH minden elismerésem. A Prof és a World Class között mekkora az ugrás? Remélem kisebb mint az előző lépcsőfok.

Breki nem akarod belinkelni a módosított ini-det?
Légyszi, légyszi, légyszi!
Szija par meccset mar nyertem World Classon igen...
Sot eljutottam 8ad dontoig is Vb n de ott aztan cirka 4 est hintettek nekem a gazok.
Breki33
hexaeditort a netrol lehet szedni es csak azzal lehet buheralni

a Hedge foruman az buheralos topicban van egy link egyre..

MAD van ini-m de minel kell hogy jobb legyen?
GAMECUBE
Valakit erdekel eme game ps2re? GCre?😊
Asszem ugyanott tartunk SirAir. Próbálkozom a Prof szinten, gagyi csapatokat már elvétve meg is verek, de ahogy valami komolyabb akad a horgomra rommá aláznak. A védekezés már megy, de kapuralövésig szinte el sem jutok.

Kérdés1: Prof szinten, hogy lehet gólt lőni mondjuk top10-es csapatoknak?
Kérdés2: Szerintetek is más mércével méri a gép a szereléseknél, fejeléseknél?
Kérdés3: Mikor fejel és mikor veszi le a zsugát a játékosom (utálom amikor belecsúsztatni akarok, erre leveszi és saját térfélről lő egyet)
Kérdés4: A kényszerítő ami amatörön szinte mindig bejön, miért nem műxik profon? Tutira leszednek az ellenségek:-(
Kérdés5: Mivel tudom buherálni az ini? Honnan szedjek HEXAeditort?
Kérdés6: Nyert már vki world classon meccset, esetleg vb-t az eredeti ini-vel? Ha igen rögtön megyek sorbaállni autogrammért:-)

Előre is köszi.
Jelige: Azért sem adom fel!
Jaja lehet en az NBA 2001 rol beszelek.
Vagy veletlenul 2002 ot irtam?
De NHL bol tutko van 2002 ugyanis az fonn van a gepemen.
Breki. Van új (és jobb) INI-d?

Breki33
ja a Nike oldalarol letoltheto a reklamban lathato bortonfoci

egesz jo hasonlo mint a fifa csak kicsiben :-)
Breki33
tudtommal az NBA-t iden PC-re ki se adtak

a konzolos focik tenyleg jobbak elismerem, de nem mindenkinek van penze kulon jatekgepet venni
mohus
most jött ki pár hónapja...PS2...mindenképp próbáld ki valahol...576 shop vagy ahol lehet konzolokat próbálgatni....sajna PC-n nem valószínű, hogy lesz....
de kéne konkurencia a FIFA-nak PC-n....
PS2-n 3 játék is van sőt most jön az International Superstar Soccer 2...ami szintén konami játék...XBOXra is jön..szóval van kínálat...de a FIFA labdába sem rúghat...és ezt a többség PS2 tulaj be is látja...amit még gyűrnek az a TIF2002 evvel volt bajnokság is Magyarországon

na uffa
mohuss

amíg nincs más addig fifázz, lényeg hogy semmiképp se maradj foci nélkül😊))én is fifáznék ,ha nem lenne PES😊
....csak felvázoltam ezt azt...

(ez kb olyan mint a GranTurismo3 esete....
hihetetlenül szép és játszható, nálam ez lett a mérce és a PC-s autósjátékok nem ütik már meg azt a szintet..amit egy 70 rongyos doboz tud...nevetséges)

Ugy szar ahogy van😞
a 99 ota egyre javul a grafika es egyre szarabb lesz a jatek.
Nem ertem hogy kepesek ennyire elkurni,pedig az NHL meg az NBA sorozat rulez szerintem,tok jokat nyomulunk neha veluk.
Szent igaz Mohus sosem próbáltam.
Mikor játék? Megszerezhető még valahonnan?
Egyébként még boltban sem láttam
mohus
hát akkor lehet hogy csak nálam magas a mérce, vagy lehet hogy azért, mert mondjuk sosem próbáltad pl a Pro Evolution Soccer-t.....

ja gamepadon van D...remélem arra gondoltál, de mán nem tom mi az igaz és mi nem😊)))

mohuss

liquid
Kérdés: hogyan tudom kikapcsolni a "tüzeslabda" effektet? Ha már lett volna róla szó, sorry...
Breki33
oké, de ez nem pecs :-))))))

Barom vagyok! Csak egy "a" betű maradt le, de mivel ő a "fasz" szógyök után jött volna, meglehetősen eltért a mondandóm jelentése a kívánttól.

Szóval megisemlétlem: A játék faszA, ...

Amúgy köszi megvala a pecs
Breki33
http://www.fifakorea.net/
Breki33
forum......

amugy en nem szidtam, csak azt mondtam nem tokeletes
de mar kezd az lenni :-)

es az nem fifakorean patch henem a fifakorea-s oldalon van fent
Körülnéztem Hedgenél, de nem találtam belinkelt ini-t, vagy a Breki által említett fifakorean patchet sem.
Nagyon vak vagyok vagy nincs is fent?
Á dehogy! Csak szereltem a gamepad-emre egy D billentyűt
mohus
D-vel való szerelés???most komolyan billentyűzettel játszátok?