Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem lehet hogy magára a "fórumra" gondol? a fórum engine-re? mint pl az obinak a phpbb....
12:03 coolpet: sracok, honnan lehet letolteni a supergamez forumot?

*Posse*T.W.D*
Mail to: [email protected]
Könyörgés ezerrel! LOLhttps://grentmedia.hu
https://grentmedia.hu
Miért nem vezetitek a liga oldalát ????
Spermát szürcsöltök helyette ?????
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Találtam valamit csak NEKED !!
Készítsd a zöldhasúakat !!!!!Qrva jó !!! Itt lehet elferdülni !!! Nektek már van ilyen ???
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Errol azt kell tudni, hogy a kepernyodnek egy bizonyos meretu, kozepso reszet mutatja .. (azt hiszem, hogy most eppen 320*200asra van allitva).
Ahh... tok mindegy csak szar ugy bekapcsoni a gepet hogy az fogad hogy a csiterek kozt emlegetik a neved meg ha valami felreertes kapcsan is. Mellesleg miert van croppolva a kep? A teljes kepen mi laccik? Mert az egy nagyitott kep ha jol latom. (nem?)
Varom a hozzaszolasokat
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Idestova masfel eve koztetek vagyok. Nekem nincs is mas szorakozasom mint a Sof. A legnagyobb bunom talan az, hogy nem szeretek rohangaszni es kesz. (flagprotector) Ti miert nem csaltok? Csak ezert mert nincs semmi ertelme, jobb nem leszel, a pontjaid nem szamitanak, a jatek elmenyt lenullazza, a neved tobbe nem hasznalhatod, kibux egy jo kis csapatbol.... soroljam?
Egyszoval: en itt maradok, nevet nem valtok, aki a nem hisz bennem azt meg sajnalom.
Én is biztos itt leszek.

és majd üdv itthon 😉
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
De remélem mire visszatérek /pár hónap/ még lesz egy-két vállalkozó kedvû játékos aki a szerverek morálját rontja vagy javitja és lehet velük hedsütizni.
BYE ALL.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Ne kérdezgess tõle ilyeneket..helyesebben inkább semmit, mert kidüllednek a szemei, megnõnek a körmei, gõzt lövell a füle..... és nincs menekvés...lecsapolja a spermát..

[...] Te romboló állat! Te sátán!