4113
-
#2552 de nem bánom, hogy nem került kétszerannyiba :) -
#2551 3-at 5000-ért, nagy koponya vagy! -
#2550 Ez ám a diéta! :) -
#2549 Tegnap megvettem MédiaMarhában a Piedone a zsarut, a Piedone Hong-Kongban-t és a Fél lábbal a paradicsomban-t
szumma 4800 Ft-ért.....most már az összes Piedones film megvan, eredetiben -
#2548 hát én elmentem személyesen érte, úgyhogy ezügyben nem tudok okosat mondani -
BUD SPENCER #2547 Ti ha rendeltetek egy pólót a www.spencerhill.hu-ról akkor mennyi idő alatt jött meg? -
Vándorsólyom #2546 Bud Spencer filmem 23 db van, ez mind végleges, DVD vagy DVD rip. Emellett 13 Terence Hill film és 17 Louis de Funes. A más klasszikusokról nem is beszélve (Kicsi Kocsi soprozat, Folytassa sorozat, Mi van, Doki?, Benny Hill, stb) -
#2545 szél, áramlatok, ezek szép dolgok, de nekik mindig ott a szárnyuk..... -
#2544 elegendő, hogy kitartson a szigetig -
#2543 hát a játék az nem játék :) -
BUD SPENCER #2542 Nektek hány filmetek van tőlük? -
#2541 Chelestino, van életbiztosításod? -
#2540 legyen neked mondva -
#2539 Kígyóbőr szegéllyel? -
#2538 este lesz az rtlen az ördög jobb és bal keze ;)
Mondjuk én nem fogom nézni :D -
#2537 Rolls Royce...:) -
#2536 Nekem ne játszd az eszed, tudom, hogy van egy Jaguárod! Ahhoz kell a thomson porlasztó. -
djoldman #2535 Az nekem tök mindegy. -
#2534 Igen, de azt az ócska kasznit nem mi raktuk ide! -
djoldman #2533 Lehet.De azt az ocska kasznit nem mi állítottuk be ide! -
#2532 Most megy épp a retekklubbon a Vadnyugati Casanova Buddal a föszerepben... -
[Walaki]D`Lair #2531 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2530 mert itt már van egy automata -
#2529 Ide figyelj te búbánatos aszott majom, mi az hogy a mi nem állíthatjuk be a masinánkat?
-
#2528 micsoda teleshopos hirdetés.....nagyon olcsó....megéri...:)
én mondjuk a jupiteres verziókat megvettem, nagyon jó minőség és összeállítás -
BUD SPENCER #2527 Ti a www.spencerhill.hu-ról vettetek pólót?
-
#2526 aki töltögetni akar az megtalálja szinte az összes filmet a valamelyik nagyobb HUB-on..... és még mielőtt felteszi valaki a kérdést mi az a HUB.... keresd a DC++ nevű progit..és onnan már menni fog...
de én is inkább a megvételt javaslom...nagyon olcsók (a többi DVDhez viszonyítva) és megéri.... -
#2525 Ha letöltöd és nem veszed meg, hogy lesz meg a Papinak a szemműtétre való? -
#2524 Csak nem vagy dühös? -
BUD SPENCER #2523 Ti a www.spencerhill.hu-ról vettetek pólót!
-
[Walaki]D`Lair #2522 Privát FTP -
#2521 Honnan szedted le? Az a film nekem is kell!!!! -
[Walaki]D`Lair #2520 Én letöltöttem a Kincs ami nincs-et....baj?
[szégyelli magát] -
TERENCE HILL #2519 Azt se hiszem el hogy itt mindenki meg veszi a filmeket!
Sok kis jog szerető!!!!! -
TERENCE HILL #2518 Igazad van!!!!!!!! -
Nyiri #2517 Ne legyetek mar ennyire alszentek... Miert kell leharapni a fejet? -
Vándorsólyom #2516 haverom Terence Hill mi itt megvesszük a filmeket, nem letöltjük. de ha műr töltögetni akarsz, akkor adok egy kis segítséget:
ahol filmet lehet letölteni, ott Terence Hilles filmet is tuudsz leszedni. Innentől adott a feladat, kérdezősködj letöltő lehetőségek után.
DE NE ITT!
Ja és mégegy kérdésem lenne nekem is mindnekihez.
A kiadott Banán Joe képe 4:3 vagy szélesvásznú??? Mert ha fullképernyős akkor térek át a saját verziómra, a mi szélesvásznú. -
Augustus Gigo #2515 jó de amit te csinálsz az olyan, mintha egy drogról szoló topicban heroinért kuncsorognál -
TERENCE HILL #2514 Itt van Bud Spencer és a Terence Hill fórum, itt kéne rá válaszolni. -
Cat #2513 ne szemeltelj itt a warezoddal, ilyenekkel menj már át a programok beszerzésébe!