FIFA World Cup 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok véletlenül, hogy ezt, hogy kell megcsinálni pontosan?
Kurva jól mutat amikor meccs közben, főleg haverok ellen elkezdesz dekázgatni...
Iszonyat cool...
pls. Help me
A "throttle"-t kell középre állitani persze ha van a joysticken.Úgy tudom ez a tolóerő gomb...
Szóval a játék elindul ,majd a csapatom folyamatosan passzolgat egymásnak mintha demo match lenne(de nem az).Már minden beállitást próbáltam de nem változik.Csak joysticknél van ez a probléma...
Köszi a segitséget..
ilyen volt a Goal! is anno...
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
az arcade(játékterem)-hoz nem hasonlítanám😊mert ott pl nagyon ott van a virtua soccer3
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
az egész irányítás alatt az a legjobb ahogy a faszid vezetgeti a lasztit...
az ellenfélbe nem vezetheted bele ,mert tuti elveszted....szóval cselezel vagy ...fedezve a lasztit próbálod tartani és lefordulni....elég egy kis hiba...rosszul fordulsz...lesodornak a labdáról
ezzel azt akarom érzékeltetni, hogy abszolúte nincs a lábadhoz "erősítve" a labda😊a többfajta futással pedig gyorsabban haladva egyre jobban maga elétolja a labdát a tag...így persze nehezebben kezeli a labdát...könnyebben elveszik tőle...
ezt látni kell és nyomatni😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
PES = Pro Evolution Soccer....PS2-re
konami játék

P.S: hogy legyen egy plusz pont is, a kapáslövések nagyon tetszenek, de az már szintén nem, hogy a legszarabb csatár kb.30 fokos szögbQl is 10-bQl 9-szer berúgja(tök mindegy, hogy ki kivel játszik)
P.S:2 a kapussal meg nem tudom mit csináltak, de ez sem fejlQdött, inkább csak hülyült(egy csomó olyan gól kaptam, hogy vmiért, kiment az oldalvonalhoz, tök üresen hagyva a kaput. az ellenfélnél persze visszaér és kitornázza akárhonnan[realizmus rulez), de én még át se tudok váltani rá.)tök ugyanazok a mozdulatok vannak, amik a fifa2002-benés azt azért csöppet se nevezném életszerqnek.
“Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)
😊))
nekem ilyen kb. minden 2. meccsen előfordul, lassan már nem is jut eszembe olyan momentum a játékból, ami a valós életben (fociban) 1általán előfordulhat....
remélem vmelyik játékfejlesztő rájön, hogy sokaknak nem jön be, amit az EA csinál már vagy 3éve, és kiad vki végre 1 normális foci szimulációt! , nem pedig 1 ilyen csillogó-villogó, de hihetetlenül bugos, arcade szemetet....
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
másik kérdés a bíró. profi szinten, ahol nekünk muszály becsúszva szerelni(, mert d-vel csak elvétve sikerül) kb. 70%-át lefújja, míg az ellenfélnél csak néha néha találkozhatunk szabaddal, lessel meg szinte egyátalán nem(lapokat nem is említve). szóval izgalmas játékról nem igazán lehet beszélni, teljesen irreális, képtelen, idegesítõ gólokat kapunk, amitõl inkább csak fel megy a pumpa, nem hogy jobban akarnánk játszani, megváltoztatni stratégiánkat, mert nem a mi hibánkból szenvedtünk vereséget. gyakran mondják, hogy milyen könnyû a játék, mert ha ezt meg azt csinálod mindíg bejön, itt, meg ott van egy bug, amit ki lehet használni és így wc-n is lazán le leht verni mindenkit(még pcguruban, gamestarban is qrva könnyûnek találták a wc módot... hát gratula nekik) szvsz ez egy nagyon nagy baromság. így teljesen fölösleges játszani vele. mi abban a jó, hogy egész meccsen monoton, ugyanazt a hibát kihasználva jáccik az ember? én ezt nem tudom megérteni. igazából is inkább a pengés, változatos, gyönyörû játékot részesítem elõnyben, amit itt nem lehet csinálni, csak úgy, hogy meccsenként 10 gólt vágsz az ellenfélnek, abban meg szintén nincs semmi élvezet, legalábbis nekem. az egészbõl látszik, hogy lusták voltak megírni egy intelligensebb ellenfelet, ehelyett hülye csalásokkal nehezítették a játékot, amitõl az embernek végkép elmegy a kedve. az a baj, hogy ez a helyzet még jó darabig így fog menni, mert az ea teljesen ellehetetleníti az ellenfeleit, többek között a licensz-vásárlási mániájával, és hiába jobb a konkurencia, a köztudatban mégis a 600 eredeti csapatos fifa200x fogja jelenteni a focis játékot.
ez a "minnél kevessebb munka, annál több pénz" elv egészen odáig fajult, hogy a nagyobb stadionokban szinte élvezhetetlenül szaggat a játék, és nem igazán hiszem, hogy ez a Ps2 gyengeségére utal, sokkal inkább a lusta, kevés programozóra, akik csak a szükséges változtatásokra mentek rá, bár nem hiszem, hogy ez olyan nagyon elhanyagolható tényezõ.
P.S.: elég hosszúra nyúlt, de ez most úgy kikvánkozott belõlem. mielõtt bármelyik fifa-fan rám ugrana: ez csakis kizárólag az én véleményem, másnak nem kell ugyanezen lennie, és bocs a hibákért, a zagyva szövegért de enyhítõ körülménynek számíthat, hogy hajnali 3 van, ja és a q betû=hosszú ö
Mohus: ez a project evolution soccer már megjelent PAL-ban? mert az eddig leírtak alapján nem lehet rossz, sõt
sablongólok....oszt jöhet a köv év sablongóljai...
a PES ben menet!! közben tudod állítani hogy az épp irányított!!! játékosod, mennyire támadjon vagy védekezzen....nem is kell a menube kiugranod átállítani...
ja a gép cserél a játékosok fáradnak...ki sem lehet kapcsolni
nincs automata célzás...akkorákat lehet durrogtatni fölé..mint Baggio 94es 11-es rugása....
2 fajta futás és rávezetés...
3 fajta kényszerítő
analóg karral irányítod....már a mozgás kész cselezés...és plusz cselek
és nincsenek sablongólok...mert az ellenfél állandóan taktikázik, keresi a gyenge pontodat...cseréli a játékosait...
öt fokozat van..én a kettesen játszom és már itt hihetetlen élvezetesen el tud verni a gép😊))de egyszerűen nem húz fel...NEM CSAL...hanem kihasználja a gyenge pontomat, amit később be is látok, mert pl tudom ,hogy kitámadtam...és a gép counter attackba kezd😊
úgyhogy régóta várt játék volt ez...és hihetetlen élethűek a mozgások...becsúszások...fejelés rámozdulások...
ja félidőben kellemes összefoglaló a félidőről...
na mindegy...nem csigázlak titeket😊
és nem kell ini....nem kell patch...nincs installálás CSAK JÁTÉK....
mohuss
mert a konzol nem is erősebb egy jó PCnél...
tintha először láttak volna labdát. Kiábrándito hogy pl Ronaldo egy nyamvadt cselt nem tud megcsinálni már prof szinten sem, egy csoffadt kinai hátvéddal szemben. Ehhh. Valahogy nem az igazi. A töketlen kapusrol ne is beszéljünk! 😞 Még jo hogy nem került olyan sokba a játék, igy nem nagyon panaszkodom 😊)
http://deathfellows.hu/
!
Nem akarsz felhomályosítani egy amatőrt?
Amugy nem nagy vasz isz dasz,mar 99 ota ota jatszok vele,es mindig ez van.
Eleinte a gep alaz szarra aztan par het mulva hugy fing csapattal is szarra verem World Classon is.
Csak ki kell hasznalni a bugokat.
Breki nem akarod belinkelni a módosított ini-det?
Légyszi, légyszi, légyszi!
Sot eljutottam 8ad dontoig is Vb n de ott aztan cirka 4 est hintettek nekem a gazok.
a Hedge foruman az buheralos topicban van egy link egyre..
MAD van ini-m de minel kell hogy jobb legyen?
Kérdés1: Prof szinten, hogy lehet gólt lőni mondjuk top10-es csapatoknak?
Kérdés2: Szerintetek is más mércével méri a gép a szereléseknél, fejeléseknél?
Kérdés3: Mikor fejel és mikor veszi le a zsugát a játékosom (utálom amikor belecsúsztatni akarok, erre leveszi és saját térfélről lő egyet)
Kérdés4: A kényszerítő ami amatörön szinte mindig bejön, miért nem műxik profon? Tutira leszednek az ellenségek:-(
Kérdés5: Mivel tudom buherálni az ini? Honnan szedjek HEXAeditort?
Kérdés6: Nyert már vki world classon meccset, esetleg vb-t az eredeti ini-vel? Ha igen rögtön megyek sorbaállni autogrammért:-)
Előre is köszi.
Jelige: Azért sem adom fel!
Vagy veletlenul 2002 ot irtam?
De NHL bol tutko van 2002 ugyanis az fonn van a gepemen.
egesz jo hasonlo mint a fifa csak kicsiben :-)
a konzolos focik tenyleg jobbak elismerem, de nem mindenkinek van penze kulon jatekgepet venni
de kéne konkurencia a FIFA-nak PC-n....
PS2-n 3 játék is van sőt most jön az International Superstar Soccer 2...ami szintén konami játék...XBOXra is jön..szóval van kínálat...de a FIFA labdába sem rúghat...és ezt a többség PS2 tulaj be is látja...amit még gyűrnek az a TIF2002 evvel volt bajnokság is Magyarországon
na uffa
mohuss
amíg nincs más addig fifázz, lényeg hogy semmiképp se maradj foci nélkül😊))én is fifáznék ,ha nem lenne PES😊
....csak felvázoltam ezt azt...
(ez kb olyan mint a GranTurismo3 esete....
hihetetlenül szép és játszható, nálam ez lett a mérce és a PC-s autósjátékok nem ütik már meg azt a szintet..amit egy 70 rongyos doboz tud...nevetséges)
a 99 ota egyre javul a grafika es egyre szarabb lesz a jatek.
Nem ertem hogy kepesek ennyire elkurni,pedig az NHL meg az NBA sorozat rulez szerintem,tok jokat nyomulunk neha veluk.
Mikor játék? Megszerezhető még valahonnan?
Egyébként még boltban sem láttam

ja gamepadon van D...remélem arra gondoltál, de mán nem tom mi az igaz és mi nem😊)))
mohuss

Barom vagyok! Csak egy "a" betű maradt le, de mivel ő a "fasz" szógyök után jött volna, meglehetősen eltért a mondandóm jelentése a kívánttól
.
Szóval megisemlétlem: A játék faszA, ...
Amúgy köszi megvala a pecs
amugy en nem szidtam, csak azt mondtam nem tokeletes
de mar kezd az lenni :-)
es az nem fifakorean patch henem a fifakorea-s oldalon van fent
Nagyon vak vagyok vagy nincs is fent?