4113
-
#2472 http://www.dvdfutar.hu/index.htm -t próbáld -
#2471 hol lehet rendelni ezeket a dvdket? -
#2470 kránitz....
a hub meg amíg jorry nem kerül elő..addig nem működik... -
#2469 A Banán Joe Bujtor szinkronos? -
#2468 EMBEREK!
Megjelent DVD a
"Bűnvadászok" (Bud and Terence)
"Banán Joe" (Bud)
"Szuperzsaru" (Terence)
Lehet lecsapni rá :)
Vagyis kötelező jelleggel :-)
Nekem mind a kedvencem. Remélem sok embert sikerül felvillanyoznom!
-
#2467 Megszünt a dc-s BudTerence hub? -
#2466 Én természetesen tréfából írtam, hogy "kárpótlás", hiszen mindenki tudja, hogy ezzel a húzásukkal az összes létező filmet lealázzák.
PM ment -
#2465 -Hé bájgúnár, egy mesterlövést. -
Vándorsólyom #2464 olvastam lentebb hogy keresgélitek a Zsoldkoatonát. én átmásolom annak aki már sehol se találja. DVD 5 formátumú lemezen van, szóval áttömöríteni se kell, sőt borítót is saját szekennelésűt teszek a lemezre, jó nagy felbontásban. Akit érdekel, annak lemezárban megcsinálom.
email címem:
[email protected] -
Vándorsólyom #2463 és ebben mi a kárpótlás? egyszer egy évben leadnak reklám nélkül egy filmet, és akkor is egy ilyen félnótás zsidó seggnyalást -
#2462 "ja és a pisztáciát ki ne sporold" :) -
#2461 jaja, én még fel id vettem anno a filmet, meg is van kazin. philadelphia-t láttad, tom hanks játszik benne oscart is kapott, az ügyvéd meg denzel washington. ja és benne van banderas is, ő játssza a tom hanks barátját (buzik) -
#2460 melyik csatornán? mert anno az RTLen is reklám nélkül volt. a 2esen egyszer volt ilyen, Philadelphia című filmnél (egy aidsest kirúgnak mikor bejelenti a betegségét a cégnél, és bepereli őket) -
#2459 szerintem a kránitz fele annyiért is megcsinálta, hála a tv2 csatornának! de sebaj, kárpótlásul a schindler listáját reklám(!!!) nélkül fogják leadni. -
#2458 jaja. nem tudom, talán megunta a bujtor a szinkronizálást anno. még csak istenes lenne, ha ugyanazt mondanák alá, de nem, át kell írni az egészet :I -
#2457 Ezzel a szinkronnal egyszerűen élvezhetetlen a film, csak a pocsék hangra tudok figyelni és 10 perc után elkapcs! -
#2456 Most megy a Piedone a zsaru
Van egy zene benne, amikor Piedóne rálép Tom Ferramenti cipőjére a diszkóban. Ez a zene kellene, de jöhet más is.
Ha valaki ismeri beírhatná ide a címét. -
#2455 Lenne 1 kérdésem: A spencerhill.hu-n le van irva, hogy hogyan kell elkészíteni a hagymásbabot, de nemtom, hogy milyen fajta babból kell készíteni, és, hogy kb. mennyi babot és hagymát és zsírt rakjak bele, ha mondjuk 4 fő részére készítek.
-
#2454 Én fizetős ftp-ről szedtem le tegnap a nincs kettő négy nélkül című filmet. Már vagy 20* láttam életemben, de még mindig jót röhögtem rajta( főleg azon, amikor a kozmetikában a közvetítőnek átadnak egy levelet, előtte egy ilyen üvegen(nagyitón?) puszit nyom egymásnak az egyik kozmetikás csaj, meg a bajuszos közvetítő, letakarják a fejét, majd spencer leszedi róla, és egy puszit nyom a csávónak, felejthetetlen jelenet... -
#2453 thx -
#2452 890Ft-ért -
#2451 és mennyiért adták? -
#2450 én csak a Pedone Afrikában és Egyiptomban-t láttam, tehát a sorozat 3. és 4. részét. -
#2449 na majd a 7végén rákérdezek, úgyis itt lakom a teszkó mellett :P -
#2448 jó film, a tescoban viszont én sem láttam.....árusítani :) -
#2447 zsoldoskatonát nem láttam... -
#2446 mennyiért adják őket? tudsz róluk vmi infót mondani? -
#2445 Tescoban most akciós DVD Piedone filmek vannak, pl a Zsoldoskatona 890 Ft.... -
#2444 kinek nem :)) viszont a Bűnvadászok egy remek darab!
Neked megvan a Zsoldoskatona? Nagy film az is. -
#2443 a bűnvadászok az 1ik kedvenc filmem tőlük. azt biztos, hogy megrendelem. a többit lehet, de nem egyből, mert most van fontosabb dolog is, hogy mire költsem a zsetont -
#2442 éljeeeeeeeen -
#2441 csak hogy ti is tudjatok róla.....
nem soká megjelenik a Bűnvadászok, a Szuperzsaru és a Banános Joe DVD-n!!
Bűnvadászok
szuperzsaru
banán joe -
#2440 Kisimítalak, mint egy könyvjelzőt! -
#2439 Mi jót főztél ma, Zeffa? -
#2438 Nyertem 8 millió pontot a flipperen, csak jár valami kedvezmény! -
#2437 - Hé Bájgúnár, egy mesterlövést! -
#2436 Lehet kapni más újságárusnál is az Autókatalógust a Zsoldoskatona DVD-vel. -
#2435 és még mindig Parancsnok! -
#2434 az ördögbe, hogy magának milyen jó szeme van parancsnok -
#2433 nem, a kikötőbe!