Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
jön még akkor walaki ?
Nem lehet hogy v.meik file a hibás(amit nem kell használni a match serverken)?
A sofot úgy rakta újra hogy MINDEN mapot,serverröl letöltött file-t,registry-t törölt az uninstall után(mert ezeket nem uninstallálja)?
Mert ha nem tegye meg így és,menyjen fel a kurvára,majd onnan szedje le a szüséges dolgokat amik nem hibásak!
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
"Na belepek a sofba es rá 3-4 ms mulva megal a kep es ott is egy kis ido mulva elkezdek laggolni megint megal a kep megint elkezdek laggolni.Ezt folyamtosan igy csinalj es majd ki tesz specbe.Amikor kilepek a sofbol akkor a windosba is ugyan ezt csinalja mint a sofba.Tehát megal az eger nem birom mozgatni aztan megint jo megint megall aztan megint jo.Tehat lelasul a windos es mindgi ujjra kell inditani a gepet...
nem hardver hiba mert kiprobaltam carbont feltetem full grafcsira es mukoddot siman"
A kurvabazmeg matchserveren viszont semmi gondja nincs, csak a többin.
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
Mondjuk 9-kor?
mind2-n obi rd kéne h legyen😄
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A házugrós csávó meg a boardos az nagyott nyalt!
Az SG jézuskája nem adott karira vip jogot.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Akinek van kedve ma este f10tõl infezni pár mapot, akkor az jöjjön a Nagyszerû kurvabazmeg ladder szerverre!
ip: 62.112.194.67:20106
pw: cupwar
csak 12 férõhely van, szal gogogo<#violent>#violent><#violent>#violent>
"Hardwer bann this server,'couse cl_wallhack 1"
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102