295
FIFA World Cup 2002
  • Bradley
    valaki linkelje már be a koreás init, nincs kedvem keresgetni... :)
  • Nasheem
    Bradley szed le a koreás ini-t, az sokat segít a játékon!
    Egyébként ugyanúgy éreztem én is az amatőr-prof váltás után mint te, de adtam még egy-két esélyt magamnak és a játéknak, hidd el megérte. Persze rábeszélni nem akarlak, mert nem vagyunk ugyanolyanok, és az easports sem fizet semmit, de idővel bele lehet jönni.
  • Breki33
    a koreas csak alap mindenki a szája íze szerint bolondíthatja
  • Goodwill
    nagyon kösz, majd kipróbáljuk.
    addig is jácchatunk 1-2 fésztufészt, ha akarod...bár nemtom rippel megy-e
  • Bradley

zero977- ha volt értelme letölteni a fifakoreás patchet lécci szólj...
    Érdekelnek, hogy mit sikerült változtatniuk...
  • Bradley
    Kész, befejeztem, elegem van a FIFA-ból gép ellen, bárkivel szivesen játszom egymásellen, de amit a gép művel az kiborító...
    Amatőrön 6-7 góllal nyerek, gondoltam professional is megyeketni fog...

első meccsemen kikapta a spanyolokkal a szlovénoktól 5 :0 -ra, gondoltam ahh béna kezdő vagyok... aztán egy 2:1, majd egy 3:1...

Kiestem 0 ponttal...

Gondoltam majd brazilokkal... Itt lett elegem... a Kínai kis köcsög hátvédek(bármelyik!!) kb 2 méternyi előnyből leszerelik, bármelyik brazil csatáromat.... de ez még semmi... utána valami ismeretlen Kínai nindzsa 30-40 méterről rug két gólt... amíg ronaldo rendszerint időzavarban szenved a labdalevételnél, ezek 20 -30 méteres átadásokat kapásból lőnek kapura... hát bekaphatják...

Akkor milyen lehet a world class.... Ezzel így nem lehet játszani... szétverem a billentyüzetemet se bírok egymás után két egészséges cselt megcsinálni... ha nem becsúszással szerelek akkor kb 5ből 1szer sikerül tőlük labdátszereznem, hameg becsuszással akkor meg egy meccsen 5 sárgalap...

A fasz kivan... Ha valaki akar jáccani facetofacet akkor szójjon...
  • Bradley
    Szal! Játék elindit, options, multiplayer.
    itt vannak a különféle fajták. Ti IP-re mennyetek. egyikőtök itt kreál(azthiszem HOST) egy játékot aztán vár. a másikótok ugyanígy belép multiplayer-IP, a táblázat első mezőjébe belekattint ide ir valamit(PL haver neve), második oszlop, ez a fontos(A haver IP címe, ezt egyébként a másik gép ki is írja). utána katt erre és join. Kapcsolódás után lesz közös képernyőtök chat-tel és a HOST gém állítja be a csapatokat és a beállításokat.

Van még network gém az EA szerverén de ehhez kéne szerintem eredeti cd.
    Aztán a modem, itt két telefonos modemmel rendelkező egyén tud betárcsázniegymáshoz.
    Meg van a serial, itt pedig, ha egy soros kábellel összedugjátok a gépeket...

Kicsit zagyvaság lett, de nézdd ezt el tőlem hajnal 3-kor... ha valamit nemértesz akkor szólj...

• Goodwill
    semmit, közöm nincs a témához....leírnád lépésről-lépésre, mint 1 hülyegyereknek?
  • Bradley
    Mit nem bírsz beállítani?
  • zero977
    Na ,akkor velemeny tolem is. Azert annyira nem rossz a jatek...Vegre kicsit vissza lehet szallni a foldre...Az elozo jatekoknal(Fifa 02,01,Euro..)mindent nyertem World Class-on,most kozel egy honapnyi jatek utan Prof. szinten a negyeddonto a maximum,mig Amator szinten meccsenkent 6-8 rugott es 0 kapott gol....

Zavaro tenyezok ( ha valakinek van ra MEGOLDASA ne kimeljen...) :
    -MIERT NINCSEN RANDOMIZE (veletlenszeru) csoport beosztas? Pl. a franciakkal nem is erdemes lenni ,mert vagy Angliat vagy Argentinat kapod .
    Valami patch ra??

-Miert nem lehet allitani a jatekosok ertekeit?Nem eppen a valos erovisuokat tukrozik ?

-Miert nincsen benne TRAINING?? Fifa 2002 elottig volt.Nagyon hianyzik ,foleg hogy nehezedett a jatek es be kellene gyakorolni a cseleket,szokteteseket,kenyszeritoket...EZ csillagos feketepont az EA-nak!!!

-Miert vettek ki szabadrugasoknal,szogleteknel a W-A-D billenytu egy-egy jatekos?Miert vettek ki a szoglet-variaciokat?

-Kirugasnal miert minden labda az ellenfele?

-A gep miert nem szabalytalankodik ellenem,se szabadrugas,se tizenyegyes,serules....Erre vmi patch...?

Na,hat kb ennyi...Letoltottem a fifakorea.com-rol az atszerkesztett INI-t,majd meglatjuk lesz-e valtozas...
    Az a baj,hogy ilyen hibak ellenere a jatek jo,es nem lehet abbahagyni.Az a baj , hogy nincsen konkurencia,mert akkor vegre osszekapnak magukat az EA-nal .
  • Goodwill
    na erre lennék kíváncsi, hogy/mit kell beállítani, ha a haverommal akarok jáccani?
  • Bradley
    Nem jáccik velem valaki egyet neten? De ne olyan aki már legnehezebben nyomja a döntőt....

Szal, csak ki akarom próbálni...

ha ok dbjatok egy emilt([email protected])... vagy ircen #borospince...
  • yolika
    Ugye, ugye , én is pont az ilyenekért hanyagolom, van elég bajom, azért ülnék le vele, hogy szórakozzak, nem azért hogy a hülye,lusta készítQk miatt felb.sszam az agyam.
  • Nasheem
    Ez beszarás! Tegnap este épp azon voltam, hogy miután lerugom az asztalomról a monitor (kb 20 próbálkozásból nem tudtam továbbmenni a csoportból az olaszokkal), összezúzom a cd-met, és örökre elfelejtem a FIFA szót. Tényleg tökre felhúz, hogy egy Delgadó nevű ekvadori állat az utolsó 5 percben 30ról három felsősarkos gólt vág Toldonak, míg én Francescoval lőhetek akár 8 mről is, a kábszeres, névtelen senki kapus mindent kifog... ÉS AKKOR... Na még egy utolsó esély, úgysem szeretek 2 előtt lefeküdni!

Csodák csodája csoport elsőként továbbmentem, még Sukerékkal is xeltem! Ez aztán az inteligen progi, ráérzett hol a tűréshatár és nem feszítette tovább a húrt! Igaz utána a nyolcaddöntőben 3-0ról zakóztam a portugálok ellen
  • Goodwill
    az, asszem...
  • mohus
    na ezt nem is tudtam...mivel két perc után..miután megállapítottam ,hogy semmi nem változott kikapcsoltam:)
    de mindenesetre jól hangzik

pcsek hány százaléka használ joypadot?sokkal kellemesebb....
    ps2 analóg karral a legjobb...hihetetlenül jól lehet "huzogatni":))))a lasztit

mohuss
  • mohus
    így van:) de jó lenne ha lenne GOAL2002....csak meg kéne írni:)...azt ki írta?anco?
  • The Hedgehog
    Ha valakit érdekelnek friss mezek a World Cup 2002-höz és egyéb érdekes letöltések akkor nézzetek el a megújult...

www.fifahungary.on.hu-ra. A legfrissebb cucckoat fogjuk a jövőben feltölteni a játékhoz.

The Hedgehog
  • yolika
    ez a momentum nekem is teccik, nemtom pc-n hogy van megoldva, de ps2-n a "flipper gombokkal" lehet válra venni, aztán fejre, térdre, sQt még sarokkal is lehet dekázni(komplett brazil kört lazán le lehet nyomni) akkor is mqködik, ha éppen passzolnak hozzád és jó ütembe megnyomod a csel gombot (e), vagy miután leveszi a játékos a labdát. baromi látványos lövéseket/passzokat lehet így csinálni. szal sztem nagyon cool, ez mindenképpen egy piros pont az ea-nek (bárcsak több lenne)
  • Goodwill
    csak 1helyben állva kezdd el, máshogy nem lesz yo: nyomvatartod hosszan az e-t kis ideig, aztán nyomogatod kb. mp-enként (1 csík mutatja majd alul), és mozoghacc is közben (sőt még kapásból is rárughatod dekázás után)....hm ezt kivételesen jól megcsinálták
  • Pace
    futást nyomod, specialt nyomod, akkor felkapja, azt nyomogatod ezeket...rendszert még nem nagyon fedeztem fel benne :D
  • Bradley
    Srácok, van egy kurva nagy problémám! Már vagy kétszer-háromszor sikerült véletlenül megcsinálnom, hogy álló játékossal felpattintottam a labdát és elkezdtem dekáni...
    Nem tudjátok véletlenül, hogy ezt, hogy kell megcsinálni pontosan?
    Kurva jól mutat amikor meccs közben, főleg haverok ellen elkezdesz dekázgatni...
    Iszonyat cool...

pls. Help me
  • yolika
    ez jó ötlet, most már megy. köszi szépen(ahhoz képest, hogy te kértél segítséget, nem rossz:) )
  • Yeahhh
    Kicsit jobban utánanéztem..
    A "throttle"-t kell középre állitani persze ha van a joysticken.Úgy tudom ez a tolóerő gomb...
  • yolika
    akkor úgy láccik nem a logi. hibája, mert nekem, meg pár haveromnak is az van és ugyanaz a baj. akkor viszont várni kell vmi patch-re. sztem
  • Yeahhh
    Nem.Genius Flight 2000 F 23 USB
  • yolika
    a joy véletlenül nem logitech?
  • Yeahhh
    Help !!!
    Szóval a játék elindul ,majd a csapatom folyamatosan passzolgat egymásnak mintha demo match lenne(de nem az).Már minden beállitást próbáltam de nem változik.Csak joysticknél van ez a probléma...
    Köszi a segitséget..
  • yolika
    jaja, ráadásul nem tudom, hogy lejjeb írtam e már, de még random csoportot se lehet választani, mindíg ugyanabból kell indulni, ezzel is megrövidítve a játékidQt.
  • yolika
    most nézem csak, természetesen nem project, hanem pro.
  • yolika
    ez baromi jól hangzik, nem is értem, hogy akkor én még mért szenvedek ezzel a szarral. fifa megy, PES jön
  • Goodwill
    "ezzel azt akarom érzékeltetni, hogy abszolúte nincs a lábadhoz "erősítve" a labda:)"
    ilyen volt a Goal! is anno...
  • mohus
    igen..egy nagy kibaszás a pc-sekkel...ninc s konkurrencia....

az arcade(játékterem)-hoz nem hasonlítanám:)mert ott pl nagyon ott van a virtua soccer3
  • mohus
    a PES-ben ha az ellenfél belédvezeti a labdát....elveszed tőle...ergo nem futhat csak úgy át rajtad lasztistul...

az egész irányítás alatt az a legjobb ahogy a faszid vezetgeti a lasztit...
    az ellenfélbe nem vezetheted bele ,mert tuti elveszted....szóval cselezel vagy ...fedezve a lasztit próbálod tartani és lefordulni....elég egy kis hiba...rosszul fordulsz...lesodornak a labdáról

ezzel azt akarom érzékeltetni, hogy abszolúte nincs a lábadhoz "erősítve" a labda:)a többfajta futással pedig gyorsabban haladva egyre jobban maga elétolja a labdát a tag...így persze nehezebben kezeli a labdát...könnyebben elveszik tőle...
    ezt látni kell és nyomatni:)
  • mohus
    igen már egy ideje kinn van....

PES = Pro Evolution Soccer....PS2-re
    konami játék
  • olaj
    Erexkiss ugye te is arra gondoltál,hogy Goodwill finoman fogalmazott?Ez a játék egy nagy ÁTBASZÁS!!!!!!!!
  • yolika
    márpedig szerintem is arcade szemét. Alig vannak olyan mozdulatok, amiket igazából is észre lehetne venni a pályán. még ha am/beginner-en nem is, de felette már igencsak nagy elvakultság kell ahhoz, hogy a hasonló momentumok miatt a játékot ne "arcade szemétként" kezeld.

P.S: hogy legyen egy plusz pont is, a kapáslövések nagyon tetszenek, de az már szintén nem, hogy a legszarabb csatár kb.30 fokos szögbQl is 10-bQl 9-szer berúgja(tök mindegy, hogy ki kivel játszik)
    P.S:2 a kapussal meg nem tudom mit csináltak, de ez sem fejlQdött, inkább csak hülyült(egy csomó olyan gól kaptam, hogy vmiért, kiment az oldalvonalhoz, tök üresen hagyva a kaput. az ellenfélnél persze visszaér és kitornázza akárhonnan[realizmus rulez), de én még át se tudok váltani rá.)tök ugyanazok a mozdulatok vannak, amik a fifa2002-benés azt azért csöppet se nevezném életszerqnek.
  • erexkiss
    arcade szemét? gondolkozzál már hogy mit írsz!!
  • Goodwill
    "csak reménykedni lehet, hogy az utolsó percben, Costa Ricai középpályás 34 m-es távolságban, háttal a kapunak, vádlival ne lőjjön sistergős felső sarkos bombát Seamennek."
    :)))
    nekem ilyen kb. minden 2. meccsen előfordul, lassan már nem is jut eszembe olyan momentum a játékból, ami a valós életben (fociban) 1általán előfordulhat....
    remélem vmelyik játékfejlesztő rájön, hogy sokaknak nem jön be, amit az EA csinál már vagy 3éve, és kiad vki végre 1 normális foci szimulációt! , nem pedig 1 ilyen csillogó-villogó, de hihetetlenül bugos, arcade szemetet....
  • yolika
    Nekem ps2-re van meg a game(most már így utólag verem is a fejem a falba, a kidobott 17 rugóért, de a wc98 nálam még most is etalon és bíztam az ea-ben, hogy 4 év alatt csak nem cseszik el...hát rosszul tettem :( )az elsQ dolog amit nem értek, hogy mért kell egy felújított verzióbol (mert ugye sportjátéknál max errQl lehet szó)kiszedegetni, a régebbi, sokaknak tetszQ, egy picit eredeti dolgokat. pl. hasonlítsuk össze ezt a részt a wc98-al: (végülis ahhoz áll a legközelebb.) sztem baromi jó ötlet volt a kupa megnyeréséért kapott régebbi döntők(Puskásékkal megfordítani a Német/Olasz meccset[ráadásul a kissé kopottas, majd fekete-fehér színek]), vagy akár a régebbi vb-statisztikák is. ezekhez a jó kis módokhoz az easports nem csak, hogy nem tett hozzá semmit, de nem is tette bele őket az újjba. így marad a barátságos meccs és a kupa, ráadásul a bónusz cuccok egy all-star csapatban ki is merülnek. ezeket még elviselném(bár jobban meggondolva nem), ha egy gyönyörű grafikával, kiforrott, élvezetes játékmenettel és fantasztikus hangulattal rendelkező játékkal állnék szembe. de ezek közül max. a grafikát lehet méltatni, bár ezt sem mondanám szépnek, inkább csak szebbnek, és az egészről lerí, hogy mindíg csak egy minimálisat fejlesztenek, hogy el tudják adni a következőt, ami érthető, de sajnálom, hogy a dolog idáig fajult, ennek máshogy kéne lennie. az ú.n. feeling-et nem mondanám vmi hű de jó -nak (ez a fehéres színvilág, ami a mostani dizájn, szerintem elég lehangoló) ez a zene abszolút nem illik egy focis játékhoz,ráadásul rövid, mindenhol ezt játszák, és én legalábbis annyira meguntam, hogy inkább nem rúgtam gólt, csak ne kelljen meccs közben is ezt hallani. az irányítás pocsék lett: elrontották a gyorsítást, rengeteg előre megírt jelenet van,amibe nincs beleszólás, ez a az új air-play rendszer egy baromság, a gép dönti el, hogy mit csinál, én csak reménykedhetek benne, hogy azt amit én elgondoltam, bár ennek általában minimális esélye van, és végül az egész túl lassú a profi/wc szint csalás-garmadájához, és ezzel el is érkeztem a játék sztem legnagyobb hibájához, az eszméletlen hülye A.i.-hoz, és a nehézségi szinthez. igazi játékot max. beginner/amateur szinten lehet űzni, fölötte csak reménykedni lehet, hogy az utolsó percben, Costa Ricai középpályás 34 m-es távolságban, háttal a kapunak, vádlival ne lőjjön sistergős felső sarkos bombát Seamennek. egészen elképesztő csalások tapasztalhatóak a nehézségi szint növelésével, amik ellen nem tehet az ember semmit és legszívesebben csak röhögne rajtuk, bár aligha van ehhez kedve, amikor negyeddöntőben bejön néhány érdekes momentum, és az addigi 100%-os csapata tehetetlenül pottyan ki, több órányi játék után. ilyenkor régebben legalább ott volt utolsó mentsvárként a rematch opció, amit most nhl mintájára kiszedtek belőle, sztem sokunk bánatára.
    másik kérdés a bíró. profi szinten, ahol nekünk muszály becsúszva szerelni(, mert d-vel csak elvétve sikerül) kb. 70%-át lefújja, míg az ellenfélnél csak néha néha találkozhatunk szabaddal, lessel meg szinte egyátalán nem(lapokat nem is említve). szóval izgalmas játékról nem igazán lehet beszélni, teljesen irreális, képtelen, idegesítő gólokat kapunk, amitől inkább csak fel megy a pumpa, nem hogy jobban akarnánk játszani, megváltoztatni stratégiánkat, mert nem a mi hibánkból szenvedtünk vereséget. gyakran mondják, hogy milyen könnyű a játék, mert ha ezt meg azt csinálod mindíg bejön, itt, meg ott van egy bug, amit ki lehet használni és így wc-n is lazán le leht verni mindenkit(még pcguruban, gamestarban is qrva könnyűnek találták a wc módot... hát gratula nekik) szvsz ez egy nagyon nagy baromság. így teljesen fölösleges játszani vele. mi abban a jó, hogy egész meccsen monoton, ugyanazt a hibát kihasználva jáccik az ember? én ezt nem tudom megérteni. igazából is inkább a pengés, változatos, gyönyörű játékot részesítem előnyben, amit itt nem lehet csinálni, csak úgy, hogy meccsenként 10 gólt vágsz az ellenfélnek, abban meg szintén nincs semmi élvezet, legalábbis nekem. az egészből látszik, hogy lusták voltak megírni egy intelligensebb ellenfelet, ehelyett hülye csalásokkal nehezítették a játékot, amitől az embernek végkép elmegy a kedve. az a baj, hogy ez a helyzet még jó darabig így fog menni, mert az ea teljesen ellehetetleníti az ellenfeleit, többek között a licensz-vásárlási mániájával, és hiába jobb a konkurencia, a köztudatban mégis a 600 eredeti csapatos fifa200x fogja jelenteni a focis játékot.

ez a "minnél kevessebb munka, annál több pénz" elv egészen odáig fajult, hogy a nagyobb stadionokban szinte élvezhetetlenül szaggat a játék, és nem igazán hiszem, hogy ez a Ps2 gyengeségére utal, sokkal inkább a lusta, kevés programozóra, akik csak a szükséges változtatásokra mentek rá, bár nem hiszem, hogy ez olyan nagyon elhanyagolható tényező.

P.S.: elég hosszúra nyúlt, de ez most úgy kikvánkozott belőlem. mielőtt bármelyik fifa-fan rám ugrana: ez csakis kizárólag az én véleményem, másnak nem kell ugyanezen lennie, és bocs a hibákért, a zagyva szövegért de enyhítő körülménynek számíthat, hogy hajnali 3 van, ja és a q betű=hosszú ö

Mohus: ez a project evolution soccer már megjelent PAL-ban? mert az eddig leírtak alapján nem lehet rossz, sőt