Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kérés elsõ része az volt, hogy a topik címe sof2 multi legyen a síma sof2 helyett. tehát pl.: "Soldier of Fortune 2 Multiplayer" és egy dizájnnal kapcs dolog: alcím betûméretet mongyuk 2vel nagyobbra, ha lehet, thx 😊)
akkor még átrágjuk magunkat a témán, de pl. a mai, keddi warunk is csúszni fog
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
azé jó a múmia mer olyan szép sejmes a bõre és még a terhességtõl sem kell félnünk
megyek is visza muncolni az énkis múmiámat, te meg húzzá szürcsöld tovább görény spermacsatakos seggébõl a... najó kicsit megszaladt a fantáziám

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Addigra szárad meg a ragasztó....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Komolyan, éltek még ??????
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
N I N C S M A G Y A R V É G I G J Á T S Z Á S
Csak az az angol van.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Na akkor joccccakát! Megyek hátha javúlok valamelyest!????

Élni vagy égni???!

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

Élni vagy égni???!

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Irány a pálya😄
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Csüt.-tõl viszont a Mátrában vagyok.
de most... fáradt vagyok... ezért megyek sofozni
hátha felbaszom az agyam

De hogy szeretnétek játszani??
Csak a kék pontok számítanak, vagy minden pont.
Ja és ha valaki látja a WL klán tagjait akkor tudatosítsa már bennük hogy holnap 8 órakkor warozunk velük. Ha ott lesznek, ha nem így jártak. Válaszolni sem akartak a kérdésre, hogy jönnek-e, vagy jó e nekik az idõpont.
https://grentmedia.hu
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
[email protected] itt megtaláltok..
de akkor inkább írd be a moderátornak szóló, kiemelt topikba a kérést
iddqd