4113
  • Punker
    http://www.dvdfutar.hu/index.htm -t próbáld
  • FrezeR
    hol lehet rendelni ezeket a dvdket?
  • amonserrano
    kránitz....

a hub meg amíg jorry nem kerül elő..addig nem működik...
  • Ramore
    A Banán Joe Bujtor szinkronos?
  • Scooter
    EMBEREK!
    Megjelent DVD a
    "Bűnvadászok" (Bud and Terence)
    "Banán Joe" (Bud)
    "Szuperzsaru" (Terence)
    Lehet lecsapni rá :)
    Vagyis kötelező jelleggel :-)
    Nekem mind a kedvencem. Remélem sok embert sikerül felvillanyoznom!
  • Ramore
    Megszünt a dc-s BudTerence hub?
  • Ramore
    Én természetesen tréfából írtam, hogy "kárpótlás", hiszen mindenki tudja, hogy ezzel a húzásukkal az összes létező filmet lealázzák.

PM ment
  • LittleL
    -Hé bájgúnár, egy mesterlövést.
  • Vándorsólyom
    olvastam lentebb hogy keresgélitek a Zsoldkoatonát. én átmásolom annak aki már sehol se találja. DVD 5 formátumú lemezen van, szóval áttömöríteni se kell, sőt borítót is saját szekennelésűt teszek a lemezre, jó nagy felbontásban. Akit érdekel, annak lemezárban megcsinálom.

email címem:

[email protected]
  • Vándorsólyom
    és ebben mi a kárpótlás? egyszer egy évben leadnak reklám nélkül egy filmet, és akkor is egy ilyen félnótás zsidó seggnyalást
  • Al Bundy23
    "ja és a pisztáciát ki ne sporold" :)
  • zaki
    jaja, én még fel id vettem anno a filmet, meg is van kazin. philadelphia-t láttad, tom hanks játszik benne oscart is kapott, az ügyvéd meg denzel washington. ja és benne van banderas is, ő játssza a tom hanks barátját (buzik)
  • robotnyk
    melyik csatornán? mert anno az RTLen is reklám nélkül volt. a 2esen egyszer volt ilyen, Philadelphia című filmnél (egy aidsest kirúgnak mikor bejelenti a betegségét a cégnél, és bepereli őket)
  • Ramore
    szerintem a kránitz fele annyiért is megcsinálta, hála a tv2 csatornának! de sebaj, kárpótlásul a schindler listáját reklám(!!!) nélkül fogják leadni.
  • robotnyk
    jaja. nem tudom, talán megunta a bujtor a szinkronizálást anno. még csak istenes lenne, ha ugyanazt mondanák alá, de nem, át kell írni az egészet :I
  • Ramore
    Ezzel a szinkronnal egyszerűen élvezhetetlen a film, csak a pocsék hangra tudok figyelni és 10 perc után elkapcs!
  • LittleL
    Most megy a Piedone a zsaru

Van egy zene benne, amikor Piedóne rálép Tom Ferramenti cipőjére a diszkóban. Ez a zene kellene, de jöhet más is.

Ha valaki ismeri beírhatná ide a címét.
  • Bandee1987
    Lenne 1 kérdésem: A spencerhill.hu-n le van irva, hogy hogyan kell elkészíteni a hagymásbabot, de nemtom, hogy milyen fajta babból kell készíteni, és, hogy kb. mennyi babot és hagymát és zsírt rakjak bele, ha mondjuk 4 fő részére készítek.
  • Bandee1987
    Én fizetős ftp-ről szedtem le tegnap a nincs kettő négy nélkül című filmet. Már vagy 20* láttam életemben, de még mindig jót röhögtem rajta( főleg azon, amikor a kozmetikában a közvetítőnek átadnak egy levelet, előtte egy ilyen üvegen(nagyitón?) puszit nyom egymásnak az egyik kozmetikás csaj, meg a bajuszos közvetítő, letakarják a fejét, majd spencer leszedi róla, és egy puszit nyom a csávónak, felejthetetlen jelenet...
  • zaki
    thx
  • Ramore
    890Ft-ért
  • zaki
    és mennyiért adták?
  • Ramore
    én csak a Pedone Afrikában és Egyiptomban-t láttam, tehát a sorozat 3. és 4. részét.
  • zaki
    na majd a 7végén rákérdezek, úgyis itt lakom a teszkó mellett :P
  • Ramore
    jó film, a tescoban viszont én sem láttam.....árusítani :)
  • zaki
    zsoldoskatonát nem láttam...
  • zaki
    mennyiért adják őket? tudsz róluk vmi infót mondani?
  • spatz
    Tescoban most akciós DVD Piedone filmek vannak, pl a Zsoldoskatona 890 Ft....
  • Ramore
    kinek nem :)) viszont a Bűnvadászok egy remek darab!

Neked megvan a Zsoldoskatona? Nagy film az is.
  • zaki
    a bűnvadászok az 1ik kedvenc filmem tőlük. azt biztos, hogy megrendelem. a többit lehet, de nem egyből, mert most van fontosabb dolog is, hogy mire költsem a zsetont
  • zaki
    éljeeeeeeeen
  • amonserrano
    csak hogy ti is tudjatok róla.....

nem soká megjelenik a Bűnvadászok, a Szuperzsaru és a Banános Joe DVD-n!!

Bűnvadászok

szuperzsaru

banán joe
  • Crokin
    Kisimítalak, mint egy könyvjelzőt!
  • Ramore
    Mi jót főztél ma, Zeffa?
  • Ramore
    Nyertem 8 millió pontot a flipperen, csak jár valami kedvezmény!
  • LittleL
    - Hé Bájgúnár, egy mesterlövést!
  • Ramore
    Lehet kapni más újságárusnál is az Autókatalógust a Zsoldoskatona DVD-vel.
  • Ramore
    és még mindig Parancsnok!
  • Buddy
    az ördögbe, hogy magának milyen jó szeme van parancsnok
  • Ramore
    nem, a kikötőbe!