4113
-
TERENCE HILL #2512 Ti letudtok tölteni Bud Spencer és Terence Hill filmeket?
Légyszives segítsetek! -
#2511 PACCS!!!!!!!!
Páncél auto igen, páncél auto igen.......... -
#2510 Boldog szülinapot Terence Hill-nek, igy utólag is! :) -
[Walaki]D`Lair #2509 páncélautó neeem páncélautó neeem... -
TERENCE HILL #2508 Ti honnan tudtok letölteni Bud Spencer és Terence Hill filmeket! -
Vándorsólyom #2507 most nézem csak, az rtlklub csak nem szedte össze magát, a csendőr nősül borítójára a st trtropezi csendőrből raktak rá képeket... -
Vándorsólyom #2506 igérem, a pirinyó, a behemót és a jófiú filmmel nem fogok ennyit pancserkodni. ha 12-es karika nélkül adják, isteni minőségben felveszem. -
Vándorsólyom #2505 felvettem a don camillot. az első 30 mp-ről lemaradtam, de a minőség nagyon jó lett. Leszámítva persze a hangot, mert annyira kapkodtam, hogy a felvételi szintet nem állítottam kicsire, így aztán az elég torz, de nem érdekel, ehhez a filmhez jó lesz. A TV2-t egyre inkább díjazom mostanában, hogy jó szinkronnal, szélevásznúan adja le a filmet, ráadásul most se 12-es se tv logo nem volt. (a v logot ugyanis afekete csíkkal együtt le lehetett vágni.) -
#2504 passz....de már annyi hír van róla hogy él:))))
múltkor írt egy levelet a levlistára.... össze van gipszelve meg ilyesmi.... de azt ígérte, hamarosan lesz megint HUB...meg egy csomó új dolog természetesen:))
-
Vándorsólyom #2503 Jorry mikor jön már haza?? -
#2502 sajna a szerver nem megy.....az meg hogy az [email protected] nem létezik erről nem tudok...utána nézek.... elvileg mennie kéne....
köszi hogy szóltál....
amúgy a letöltést illetően én is a DC++-t ajánlom...de hamarosan megpróbálom megcsináltatni, hogy az oldalról is menjen...
-
[Walaki]D`Lair #2501 JURRRDIK GIGYI BARRDIK... -
#2500 Te, Anulau, a papád őrült! -
[Walaki]D`Lair #2499 Anulu jönni urile mutatni ambada hmmm.... -
#2498 Figyelj Anulu, mi most megyünk harcolni, érte? -
[Walaki]D`Lair #2497 tütütttüti tütütu....tututu...tututtututtu -
#2496 jó hangod van, tovább is dúdolhatnád :)) -
[Walaki]D`Lair #2495 Movin movin movin tütütütüttü Krúzin krúzin krúziiin... -
#2494 dc-ről le lehet vakarni -
Nyiri #2493 Hela!
Tudnatok segiteni? A spencerhill.hu-n vagy egy video a "csemege" menupont alatt. Bud latogatasa magyarorszagon a friderikuszban. Nem lehet letolteni (fajl nem letezik) talan az ekezet es a szokozok miatt nem jo. Irtam mar a [email protected] mail cimre de ilyen cim nem letezik.
Aki tud valamiben segiteni az ugyben (normalis fajlnev vagy link stb. annak nagyon orulnek)
Elore is koszi -
#2492 A válasz pofon egyszerű, mert a királyi tv egész egyszerűen vagy eladta, vagy kidobta, vagy valahogyan megrongálódott a kópiájuk.
Emlékszek a jelenetre, én pl a légiós részt szerettem talán a legjobban, a folytassa sorozatban könnyeztem a nevetéstől, a tv2-es filmen inkább sírni tudtam volna! Pocsék szinkron, szinte minden poén félrefordítva, elrontva. Egy szóval szörnyűség! -
Vándorsólyom #2491 na igen, a Folyton folyvást folytassa az nem semmi. volt egy részlet az egyikben a Folytassa, amikor önnek megfelelből.
Azt már háromféleképpen halottam szinkronizálva, de ez volt a legjobb:
amikor mentek a jósnőhöz, ls olvassák a táblát, hogy hamarosan visszajövök. Mire Sid megszólal:
- Na megkaptuk az első jóslatot.
Hát ehhez a képest a többiben:
- Remélem csak viccel.
meg hasonló hülyeségek. dehát ez van, bár én még most sem értem, hogy miért szükséges újraszinkronizálni filmeket... -
#2490 hát amiket a tv2 és a dunatv-n leadtak, azoknak pocsék volt a szinkronja, és nem kevés részről van szó, amit elrontottak.
Ezért írtam, hogy régebben a királyi tv-n a Folyton folyvást folytassa sorozat szenzációs volt. Nekem nagyrésze megvan vhs-en, csakúgy mint a filmek is. -
Vándorsólyom #2489 azok amiket kiadtak, mind megvan. igaz, újra lettek szinkronizálva, de ugyanazok a színészek szinronizálták szerintem. egyét poén tényleg eltűnt, na mindegy. A folytassa hENrikhez van régi szinkornom egyébként vhs-en.
Meg azt is tudni kell, hogy ezek nem a legjobb részek, gondolo ezek voltak a legolcsóbbak. Angilából megrendeltem dvd-n a Folytassa a kempingezést, ahhoz is van régi szinkronom.
És megvan dvd rippben a Folytassa külföldön és a folytassa újra doktor, melyekhez szintén van szinkronom. de mielőtt itt iogazítgatnám a szinkronokat meg szeretnék arrül győőzdni, hogy nem adják-.e véletlenül ki valmelyiket a közeljövőben. -
#2488 egy pár folytassa film már ki lett adva dvd-re, egyrészt magazinok mellett, másrészt valami noname kiadó által. régebben a tévében ment a folyton folyvást folytassa, azt láttad anno? király szinkronnal készítették el, mostanában amikor leadnak egy-egy részt a tévében, mindegyiknek más a szinkronhangja és ráadásul élvezhetetlen, pocsék. -
Vándorsólyom #2487 mennyi igaz ebből a pletykűánól, hogy a Fantasy Film ki fog adni 4 folytassa filmet a tavasszal? -
Szakállpofa #2486 Megjelent a Piedone a zsaru BUJTOR szinkronnal!!! -
Szakállpofa #2485 no igen...én is valahogy így tervezem. Inkább nézem a külföldi dvd rippeket normális minőségben. Remélem idővel kijönnek elfogadható kiadásban is.
Tudnál nekem segíteni a Le Gendarme et les Extra-Terrestres c. szám megszerzésében? Ez a földönkívüliek egyik betétdala volt. Végtelenül hálás lennék, ha feltöltenéd a SpencerHill ftp-re, vagy ha van kedved és tudsz, feljönnél valamelyik hubra...
-
Vándorsólyom #2484 most fogok írni egy dvd-t, rajta mind a 6 csendőrsorozat a francia dvd rip kép + eredeti magyar szinkron. ezek divxben. Plusz rámegy a Funes filmek zenéiből kiadott album, ezen mind a a 6 csendőr film filmzenéje rajta van. (kb 20-25 szám). Rakok még rá Filmográfiát, életrajzot, képeket, köztük a létező elérhető összes borítóval. -
Szakállpofa #2483 Hát én sem örülök, hogy az RTL Klub hozzányúlt a csendőr-sorozathoz is.
Azthiszem, maradnak a Divx-ek, azok legalább normális képformátumban vannak, s a minőségük is elég jó ahhoz, hogy dvd-t lehessen csinálni belőlük.
-
#2482 szerintem nem is létezik bujtorosan, sajnos -
#2481 esetleg neked megvan bujtorosan?:))) mert akkor érdekelne. -
Augustus Gigo #2480 Hiányos űrt pótoltak vele:D -
Vándorsólyom #2479 mit szóltok hozzá, hogy az rtlklub kiadta a csendőr sorozatot dvd-n?
-
Vándorsólyom #2478 tudtommal az xpress.hu ad a legtöbb kedvezményt... -
#2477 "lehet nem is tetszene ha látnám bujtorosan"
Ezt azért erős túlzás! -
#2476 köszi a cimet -
#2475 érdekes..ezen a dvdfutaron fent van az ésmegint dühbe jövünk...és nem azzal a borítóval amivel kiadták hanem az angol borítóval.... nem is megtévesztés..... mondjuk a kincs ami nincsnél még borító sincs.... -
#2474 persze.....Szuperzsaru (Szersén Gula)a Bűnvadszok meg rendes
de mondjuk a banán joe-nál annyira megszokott a kránitz szinkron hogy már majdnem ez számít az eredetinek... amúgy mint már leírtam sztem jól megcsinálták ennél a filmnél.... lehet nem is tetszene ha látnám bujtorosan...
amúgy megrendelni én meg a netpiac.hu -t ajánlom mindnekinek...velem mindig nagyon korrektek voltak eddig, és sokszor már a vállallási idő előtt meghozzák...
-
#2473 Jól sejtettem, Kránitz szinkronért egy fillért sem adok! A másik két dvd ereedeti szinkronnal van kiadva?