Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Próbáld ki serveren, s akkor majd érteni fogod, mirõl beszélek<#email>#email>
Ha be van kapcsolva, akkor a lövés pillanatában úgy látod, hogy a golyó a falba csapódik, míg ha ki van kapcsolva, akkor van kb 0.5 mp-es késés.
Ha közepesen távoli, vagy távoli célponton próbálod ki, akkor észreveszed a különbséget.
Aztán meg... Alapítsunk egy céget, ahol azzal keresed a pénzt, hogy eladod az aláírási helyedet az sg-n 😄 Most olvasom a Panóét! 😄 Nem rossz! <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
A sok hülye amcsi ilyenkor is beleül ám a kocsiba, idióták.
Ettõl függetlenül nagyon durva a videó.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Az is új-zélandi.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
a Winows lefagyott fagyás közben...
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
azért ki tudja, ezentúl vigyázok Birkával😉
Atya úr isten.... <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
letöltöttem a dxfinalvoices-t, beraktam a rocmod mappába de nemtudom használni..
vmi 5let? 😄
#hhwnd