Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
válassz egy map-ot nekem, hk1-2, shop1-2, kam3
fegyver: m4, ak, mikor mire van szükség, ugye...
fegyver: m4, ak, mikor mire van szükség, ugye...
q3dm17, railgun.....
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
huuuu.. de ász volt.. 26 perc alatt 47 ember ls 107 pont...
[email protected] itt megtaláltok..
jóreggelt

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Engedd meg, hogy elmeséljek neked egy történetet, az enyémet történetesen:
Történt egyszer, hogy erre a fórumra tévedtem, és kedvet kaptam hozzá, hogy kipróbáljam magam az "amateur" fokozat után élesben. Kértem az itt jelenlévõ díszes társaságot, hogy segítsenek az indulásnál, amit õk meg is adtak. Nos azóta technikailag semmit nem fejlõdtem, de mégis szívesen játszom alkalom adtán, és nem azzal foglalkozom, hogy ki menynit ölt mennyi idõ alatt, hanem adott esetben magamat röhögöm ki, hogy milyen béna vagyok. Egyszer, még a elején szólt valaki játék közben, hogy klántag vagyok-e, és akarok-e lenni, nem emléxem ki volt, valami noname társaság, de nagyon hízott a májam. Ez egészen addig volt érvényes, míg kb. 1,5 percen belül véletlenül szétlõttem a kérdést feltevõ csapattársam fejét, és azóta is megkeres...ami végülis érthetõ. Soha nem fordult elõ, hogy a bénaságom miatt ezek a srácok baszogattak volna, sõt, olyan is volt, hogy amikor teljes visszavonulást fontolgattam még bíztattak is. Szóval én nem akarom túlértékelni ezt a gárdát, ezt a játékot, de azt javaslom neked, hogy inkább próbálj meg alkalmazkodni a kialakult rendszerhez, mert neked is, és nekik is sokkal kellemesebb lesz a dolog. Felesleges erõszakoskodnod, csíterezned, vagy állandóan magadra vonni a figyelmet, mert ezzel pont az ellenkezõjét fogod elérni. Én szép csendben elvagyok, idõnként játszom, izgulok, röhögök, csatakiáltok, és ennyi.
Bocs, ha hosszú voltam, de gondoltam jól jöhet neked egy kis útravaló.
Uff
Történt egyszer, hogy erre a fórumra tévedtem, és kedvet kaptam hozzá, hogy kipróbáljam magam az "amateur" fokozat után élesben. Kértem az itt jelenlévõ díszes társaságot, hogy segítsenek az indulásnál, amit õk meg is adtak. Nos azóta technikailag semmit nem fejlõdtem, de mégis szívesen játszom alkalom adtán, és nem azzal foglalkozom, hogy ki menynit ölt mennyi idõ alatt, hanem adott esetben magamat röhögöm ki, hogy milyen béna vagyok. Egyszer, még a elején szólt valaki játék közben, hogy klántag vagyok-e, és akarok-e lenni, nem emléxem ki volt, valami noname társaság, de nagyon hízott a májam. Ez egészen addig volt érvényes, míg kb. 1,5 percen belül véletlenül szétlõttem a kérdést feltevõ csapattársam fejét, és azóta is megkeres...ami végülis érthetõ. Soha nem fordult elõ, hogy a bénaságom miatt ezek a srácok baszogattak volna, sõt, olyan is volt, hogy amikor teljes visszavonulást fontolgattam még bíztattak is. Szóval én nem akarom túlértékelni ezt a gárdát, ezt a játékot, de azt javaslom neked, hogy inkább próbálj meg alkalmazkodni a kialakult rendszerhez, mert neked is, és nekik is sokkal kellemesebb lesz a dolog. Felesleges erõszakoskodnod, csíterezned, vagy állandóan magadra vonni a figyelmet, mert ezzel pont az ellenkezõjét fogod elérni. Én szép csendben elvagyok, idõnként játszom, izgulok, röhögök, csatakiáltok, és ennyi.
Bocs, ha hosszú voltam, de gondoltam jól jöhet neked egy kis útravaló.
Uff
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Rylander ha végeztem a melóval én megyek oszt szijjel váglak😄
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
swat nem mer kiállni
lol😄DD megittad már a napi adag spermádat? Mert a hozzászólásod hangszínébõl, valamint a sok kérdõ és felkiáltójelbõl arra következtetek, hogy izgatott vagy, amit arra vezetek vissza, hogy még nem ittál a görény féle frissen csapoltból😄D
Dagad is a mellem a büszkeségtõl. Eddig senki nem állt olyan nehezen kötélnek mint Rylander. Valószínûleg világhíres ember lesz ebbõl a gyerekbõl (talán Matuska Szilveszter méltó követõje?)😄DDDD
És nem vagy tisztában a szmájlik szerepével? Valahogy meg ki kellett húznom belõled, hogy mennyi vagy, mert az istenért sem akartad elárulni. Ha az elsõ úgy összejön, ahogy kellett volna, most nekem is van egy akkora fiam/lányom, mint te vagy😄DDDD
50???????? geci én is 14 vagyok 89-es
mi a faszom az az arkatokra?😄 Rylander figy te mennyi idõs vagy? Én 14, de csak olyan klánba akarok belépni, amiben hozzám hasonlóan fiatalok a tagok. Nem úgy mint a gbs kutyáknál, ahol 50 év az átlagéletkor😄
Nem mersz kiállni? >>JÓ BESZARI VAGY
De ha megnyerem akor felvesztek!! oké?
NAH 50KOR INF1
swat: nem jösz ellenem?
gép valami üzenet hibát nem irt ki???? pl.. Next sof2 vagy irány jáccani soff2-vel

Üdv!