4113
-
#3553 http://www.7777.hu/index.php?prefix=VL
Erről a honlapról beszéltem nem tudom hogy van-e rajta de régebben még volt. -
#3552 dc ++ marad akkor THX! -
#3551 volt régebben egy olyan oldal amin a filmzenéknek a csengőhangja volt rajta már nem tudom a honlap címét de a google biztos ki adja! -
#3550 vagy ott van a google kereső! -
#3549 dc-ben keress rá én az előbb rákerestem és hát nem egy választ adott rá! -
#3548 Sony Ericsson P910 i de tok mind ha eltudnad kuldeni ,mert nekme barmilyen formatumba jo! :)
THX elroe is -
#3547 Milyen telefonra kell? -
#3546 Ti már rendeltetek a Spencerhill moziról filmet?!
Ha igen mi a véleményetek? -
#3545 Mashonnet nemtudsz esetleg csengohangot vagy vki nem kuldene el a Kincs ami nincs csengohangot? -
#3544 Én régebben írtam ilyet akkor csak a nokiások mentek az ericsonosok nem működtek!
Hát hogy most mi a helyzet azt nem tudom. -
#3543 Sikertelen letoltes !! :(
Nektek sikerul innen letolteni csengohangot? -
#3542 -
#3541 Szerintem ez a könyv nem ér többet 50$-nál, de ha te 2000Ft-ért vetted, akkor átvertek! -
Eliza #3540 2000 "igazán szép pénz egy" könyvért... :) -
#3539 hogy mondod? -
Vándorsólyom #3538 Megvan könyvben a Terence Hill-es film, a Párduc! Tökéletes éállapot, igazi ritka különlegesség! 2000ft áron eladó!! -
Eliza #3537 Ott van az ajtó mögött, Parancsnok!!! -
#3536 Apokalipszis, Vitriol...kapjátok el őket -
#3535 Kobra, Piton, Anakonda, kússzatok a ház köré! -
Eliza #3534 - Na gyere, tanuld meg, hogy kell! Gyakorlunk egy kicsit! Gyere! Gyerünk már!
- ...(pssssz-pssssz)...
- Ááá, de nem így... Hanem így! (PUFF) -
#3533 Én utoljára 6 éves koromban emeltem fel a hangom, az is pár szem eper miatt történt -
Eliza #3532 Mr Wonder, én Svájcban nevelkedtem... -
#3531 el kell ismerni, ami a külsőt illeti, tökéletes -
Eliza #3530 "Ne hülyéskedj csücsöri, ki se nyitottam a pofámat!" -
#3529 mondtál valamit csücsöri? -
Eliza #3528 "Te, más figurát is tudnak ezek a Fred Astair-i lábak?" -
#3527 és ha látná hogy táncol... -
Eliza #3526 "Wilbur titokban költő..." -
#3525 Jól sejtettem, hogy ki kitől "kölcsönözte" azt a jelenetet. -
Szakállpofa #3524 Bocsi! 1976-os ;) -
Szakállpofa #3523 A Bűnvadászok 1796-os, a Pogány Madonna pedig 1980-as.
Viszont a Bűnvadászok szinkronja jóval később készült, mint a Pogány Madonna, talán ezért hitték azt, hogy a poén onnan van. -
#3522 Ha a jelenetre kérdezel, azt nem tartom valószínűnek, hogy BS-nek szüksége lett volna lenyúlni egy jelenetet, egy olyan filmből, amit az életében nem látott, másrészt abban sem vagyok biztos, hogy a BS&TH film nem korábban készült-e, mint s Bujtor film és akkor máris fordított lehet a helyzet.
Azt meg, hogy barátok lennének, azt kicsit erősnek tartom, egyszer bemutatták őket egymásnak, beszélgettek. Fene tudja, én nem igen hiszem el. -
#3521 Itt megvan az elsö "ördög bal és jobb....."
www.cdgalaxis.hu -
#3520 Miért honnan tudod hogy ez nem igaz? -
#3519 Vicces volt ma a Napló című szennyműsorban, amikor is Bujtor István azt állította, hogy valamelyik filmjének az egyik jelenetét, amit ő talált ki, tőle "nyúlták le" a BS&TH-ék. Továbbá azt is mondta, hogy a mai napig levelezik Bud Spencerrel, hiszen ők barátok. -
Adrian Graves #3518 Egy poént tegnap fogtam ki a Nincs kettő négy nélkül címűben
Nos, a gaz galád, stb, stb alávaló úriemberek követik hőseinket, még a film elején, amikor elmennek egy kétes hírű bárba szórakozni. A gazemberek jól látható piros autóval elindulnak hőseinket követni, azon galád szánékkal, hogy majd bucira verik a fejüket, amint beérnek a bárba. Képbváltás. Befordul a Royce, s követi a KÉK autó. Képváltás, kiszállnak a banditák az ismét piros autóból...
Egyébként csak a Puffin adhat neked erőt és mindent lebíró akaratot. -
#3517 én Média Marhában vettem meg 999 pénzért, kb 1 hónapja -
#3516 Hi!
Az Ördög jobb és bal kezét ki lehet fogni a Tesco áruházakban, de nemrég mintha a Mediamarktban (Westend) is láttam a szokásos áron. -
#3515 Még egy kis segítség.:) Az Europarkban lévő Intersparban volt. -
#3514 oooooooo Kööööösz, ezeket ugyis kerestem,yihhá:)