Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grave Digger
Ha nem látsz benne basztatási logikát, akkor minek kell telenyüszíteni a fórumot? Úgy meg aztán pláne nem értem a seggfejezést, ha téged igazából nem is érdekel, ha lecsítereznek.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
a 3 hozzászólásoddal minek ugatsz bele az "öregek" vitájába?
Így nem lesz holnap Max Payne 2-d😄

Grave Digger
Nahh akkor keresgéljél már vissza légyszíves, ha már ennyire visszanézõs vagy, hogy a ZBF-en kívüli összetûzésen kívül mikor voltam feszült itt a fórumban, és milyen hangnemben írtam. Egyébként meg nyugodtan gúnyolódj, ha neked jólesik, visszaköszön szépen az a gyönyörû jellemed😄

Athletic  Bilbo
mi a phasznak kell egymásnak ugrani bamme!!!! Mindenki térdeljen le és szeressen engem!

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Sáska
Tényleg, hallom a szõröstalpú haverod világbajnok lett. Grat! De Ettõl még ilyen buzi lehet
Majd jövõre Biaggi powaaa

Grave Digger
Pusztulj gecho😄DDD

Allatgoreny
Jah. Ezentul szidja mindenki a GBS-t.

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Kaszi46
én azt nem értem hogy miert mi vagyunk állandoan betalálva és miért csak reszükröl? ha nem marnának minket ilyen szarságokkal soha nm lenne semmi gond!!

*Posse*T.W.D*

Sáska
Inkább menjél, és vegyél egy N-gage-t

Grave Digger
Ha nem érdekel, akkor minek írtad be ide a fórumba ezt a szép hozzászólást? Szánalmas vagy, de komolyan, inkább menjél és örüljél magadnak, hogy nem vagy olyan láma mint én.

Sáska
hát épp ez az. Azért, mert jól jáccik valaki, miert kell gyanusitgatni?

Grave Digger
A csíterezésrõl meg csak annyit, hogy nekem is meg van a véleményem egyes játékosokról, de amíg nem bukik le, elõttem mindenki tiszta. A Grent is gondolkodhatott volna, mielõtt beszól, de az sem járja, hogy egybõl elkezd nyüszíteni a másik.

Allatgoreny
+a

Allatgoreny
Nemvagyok mimoza kedves Kaszi, itt a hozzallasrol van szo.

Grave Digger
Az meg a másik, hogy ki a faszt érdekel a másik véleménye? három napig harcoltam a Majax-al az utóbbi idõben, hogy normális legyen és ne lámázzon, meg kurvaanyázzon mindenkit a szerveren. Az valahogy sokkal jobban bánt, mintha lecsítereznek valakit. És a tanácsot, amit a multkor adtál, hogy mossam ki a számat, mert mocskos a pofám, most szeretném én is ajánlani neked, asszem nagyobb szükség van egy kis szappanra nálad, mint nálam.😄DD

Kaszi46
bölény te meg miota lettél iylen mimozalelkü?? ha jol tudom literszám nyeled a menyétspermát szoval... [#mf2

*Posse*T.W.D*

Sáska

Allatgoreny

Allatgoreny
Teged kikerdezett?! MEGOLLEK!

Sáska
Nem ez az 1. alkalom, hogy a PS-t csíterezik... Elég fárasztó lehet, egy idõ után.

Grave Digger
Nem kérdezett senki az igaz, de milyen érdekes, hogy amióta visszajöttél, be nem áll a szád, ezért igazán nem kellett volna megerõltetned magad. az meg hogy engem nem csítereznek az talán azért van, mert még a gyanu sem vetült rám (persze van aki ezt úgy magyarázza, hogy béna vagyok). Hiába nem lehet mindenki akkora király mint te. kérlek bocsáss is meg, nem tudtam, hogy te ekkora spíler vagy.....

Kaszi46
ne csodálkozzatok ha hamar kiborul a bili mert ez már az x. alkalom hogy a volt fdi tagjai a ps-t csiterezik!!elötte fél orával pengét gyanusitgatta szal jo lenne ha végre abbahagynátok ezt a baromságot

*Posse*T.W.D*

LSC
mindíg mondjátok😊.Külföldrõl már banoltak is "aimbot" ért.Hiába mondtam hogy én magam vagyok az aimbot.Kibasztak a picsába minden bizonyíték nélkül.

Allatgoreny
Kedves Mantis religiosa,

Jah jogos, kb annyira, hogy ne legyen ekkora paraszt. Ennyi erovel torkonszurhatnam azokat, akik csunyan neznek ram az utcan. So, KAPJATOK BE.

😄

Sáska
Te is felháborodnál, ha tiszta játékkal leheccsatolnál mondjuk párszor, és akkor elkezdenélek oltogatni, hogy persze Alpha, csítelsz, eléggé aimbot gyanus vagy...

Allatgoreny
Mi van, nem kaptal neger phaszt?

Sáska
Magyarul: Jogos, hogy felkapja a vizet. És különben is, azt ír, amit akar...

LSC
De ha nincs semmi takargatni valód akkor miért háborodsz felû?(Engem meg ki a fasz kérdezett?)

Sáska
Engem pl. rohadtul idegesit, amikor pl. leszedem a gecit (mármint pacmant) és nem ismeri L, hogy én vagyok a jobb... Ha még emelett le is csíterezni, bizony nyomnék én is a fejére egy barackot. És akkor finoman fogalmaztam😄

GSXR
joderkanker hö?

Grave Digger
Most nem errõl van szó, a vitájuk nem érdekel, de ha yol emléxem, mikor a multkor összekaptam zöldborsóval szintén meglebegtetett egy hasonló érzelmi töltésû beszólást itt a fórumon. Aki nem birja idegekkel, az vagy szedjen ellene valami pirulát, vagy gondolja meg háromszor is mielõtt vlaamit beír (mondom én, akinek szintén el szokott durrani az agya)😄DD

Grave Digger
Inkább azért aggódjunk, hogy scene-társunk DrBig hogyan van. Tényleg tud róla valaki valamit?

Sáska
ez lemartadt:

Sáska
Spigi, te nem tudhatod, milyen érzés, ha az embert csiterezik alaptalanul...

Grave Digger
Hallod bazze neked meg azért ne legyen már ekkora az arcod, tán egy kicsit visszavehetnél te is. Ízirájder öcsi, ízirájder.....

Sáska
JOÁSJOÁSJOÁS

Sáska
oki, thx. Mondjuk arra gondoltam, hogy ideiglenes jelszoval a hun porton lejátszhatnák, és utána vissza lehetne állitani az eredeti jelszót. Már ha ez ugy muxik, hogy bármelyik obi tag meg tudja változtatni.

Gugger
Dud [OBI]
Megoldjuk.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Athletic  Bilbo
jah csak a debrecen jutott tovább, mert a másik két csörgõlabdacsapat nem ért el olyan jó eredményt amivel elidult volna a magyar "foci" felfelé.

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

GSXR
Gugger májszter frissítette a *GBS* CUP eddig lejátszott meccseit!

Phanta
SL nézzen klánfórumot! Sürgõs!

10 perces havazás...

GSXR

Sáska
Dud, holnap a war csusztatások miatt két war is lenne este...
Valahogy meg lehet oldani ezt a problémat, mit gondolsz?

Allatgoreny
Nagyon finom, annyira megjott az etvagyam, hogy mindjart gyomirtot szorok az arcodra

Mr.Grent
reg lattalak öreg mondj valami jót

https://grentmedia.hu

Dud [OBI]
Hát én kivagyok...

rohadtgec
*GBS* vs.

28-12

gg😉

Mr.Grent
hát te kivagy baz mutatkozzbe, hányas vagy te diszno???

https://grentmedia.hu

Dud [OBI]
Senki nem állította egyértelmûen hogy ez csít. Senki nem is vádaskodott. Volt egy kép amirõl nem tudtuk eldönteni, hogy mi. Szal nyugi, tiszta vagy (legalábbis remélem). Nevet nem kell változtatnod, szerintem nem neheztel senki.