4113
  • TERENCE HILL
    Ti letudtok tölteni Bud Spencer és Terence Hill filmeket?
    Légyszives segítsetek!
  • Banyapapa
    PACCS!!!!!!!!
    Páncél auto igen, páncél auto igen..........
  • FrezeR
    Boldog szülinapot Terence Hill-nek, igy utólag is! :)
  • [Walaki]D`Lair
    páncélautó neeem páncélautó neeem...
  • TERENCE HILL
    Ti honnan tudtok letölteni Bud Spencer és Terence Hill filmeket!
  • Vándorsólyom
    most nézem csak, az rtlklub csak nem szedte össze magát, a csendőr nősül borítójára a st trtropezi csendőrből raktak rá képeket...
  • Vándorsólyom
    igérem, a pirinyó, a behemót és a jófiú filmmel nem fogok ennyit pancserkodni. ha 12-es karika nélkül adják, isteni minőségben felveszem.
  • Vándorsólyom
    felvettem a don camillot. az első 30 mp-ről lemaradtam, de a minőség nagyon jó lett. Leszámítva persze a hangot, mert annyira kapkodtam, hogy a felvételi szintet nem állítottam kicsire, így aztán az elég torz, de nem érdekel, ehhez a filmhez jó lesz. A TV2-t egyre inkább díjazom mostanában, hogy jó szinkronnal, szélevásznúan adja le a filmet, ráadásul most se 12-es se tv logo nem volt. (a v logot ugyanis afekete csíkkal együtt le lehetett vágni.)
  • amonserrano
    passz....de már annyi hír van róla hogy él:))))

múltkor írt egy levelet a levlistára.... össze van gipszelve meg ilyesmi.... de azt ígérte, hamarosan lesz megint HUB...meg egy csomó új dolog természetesen:))

• Vándorsólyom
    Jorry mikor jön már haza??
  • amonserrano
    sajna a szerver nem megy.....az meg hogy az [email protected] nem létezik erről nem tudok...utána nézek.... elvileg mennie kéne....

köszi hogy szóltál....

amúgy a letöltést illetően én is a DC++-t ajánlom...de hamarosan megpróbálom megcsináltatni, hogy az oldalról is menjen...

• [Walaki]D`Lair
    JURRRDIK GIGYI BARRDIK...
  • Ramore
    Te, Anulau, a papád őrült!
  • [Walaki]D`Lair
    Anulu jönni urile mutatni ambada hmmm....
  • Ramore
    Figyelj Anulu, mi most megyünk harcolni, érte?
  • [Walaki]D`Lair
    tütütttüti tütütu....tututu...tututtututtu
  • Ramore
    jó hangod van, tovább is dúdolhatnád :))
  • [Walaki]D`Lair
    Movin movin movin tütütütüttü Krúzin krúzin krúziiin...
  • Ramore
    dc-ről le lehet vakarni
  • Nyiri
    Hela!

Tudnatok segiteni? A spencerhill.hu-n vagy egy video a "csemege" menupont alatt. Bud latogatasa magyarorszagon a friderikuszban. Nem lehet letolteni (fajl nem letezik) talan az ekezet es a szokozok miatt nem jo. Irtam mar a [email protected] mail cimre de ilyen cim nem letezik.

Aki tud valamiben segiteni az ugyben (normalis fajlnev vagy link stb. annak nagyon orulnek)

Elore is koszi
  • Ramore
    A válasz pofon egyszerű, mert a királyi tv egész egyszerűen vagy eladta, vagy kidobta, vagy valahogyan megrongálódott a kópiájuk.

Emlékszek a jelenetre, én pl a légiós részt szerettem talán a legjobban, a folytassa sorozatban könnyeztem a nevetéstől, a tv2-es filmen inkább sírni tudtam volna! Pocsék szinkron, szinte minden poén félrefordítva, elrontva. Egy szóval szörnyűség!
  • Vándorsólyom
    na igen, a Folyton folyvást folytassa az nem semmi. volt egy részlet az egyikben a Folytassa, amikor önnek megfelelből.

Azt már háromféleképpen halottam szinkronizálva, de ez volt a legjobb:

amikor mentek a jósnőhöz, ls olvassák a táblát, hogy hamarosan visszajövök. Mire Sid megszólal:
    - Na megkaptuk az első jóslatot.

Hát ehhez a képest a többiben:
    - Remélem csak viccel.
    meg hasonló hülyeségek. dehát ez van, bár én még most sem értem, hogy miért szükséges újraszinkronizálni filmeket...
  • Ramore
    hát amiket a tv2 és a dunatv-n leadtak, azoknak pocsék volt a szinkronja, és nem kevés részről van szó, amit elrontottak.

Ezért írtam, hogy régebben a királyi tv-n a Folyton folyvást folytassa sorozat szenzációs volt. Nekem nagyrésze megvan vhs-en, csakúgy mint a filmek is.
  • Vándorsólyom
    azok amiket kiadtak, mind megvan. igaz, újra lettek szinkronizálva, de ugyanazok a színészek szinronizálták szerintem. egyét poén tényleg eltűnt, na mindegy. A folytassa hENrikhez van régi szinkornom egyébként vhs-en.
    Meg azt is tudni kell, hogy ezek nem a legjobb részek, gondolo ezek voltak a legolcsóbbak. Angilából megrendeltem dvd-n a Folytassa a kempingezést, ahhoz is van régi szinkronom.
    És megvan dvd rippben a Folytassa külföldön és a folytassa újra doktor, melyekhez szintén van szinkronom. de mielőtt itt iogazítgatnám a szinkronokat meg szeretnék arrül győőzdni, hogy nem adják-.e véletlenül ki valmelyiket a közeljövőben.
  • Ramore
    egy pár folytassa film már ki lett adva dvd-re, egyrészt magazinok mellett, másrészt valami noname kiadó által. régebben a tévében ment a folyton folyvást folytassa, azt láttad anno? király szinkronnal készítették el, mostanában amikor leadnak egy-egy részt a tévében, mindegyiknek más a szinkronhangja és ráadásul élvezhetetlen, pocsék.
  • Vándorsólyom
    mennyi igaz ebből a pletykűánól, hogy a Fantasy Film ki fog adni 4 folytassa filmet a tavasszal?
  • Szakállpofa
    Megjelent a Piedone a zsaru BUJTOR szinkronnal!!!
  • Szakállpofa
    no igen...én is valahogy így tervezem. Inkább nézem a külföldi dvd rippeket normális minőségben. Remélem idővel kijönnek elfogadható kiadásban is.

Tudnál nekem segíteni a Le Gendarme et les Extra-Terrestres c. szám megszerzésében? Ez a földönkívüliek egyik betétdala volt. Végtelenül hálás lennék, ha feltöltenéd a SpencerHill ftp-re, vagy ha van kedved és tudsz, feljönnél valamelyik hubra...
  • Vándorsólyom
    most fogok írni egy dvd-t, rajta mind a 6 csendőrsorozat a francia dvd rip kép + eredeti magyar szinkron. ezek divxben. Plusz rámegy a Funes filmek zenéiből kiadott album, ezen mind a a 6 csendőr film filmzenéje rajta van. (kb 20-25 szám). Rakok még rá Filmográfiát, életrajzot, képeket, köztük a létező elérhető összes borítóval.
  • Szakállpofa
    Hát én sem örülök, hogy az RTL Klub hozzányúlt a csendőr-sorozathoz is.
    Azthiszem, maradnak a Divx-ek, azok legalább normális képformátumban vannak, s a minőségük is elég jó ahhoz, hogy dvd-t lehessen csinálni belőlük.
  • Ramore
    szerintem nem is létezik bujtorosan, sajnos
  • amonserrano
    esetleg neked megvan bujtorosan?:))) mert akkor érdekelne.
  • Augustus Gigo
    Hiányos űrt pótoltak vele:D
  • Vándorsólyom
    mit szóltok hozzá, hogy az rtlklub kiadta a csendőr sorozatot dvd-n?
  • Vándorsólyom
    tudtommal az xpress.hu ad a legtöbb kedvezményt...
  • Ramore
    "lehet nem is tetszene ha látnám bujtorosan"

Ezt azért erős túlzás!
  • FrezeR
    köszi a cimet
  • amonserrano
    érdekes..ezen a dvdfutaron fent van az ésmegint dühbe jövünk...és nem azzal a borítóval amivel kiadták hanem az angol borítóval.... nem is megtévesztés..... mondjuk a kincs ami nincsnél még borító sincs....
  • amonserrano
    persze.....Szuperzsaru (Szersén Gula)a Bűnvadszok meg rendes

de mondjuk a banán joe-nál annyira megszokott a kránitz szinkron hogy már majdnem ez számít az eredetinek... amúgy mint már leírtam sztem jól megcsinálták ennél a filmnél.... lehet nem is tetszene ha látnám bujtorosan...

amúgy megrendelni én meg a netpiac.hu -t ajánlom mindnekinek...velem mindig nagyon korrektek voltak eddig, és sokszor már a vállallási idő előtt meghozzák...

• Ramore
    Jól sejtettem, Kránitz szinkronért egy fillért sem adok! A másik két dvd ereedeti szinkronnal van kiadva?