Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elsõre télleg hülyén hangzik, DE:
nem lehet hogy magára a "fórumra" gondol? a fórum engine-re? mint pl az obinak a phpbb....

Kaszi46
ma a forum chat-en ezt a mókás kis üzenetet láttam:
12:03 coolpet: sracok, honnan lehet letolteni a supergamez forumot?

*Posse*T.W.D*

csabawarchief
Yeah, köszi hogy szóltál

ATS: Peelova
mtk- dinamo hajráf hajráf
a mondat helyesen ugy hangzik:"ezt nekem kellett vlna belinkelnem" 😊 oops
wooooooooooooooooooooooooooooaaahhhhh Asian Teen Sluts powahahahahaaaaaaaaaa ezt kellett volna belinkelnem😊 szój ha akarsz egy láma fun-klán tagja lenni asszem bármikor beveszünk. az ATS hajlamod már megvan 😊
GSXR
Király

Grave Digger
OFF:
Kijött a Max Payne 2, és a Commandos 3 is😄D
ON:

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Mr.Grent
Egyébként elég poénos tud lenni egy egy ilyen kép. pl a multkkor egy kapusjelenet, tegna este pedig egy Ilyet találtam Könyörgés ezerrel! LOL

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Hmm Kim senki nem mondta hogy csiter vagy. Ez egy elég érdekes kép és kíváncsiak lettünk. Bár ez a verzió amit te említesz eddig senki nem vetette fel, hogy ott az üveg (tényleg elég homályos a kép) Szerintem megmagyarázza a dolgokat, téma lezárva.

https://grentmedia.hu

csabawarchief
Qnosi [OBI]
Telleg a ligaoldalt belinkelhetnetek neha, hogy megtudjam nezni :}

ev1l FlOwEr
GBS kutyák !!!

Miért nem vezetitek a liga oldalát ????

Spermát szürcsöltök helyette ?????

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

[HUN]PAStheLoD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ev1l FlOwEr
Görény !!
Találtam valamit csak NEKED !!
Készítsd a zöldhasúakat !!!!!Qrva jó !!! Itt lehet elferdülni !!! Nektek már van ilyen ???

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Kim Basinger
! Mellesleg emlexem a szitura (agykontol rulez). Azon a palyan sosem viszek mp5 magammal, nem is sok ertelme lenne. De most megis megtettem mert specteles kozben lattam valami jo kis trukkot valamely csapattarstol es epp indultam kiprobalni (nem jott be) Ott epp menekulok a baloldali ajton belepett kek elol a plexi moge es az O golyoi hagynak nyomot a masik oldalon. Ki nem hiszi jarjon utana vagy iratkozzon be egy agykontroll tanfolyamra

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Qnosi [OBI]
Nem, ez egy PB shot
Errol azt kell tudni, hogy a kepernyodnek egy bizonyos meretu, kozepso reszet mutatja .. (azt hiszem, hogy most eppen 320*200asra van allitva).

Kim Basinger
mas: ott nem is lehetnek emberek... az nem egy dobozra hullos resz (felso pont) a doboz hatrebb van joval a masik meg hason lovi az ellent. Egyatalan ellenseg vagy sajat?
Ahh... tok mindegy csak szar ugy bekapcsoni a gepet hogy az fogad hogy a csiterek kozt emlegetik a neved meg ha valami felreertes kapcsan is. Mellesleg miert van croppolva a kep? A teljes kepen mi laccik? Mert az egy nagyitott kep ha jol latom. (nem?)

Varom a hozzaszolasokat

[HUN]PAStheLoD
én nem gondolom de azért egy format C: ejcsé meg 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Kim Basinger
Swat: (foleg alfa) igen, tenyleg hihetetlen es ne is gondold... ha szemelyesen ismernel tenyleg nem is gondolnad (lasd: spgi, boltboy)

Kim Basinger
ALL: Meg magam sem nagyon tudom ertelmezni a kepet. Szerintem is erdekes. Ott epp egy plexi fal mogott allok (legalabbis a kep all mig en lehet hogy epp szaladok). Nem lehet hogy csak az elozo lovesek elhalvanyulo foltjai? Nemtom.
Idestova masfel eve koztetek vagyok. Nekem nincs is mas szorakozasom mint a Sof. A legnagyobb bunom talan az, hogy nem szeretek rohangaszni es kesz. (flagprotector) Ti miert nem csaltok? Csak ezert mert nincs semmi ertelme, jobb nem leszel, a pontjaid nem szamitanak, a jatek elmenyt lenullazza, a neved tobbe nem hasznalhatod, kibux egy jo kis csapatbol.... soroljam?

Egyszoval: en itt maradok, nevet nem valtok, aki a nem hisz bennem azt meg sajnalom.

ev1l FlOwEr
Szeva !
Én is biztos itt leszek.

ev1l FlOwEr
Nincs mit.

batman
köszi szépen!

[...] Te romboló állat! Te sátán!

rohadtgec
te kezeldd az ótópályát, és ne fórumozzá kecseg😉)))))

rohadtgec
Mi leszünk....Siessé puttacsitter!!!... és ne bánd a fostos pösti melónét... egyébként GL

bye
és majd üdv itthon 😉

csabawarchief
Szevasz!

Grave Digger
???????????????????? Egyébként bye, gyere vissza minél hamarabb😄DD Én leszek az biztos, ha máshogy nem egyedül, de leszek😄

Taptarap
na by mindenkienk nem jött össze nekem ez a pesti élet megyek vissza szegedre nem hiszem, hogy egyhamar lesz netem.
De remélem mire visszatérek /pár hónap/ még lesz egy-két vállalkozó kedvû játékos aki a szerverek morálját rontja vagy javitja és lehet velük hedsütizni.

BYE ALL.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

ev1l FlOwEr
ahamm

Qnosi [OBI]
hmmm

akkor tévedtem 😊

batman

Grave Digger
te ilyen kis buzi lehetsz😄DD

rohadtgec
Spigott egy kicsit könnyen hergelhetõ multiagresszív vadállat!
Ne kérdezgess tõle ilyeneket..helyesebben inkább semmit, mert kidüllednek a szemei, megnõnek a körmei, gõzt lövell a füle..... és nincs menekvés...lecsapolja a spermát..

rohadtgec
Nem te vagy a kocsordi tanács elnöke??😉)

Grave Digger
naazé öcsi, mert gyorsan begorombulok, oszt ha a 15 kilómmal nekiugrok valakinek, akkor ott hamar vér fog folyni😄

batman
ízirájder öcsé, ízirájder...akkor téma lezárva 😊

Grave Digger
az elsõ mondatomban sztm világosan leírtam, hogy fingom sincs ki az a Kácsor Robert. Bár lehet, hogy ismerem, csak a neve nem ugrik be az istenért sem😄 Egyébként kibaszott könnyen össze lehet engem zavarni:d Vagy most akkor mi van?

batman
Nem azt mondtam, hogy téged hívnak úgy...argh...inkább felejtsd el amit mondtatm, nem akartalak összezvarni 😛

Grave Digger
Kácsor kicsodát? Az én becsületes nevem: (Gróf, Vitéz, stb...) Szentimrey Tamás😄D

batman
Te Spigott! Nem ismersz te véletlenül egy Kácsor Robert nevû egyént? Mer' akkor ismerlek, de csak látásból hála az égnek

batman
Viszont nekem OTP Maestro kártyám van. Felhívtam a bankot, hogy tudom-e küldöldön használni, erre azt mondják, hogy ahol ki van írva, hogy Maestro elfogadó hely, ott lehet...hát baeg ez nem túl megnyugtató...

Grave Digger
ne telefonkártyát vigyél

batman
Köszi, valszeg akkor megfogadom a tanácsod, már ha a kártyám jó hozzá...

Grave Digger
ahol tudok, segítek😄

Grave Digger
bazze enm tudok dolgozni, mert szigetelik a tetõterünket oszt nekem kell a melósokra figyelni😞

batman
hát baeg most sokat segítettél...

Grave Digger
mondjuk váltsál be költõpénznek olyan 150 rugó körül és ha nem elég, akkor váltsál még, bár sztm ebbõl bõven kifussa😄DD